Konu: Sunucuda Legal Rol Yapmak  (Okunma sayısı 212 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.04.2022 08:48
Sunucuda uzun süredir legal rol yapmaktayım ama legal olmak sunucuda yapılabilecek en zor rol (bana göre).
    İki reklam verip bir işletme açıyorum güçlü bir illegal birliğin üyeleri bugün bizim mekan açacağız siz açamazsınız diye geliyor (Benim işletmemden onların  işletmeye taksi bin dolardan fazla tutar).
   Aracını çalmaya çalışırlar göz yummak zorunda kalırsın; polis gelmez, brawla girsen olmaz girsen de direkt birlik üyelerini çağırıyorlar daha da mağdur oluyorsun.
   Yolda kaza yapıyorum sopa çıkartıp dövmeye çalışıyorlar.
   İllegal olmanın sürüyle ayrıcalığı varken legallerin neredeyse hiç yok. İllegal biri herhangi bir legalin yapabileceği tüm rolleri illegalde de yapabilir.
   Tüm bunlara rağmen dm sevdalarından dolayı illegal birliklerden uzak duruyordum ama bugün pes ettim.
   İşletmelerimin bulunduğu bölgede yeni açılan bir çete  birliği 2-3 günde bir sistemsel 11k haraç kesmeye başladı. Sistemsel vergi olarak gözüktüğü için bu ne kadar yüksek vergi ar-ge falan mı atsam acaba derken durumu bugün anladım. Hood bölgesi bile birliğe haftada 9k kadar para verirken ben haftada 20kyı aşkın bir para veriyorum ve sürekli bu parayı vermek için trucker yapıyordum. Bugün bu paranın vergi değilde haraç olduğunu anlayınca ve bu para için trucker yaptığımı düşününce deliye döndüm. Legal olmanın hiç bir anlamı olmadığından bundan sonra tamamen illegal olarak devam etmeye karar verdim. Konsepti güzel olan bir birlik bulursam illegale geçiş sağlayacağım. 
(Not: Sunucuda başarılı bir şekilde legal rol yapanlar vardır elbet bu saydıklarım benim doğrudan başıma gelenler ve beni bezdiren şeyler.)
 :vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 28.04.2022 10:16
Legallerden haraç alamazlar dostum, şikayet oluşturabilirsin. Haklı bulunursan paranı da iade ederler.  :o
Spoiler: GösterGizle
- Haraç alınacak tarafın mekanının olmasına gerek yoktur, tek gereken haraç alacağınız kişinin illegal faaliyetlerde bulunmasıdır.
« Son Düzenleme: 28.04.2022 10:18 Pyrex »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 28.04.2022 13:58
Bu görüşe ne yazık ki katıldığımı söyleyemeyeceğim. Ben de 2 yıldır aşkın bu sunucuda legal rol yapıyorum, karakterimin de az çok tanınmışlığı vardır. Legal roller yapacaksan biraz yaratıcı olman gerektiğini düşünüyorum, eğer o yaratıcılığı bulduğun zaman illegalden çok daha farklı bir yönü olduğunu anlayabilirsin. Sana önerim, sivil olarak takılmaktansa bir legal oluşuma girip şirket yapılanmalarında yer alıp karakterini legal yönden şehre tanıtman. Bunu benim gibi basın yolu ile mi yaparsın, avukatlık ile mi yaparsın, hastane ile mi yaparsın, polis olarak mı yaparsın bilemem.

Avantaj konusunda da legal oluşumların seviyelerine göre oldukça iyi avantajları var, yönetim tarafından da destek almaktalar. Sadece biraz farklı düşünerek, karakterinin görüşünü biraz daha değiştirerek legal rollerde oldukça güzel şeyler yapabilirsin diye düşünüyorum.

Karakterin ne kadar yaratıcı olursa, şehirde o kadar da sevilir, saygınlığı artar.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 29.04.2022 14:12
Legallerden haraç alamazlar dostum, şikayet oluşturabilirsin. Haklı bulunursan paranı da iade ederler.  :o
- Haraç alınacak tarafın mekanının olmasına gerek yoktur, tek gereken haraç alacağınız kişinin illegal faaliyetlerde bulunmasıdır.

Eleştiri yapmadan önce eleştiri yapacağımız konuda tüm kurallara hakim olduğumuzdan emin olalım.  O:-)
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Layshe,
Tepki yok
Tepki yok