Konu: Ghaalen Howell - Vicolays  (Okunma sayısı 677 defa)

#0 - 30.04.2022 01:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ghaalen Howell - @Vicolays

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bu gece

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı koparmak /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasparov hooduna baskın atıyoruz ve kişi düşüyor, sonrasında /sq atıyor. Polis sirenlerini duymasıyla beraber oluyor bu olay.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi birliğin R18'i + M4 verilen bir kullanıcı, cezasını çeksin. Silahının silinmesini talep ediyorum zira burada kanıtlar şunu gösteriyor, siren sesini duymasıyla beraber /q kasparov hooduna FDI VE PD baskın atıyor. Kişi silahını kaptırmamak için böyle bir harekette bulunduğu görülmekte.

#1 - 30.04.2022 01:42
Video'u kayıt ettikten sonra birisi üstümden geçti, üstümden geçince yukarı sekmeye başladım. Q attım ve birkaç saniye sonra (max 2dakika) geri girdim. Zaten giriş ve çıkış loglarından bakılırsa geri girdiğim gözükecektir. stepfatheryaverinden açılmak için açılmış 10. şikayet olabilir.

#2 - 30.04.2022 01:44
Ayrıca Jackie Bucco'nun sıktığı yeri gösterdiğiniz için teşekkürler.

#3 - 30.04.2022 01:51
Video'u kayıt ettikten sonra birisi üstümden geçti, üstümden geçince yukarı sekmeye başladım. Q attım ve birkaç saniye sonra (max 2dakika) geri girdim. Zaten giriş ve çıkış loglarından bakılırsa geri girdiğim gözükecektir. stepfatheryaverinden açılmak için açılmış 10. şikayet olabilir.
Merhabalar olayda bende vardım. Arkadaşın elindeki M4 kaptırmamak için bilerek Q attığı çok belli ve net. Birbirimizi kandırmaya gerek yok. Bunu ise her elinde M4 olduğunda vurulduğunda veya düştüğünde yapıyor. Bizde vurulduk ama polisler gelince silahımız felan gitmesin diye Q atmadık. Kişinin gerekli ceza almasını ve silahının silinmesini talep ediyorum.

#4 - 30.04.2022 01:57
Şöyle bir tutarsızlık var, Kasparov bulvarı baskın yemedi. Bu baskından neredeyse 1 saat sonra basıldı. Zaten q attığım gibi geri girdim dediğim gibi, silahımın gitmesinden korksaydım oyuna girmezdim.

#5 - 30.04.2022 02:53
Buga girdiysen /rapor komutunu kullanmayı deneyebilirdin Vicolays, şikayet açmak için açmıyorum. Cezanı çekmelisin, /q çektin Videonda PD siren sesleri geliyor, aklın gitmiş olabilir haklısın. Sonuçlansın

#6 - 30.04.2022 03:16
Oyundan hile koruması diye atıldıktan sonra /rapor'n bir anlamı yok, q attım ve geri girdim. Her adımımıza şikayet açmayın, 24 saat içinde yediğim 7. şikayet ve hiç bir şikayetten işlem yemedim, yapamıyorsanız yapmayın.

#7 - 30.04.2022 03:35
Tamam gönder gelsin kanıtlarını, sadece yazıyorsun dostum. Kimsenin sana bir kastı yok ortada yaptığın bir ihlal var ve herkes hakkını arıyor.

#8 - 30.04.2022 15:11
Oyundan hile koruması diye atıldıktan sonra /rapor'n bir anlamı yok, q attım ve geri girdim. Her adımımıza şikayet açmayın, 24 saat içinde yediğim 7. şikayet ve hiç bir şikayetten işlem yemedim, yapamıyorsanız yapmayın.

M4'ünü kaptırmamak için q attığın bariz belli, bari yalan söyleme. 24 saat içerisinde 7 kez şikayet yiyorsan sıkıntıyı kendinde arayacaksın. /rapor komutu sunucuda boşuna yok, q atıp geri girdiysen niye ssni alıp buraya kanıt olarak sunmadın. Bariz şekilde belli polisler baskına gelirken sen q attın ve aradan belirli bir süre geçtikten sonra oyuna girdin. Burada özür dileyeceğine olayı uzatıyorsun.

#9 - 30.04.2022 20:07
Sanırım bir takım anlama sorunu yaşıyorsun, bu durum dün 2 kere başıma geldi. Belki kullandığım modlardan kaynaklıdır, relog atıyorum. Q atıyorum ve birkaç saniye içinde geri giriş yapıyorum. Aynı durumun tekrarı, dün gece.

Genel olarak birisi üstünüzden geçtiğinde, araba öldüğünüzde ve araba patladığında bu durumlar oluyor. Üstünden geçmekten kastım birinin yaralıyken üstüne binmesi. Genel olarak eğimli yerlerde bu tarz durumlar oluyor
« Son Düzenleme: 30.04.2022 20:09 Vicolays »