Konu: Marco Tone / Birden fazla kural ihlali [28.04.2022]  (Okunma sayısı 62 defa)

#0 - 28.04.2022 03:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Efkan Marco Tone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FEAR-RP REFUSE-RP POWERGAMİNG NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar. Marco Tone'nin aracını rolde kaçırdım, kendisi yan koltuktaydı. South Side Sureno birliğinin üyesiyim ve burası benim bölgem. Onu bölgeme getirdim ve araçtan inmesini söyledim. Kişi bana ilk önce Belediye rozetini gösterdi. Karakterim bir rozet ile hizaya gelecek bir karakter değil. Kişiye gerekli uyarıları verdim fakat kişi beni rolde /dene ile araçtan atmayı başardı. Araçtan indim ve baygın rolümü yapmaya başladım. Bu sırada birlik arkadaşlarım geldi ve kişiyi bölge içerisinde düşürdü. Karakterimin baygın rolünü yaptım ve ayağa kalkıp kişinin yanına gittim. Adama fiziksel güç uyguladım fakat kişi rolde ne bir bağırma, nede bir acı rolü sergiledi. Sadece emoteler ile geçiştirdi. Dayak yemesine rağmen ve azılı bir çetenin bölgesine olmasına rağmen (Fear-RP - Robot rolü) yapmadı. Karakterimin ellerini Marco Tone karakterinin üstünde gezdirdim ve cüzdanın nerede olduğunu /do komudu ile sordum, cevap alamadım. En sonunda Marco Tone karakteri burada o kadar dayak yemesine rağmen çalılıkların üstünden atlayıp. Hiçbir şey olmamış gibi koşuşturup, Belediye (?) aracına binip ortamdan uzaklaştı. Gerekli SS'leri aşağıya bırakacağım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

EK-1 [FEAR-RP] (Kendisi benim pineklediğim bölgemde, korku rolü sergilemesi gerekli fakat aksine küfür yiyorum.)
Spoiler: GösterGizle

EK-2 [REFUSE RP] (Sorularıma cevap alamıyorum, hep kendi aleyhine emoteler atıyor.)

EK-2 [NON-RP] (Kişi burada aracını saklıyor, ilk SS'te araç var, ikinci atacağım SS'te yok.)

EK-3 [POWERGAMİNG] (O kadar dayak yemesine rağmen, çalılıklardan tek hamlede atlıyor.)

EK-4 [RETARTED-RP] (Marco Tone karakteri burada çalılıklardan atladıktan sonra Belediye aracına binip uzaklaşıyor (?) )

Ek açıklamalar(varsa): Sadece bir oyun oynuyoruz, her zaman sen kazanacaksın diye bir kural yok. Ceza alırsa iyi olur. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 28.04.2022 03:13 ZerunA »

#1 - 28.04.2022 03:32
Şahıs rozet gösterdikten sonra fake rozet diyip aracı sürmeye devam etti ben emotlar ile kurallara uydum ve şahsın arkadaşları rozeti gördükten sonra mekandan gitmemi söyeleyip kaçtılar ve ben de oradan araca binip uzaklaştım. Ayrıca aracı saklamadım sadece iki ss arasında yer farkı var araç konumu gözükmüyor sadece.

İyi forumlar dilerim :)
« Son Düzenleme: 28.04.2022 03:35 Efkan »

#2 - 28.04.2022 11:13
Merhabalar, Aşama 3 bir birliğin bölgesindesiniz ve tek başınasınız. Sureno rolünü canlandıran birlik gerçek hayatta epey tehlikeli olabiliyorlar. Ve bazı kurallar çerçevesinde gerçekçiliğe en yakın rolü yapmaya çalışıyoruz. Polis dahi olsanız, tek başınıza olduğunuzda Fear RP yapmalıydınız. Karakteriniz ceza alacak.