Konu: ukicik c-bug, c-roll  (Okunma sayısı 1059 defa)

#0 - 01.05.2022 20:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ukicik Dobrin Dzhruov
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @XYZBey  @HYPER
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıtlar

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: IC savaş var, klasik. Arkadaş giriyor, c-bug ve c-roll'u ne kadar kullanabiliyorsa kullanıp birde utanmadan video yapıyor. Bu editli video kuralından dolayı kimse umursamıyor, adam yapıyor dünya ihlalini ve videoyu kırptı diye ceza almıyor...

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoyu izleyen yetkili anlar, say say bitmez.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Öncelikle aşağıda ki link ukicik muteli olduğu için arkadaşının onun adına açtığı bir şikayet, varan bir.

"https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128963.0"

Bu da ukicik'in olayda HUD'unun gözüktüğü video, kanıtlı ve editsiz.

Spoiler: GösterGizle

Bu da ukicik'in editli videosu, tüm ihlaller videoda gözüküyor. Videonun genel olarak seviyesizliğine bakmanıza gerek yok, sadece yaptığı ihlallere bakmanız yeterli.
(0.16)

(0.10, burada motordan indiğinden itibaren gözüküyor.)

Hasarlar

Bu da diğer kanıt, 3 tane videoda bulunan kişinin @ukicik olduğunun kanıtını bıraktım, gerisi yetkilide.

Ek açıklamalar(varsa): LÜTFEN SADECE BİR KİŞİ SAVUNMA YAPSIN
« Son Düzenleme: 02.05.2022 23:49 whalter »

#1 - 01.05.2022 20:46
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.05.2022 20:50
"Bu da ukicik'in editli videosu, tüm ihlaller videoda gözüküyor. Videonun genel olarak seviyesizliğine bakmanıza gerek yok, sadece yaptığı ihlallere bakmanız yeterli."
Videolarımın seviyesini eleştirecek en son kişi sensin. Kanalında toxiclik içermeyen bir video bile yok. Eleştiriyorsan bile ucunu kendine dokunduruyorsun, videonun yarısı senin mesajlarınla dolu. Seviyesizlik senin mesajlarında.

"Editli video diyeceksiniz ancak daha önce birkaç şikayet gördüm, kişinin olduğunu kanıtlıyabilirsek ceza alabiliyordu."
Örnek şikayetleri gönder, sonra savunma yaparım.

#3 - 01.05.2022 21:21
Tek tek o şikayetleri bulmakla uğraşmayacağım, savunma yapmak istemiyorsan senin kararın.

İyi forumlar  :sampanya:

@Lia

#4 - 01.05.2022 21:22
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 01.05.2022 21:53
@ukicik  adına,

#6 - 01.05.2022 21:57
 https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=127080.0

Al kardeşim, örneği bırakıyorum. Uğraşmayacağım daha, savunmanı yaz ve sonuçlansın.

#7 - 01.05.2022 22:07

@ukicik  adına

Kardeşin değilim, kıraathanede değilsin. Baştan atsan savunmamı yapardım, uğraştırdık kusura bakma 😄 😄

Shotgunla atılan cbug üstünlük sağlamaz, movieservera girip deneyebilirsin bunu. Dümdüz sıkmayla animasyon keserek sıkmanın farkı yok. Her zaman mermi ateşleme süresi aynı kalıyor. Sıktıktan sonra anında sağ tıkı bırakırsan improved etkisi verir, bu üstünlük sağlar. Sonuçlanabilir.

#8 - 01.05.2022 23:18
C-roll allaha emanet diyorsun yani kardeşim?

Ek: Hangi insan sürekli takla atıp, eğilip kalkıp çatışır?  :D
« Son Düzenleme: 01.05.2022 23:38 whalter »

#9 - 01.05.2022 23:43
C-roll allaha emanet diyorsun yani kardeşim?

Ek: Hangi insan sürekli takla atıp, eğilip kalkıp çatışır?  :D

C-roll da süreyi etkilemiyor, dikkatlice inceleyebilirsin. Yüz kilo karakter nasıl çatılardan çatılara atlayıp sağa sola zıplıyorsa ben de eğilip çatışmayı tercih ettim. Uzatma da sonuçlansın. [Ukicik]

« Son Düzenleme: 01.05.2022 23:48 Meercimek »