Konu: Tatar_Vahitov Non rp / Troll / ...  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2022 23:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tatar_Vahitov @BeratÖlçüm

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.17 - 04.05.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Birden fazla ihlal

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Herşey ss lerde ortada :/

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın böyle yapmasından dolayı rahatsız oldum gören kişilerinde rahatsız olacağından eminim en ağır cezayı alır umarım rezillik.

#1 - 04.05.2022 23:32
Biz kendi evimizde arkadaşlarla skinlerimizi test ediyorduk, bakıma kadar değiştireceğimiz skini seçmek için eve girdik. Kimseye rahatsızlık vermek istemediğimizden dolayı troll bile olsa role kapalı ortamda herkese kapalı bir yerde yaptık, evin içerisine bir şekilde girip pusuya yatmış, /misc 1 çekip duvarın içine girip bizim chatloglarımızı stoklayıp şikayet açmış, ya da camhunt kullanıp oraya gelmiş, başka türlü imkanı yok, asıl sizin yaptığınız saygısızlık rezillik. Kendisini ayriyetten bu şikayet sürdürülecekse bug abuse'dan işlem görmesini istiyorum, screenshotlarda net bir şekilde duvarın içine girip bug yaptığı gözüküyor, bizim yaptığımız kural ihlali bile olsa böyle bir şey yapması doğru değil, arkadaşın bir yerden bize büyük ihtimalle ooc kini var, böyle bir şey yapmasından net bir şekilde anlaşılıyor, bunu görmeyi kendi istemiş bunu alt karakteriyle yapıp ana karakterini zora sokmak istememiş belli ki, iyi akşamlar.  :palmiye:

#2 - 04.05.2022 23:48
Ayrıca ben senin o evin içinde olduğunu bilsem böyle bir olaya karışmazdım. Evin içine girip (BUG) yaparak saklanmışsın, yaptığın bir yanlış zaten. Bende gereken şikayeti açacağım zaten.

#3 - 05.05.2022 00:18
Biz kendi evimizde arkadaşlarla skinlerimizi test ediyorduk, bakıma kadar değiştireceğimiz skini seçmek için eve girdik. Kimseye rahatsızlık vermek istemediğimizden dolayı troll bile olsa role kapalı ortamda herkese kapalı bir yerde yaptık, evin içerisine bir şekilde girip pusuya yatmış, /misc 1 çekip duvarın içine girip bizim chatloglarımızı stoklayıp şikayet açmış, ya da camhunt kullanıp oraya gelmiş, başka türlü imkanı yok, asıl sizin yaptığınız saygısızlık rezillik. Kendisini ayriyetten bu şikayet sürdürülecekse bug abuse'dan işlem görmesini istiyorum, screenshotlarda net bir şekilde duvarın içine girip bug yaptığı gözüküyor, bizim yaptığımız kural ihlali bile olsa böyle bir şey yapması doğru değil, arkadaşın bir yerden bize büyük ihtimalle ooc kini var, böyle bir şey yapmasından net bir şekilde anlaşılıyor, bunu görmeyi kendi istemiş bunu alt karakteriyle yapıp ana karakterini zora sokmak istememiş belli ki, iyi akşamlar.  :palmiye:
Hayal gücünü gerçekten ne kadar da güzel kullanıp kafanda bir senaryo olusturmussun umarım kendin de buna inanmamissindir :)

İlk olarak ben o evde alta almis bir sekilde afkdım, ss te de goruldugu gibi zaten sonradan da chat gecmisini ss aldigim anlasiliyor. Ayrica sizi tanimiyorum bile bu sikayeti acmam normal degilmi şu olaylardan sonra size sikayet acmam size kinli oldugum anlami veriyorsa birsey demek istemiyorum. Dedigim gibi evde de onceden afk attigimdan dolayı yerde /lay komutu cercevesi altinda bir durustaydim ve kamera acisindan dolayi da aldigim ss te size misc cekmisim gibi gelebilir ama tabi bu umrumda degil. Alt karakter muhabbetine girmeden once keske forumumu ziyaret etseydin. 19 level bir alt cara sahibim ve ana carimda 26 olmalı bu tip birsey icin alt cara girip ust cari zora sokmama dusuncesine girmem bile ayrica ust carim su anda jailde yani. Malesef amacım sana senin dusundugun gibi pusu kurmak falan da degildi yani alta aldigim cara girip ss aldim sadece bu camhunt olayi falanda degil olamazda camhunt o şekilde evlerde görüntü almaya yaramiyor malesef.

