Konu: Luis Deshawn  (Okunma sayısı 94 defa)

#10 - 03.05.2022 22:43
Anlamamakta ısrar ediyorsun sanırsam yukarıdaki politikayı oku.
kanka admin dedi bana onaylı hoodda gasp edemessin diye, benden bu kadar admin kararı bekleyelim

#11 - 04.05.2022 10:39
Adminin sana demesi benim yaptığım rolü engellemen anlamına gelmiyor, eğer o parayı alma emotesi veriyorsam vermek zorundasın gidip forum açarsın hem jail attırırsın hemde para iadeni alırsın. Adminin böyle demesi Refuse-rp yapman için bahane değil ayriyetten SS'lere bakıyorum her pm konuşmasında vermen gerek diyiyorum.

#12 - 04.05.2022 10:57
Adminin sana demesi benim yaptığım rolü engellemen anlamına gelmiyor, eğer o parayı alma emotesi veriyorsam vermek zorundasın gidip forum açarsın hem jail attırırsın hemde para iadeni alırsın. Adminin böyle demesi Refuse-rp yapman için bahane değil ayriyetten SS'lere bakıyorum her pm konuşmasında vermen gerek diyiyorum.
tamam kanka ben birşey demiyorum adminn kararını bekleyelim

#13 - 05.05.2022 15:39
Her ne kadar tehlikeli bölgede olsanız da emote ile gasp etmek yerine sistemi kullanmanız gerekiyor, zaten sistem hem sizin hem de karşı tarafın ya da bulunduğunuz bölgenin gaspa uygun olup olmadığını belirliyor. Sistem olmadan gasp etmeye çalışmanız kendi hatanız karakter ceza alacak.