Evin senin oldugunu ve bu sacmaligi kapali bi ortamda yapmak istegini savunmussun. Ev senin olsaydi kilitlerdin degil mi yani pusu kurma olayi falan (sence) olmazdı lutfen evin sana ait oldugunu bana kanitla, senin olmayan bir evde boyle birsey yapman kapali bir ortam olsa da dogru degil

#4 - 05.05.2022 00:31
Ayrıca ben senin o evin içinde olduğunu bilsem böyle bir olaya karışmazdım. Evin içine girip (BUG) yaparak saklanmışsın, yaptığın bir yanlış zaten. Bende gereken şikayeti açacağım zaten.

Zaten muhtemelen farketmedigin icin yaptin bunlari dostum. Hileyle oraya tanimadigim senin boyle sacmalik yapcagini bilerekten teleportlanmadım ciddiyim icin rahat olsun :)

Tabiki mick olayinin olmadigini acikladim ama neden boyle birsey yapayim senden saklanicagim bir durum yok hersey ortada iyi forumlar.

#5 - 05.05.2022 01:13
Hayal gücünü gerçekten ne kadar da güzel kullanıp kafanda bir senaryo olusturmussun umarım kendin de buna inanmamissindir :)

İlk olarak ben o evde alta almis bir sekilde afkdım, ss te de goruldugu gibi zaten sonradan da chat gecmisini ss aldigim anlasiliyor.
 Ayrica sizi tanimiyorum bile bu sikayeti acmam normal degilmi şu olaylardan sonra size sikayet acmam size kinli oldugum anlami veriyorsa birsey demek istemiyorum. Dedigim gibi evde de onceden afk attigimdan dolayı yerde /lay komutu cercevesi altinda bir durustaydim ve kamera acisindan dolayi da aldigim ss te size misc cekmisim gibi gelebilir ama tabi bu umrumda degil. Alt karakter muhabbetine girmeden once keske forumumu ziyaret etseydin. 19 level bir alt cara sahibim ve ana carimda 26 olmalı bu tip birsey icin alt cara girip ust cari zora sokmama dusuncesine girmem bile ayrica ust carim su anda jailde yani. Malesef amacım sana senin dusundugun gibi pusu kurmak falan da degildi yani alta aldigim cara girip ss aldim sadece bu camhunt olayi falanda degil olamazda camhunt o şekilde evlerde görüntü almaya yaramiyor malesef.

Evin senin oldugunu ve bu sacmaligi kapali bi ortamda yapmak istegini savunmussun. Ev senin olsaydi kilitlerdin degil mi yani pusu kurma olayi falan (sence) olmazdı lutfen evin sana ait oldugunu bana kanitla, senin olmayan bir evde boyle birsey yapman kapali bir ortam olsa da dogru degil
Ben ev benim diye bir şey demiyorum, biz kendi evimizde diyorum. Evi sahibi ise @kirpi gereken ss'leri de aşağıda vereceğim.
Spoiler: GösterGizle

Şunu söylemek istiyorum, /lay 7-8 falan çektiğini söylüyorsun o kadar küçük bir evde, 3 kişi seni hiç mi fark etmiyor ben onu tam olarak anlamış değilim. Ama sorun yok, gerekeni yetkililer belirler. Dediğim gibi biz kimseye rahatsızlık vermedik, kendi aramızda olan bir olay dışarı falan her hangi bir şekilde yansıtmadık.  Birde şikayette şöyle belirtmişsin. "Arkadaşın böyle yapmasından dolayı rahatsız oldum gören kişilerinde rahatsız olacağından eminim en ağır cezayı alır umarım rezillik." Rezillik falan demişsin de, profiline girdiğimde almış olduğun cezalar neredeyse yarısından  çoğu Trolling'den. Başkaların yapmaması gereken şeyleri kendi üstünde denemem komik bir durum. Dediğim gibi biz hiç kimsenin bir rolünü bozup baltalamadık, her hangi bir zarar verecek bir şey de yapmadık rol açısından. Kendi aramızda evin içinde olan bir olay, eğer birilerine rolleri açısından kötü bir durumu maruz bıraktıysam gereken cezayı verilmesini isterim. Evimizin içine girip orada bulunup afk bırakman saçma. Diyeceklerim bu kadar, yetkililerin kararına bırakıyorum. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 05.05.2022 01:32 BeratÖlçüm »

#6 - 05.05.2022 16:39
Merhabalar, Bir rol sunucusunda oynuyoruz ve gerçek hayata en yakın şekilde, kurallar çerçevesinde oyunumuzu icra ediyoruz fakat bu tarz davranışlar gerçeklik dışına çıkıyor. Sıkıldıysanız veya canınız eğlence arıyorsa /quit atıp başka bir yerde can sıkıntınızı giderebilirsiniz. Karakteriniz ceza alacak.