Konu: [27.04.2022 - Brinces Farmon @wend - Richard Vondell @AkaLeo ] NON-RP  (Okunma sayısı 135 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.04.2022 01:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brinces Farmon @wend  - Richard Vondell @AkaLeo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Fotoğrafta gözüken herkes olabilir.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.04.2022 - 00.56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NON-RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: CCTV ihbarı sonucu bölgeye yönelim sağladım arkadaşlar anladığım kadarıyla bir çatışma içine girmiş ve düşürülmüş araçtan inip silahla bölgeyi kontrol sağlamaya çalışırken fotoğrafta görüldüğü üzer içeri taşındı gibi pmler ve do'dan belirtmeye başladılar bende rolü yapamadım orada role devam etsem /b'ler itirazlar havada uçuşacaktı ve  yaralı süresi vardı halen PD'e rol imkanı tanımamaktan başka bir şey değil bu bence yaralıya düşen herkesi içeri taşındı/araca taşındı gibisinden atılsın olay kapansına dönüyor böyle olmamalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Richard karakterinde silah mevcut idi eğer silah gitmesin / IG ceza almayim diye böyle bir şey yapıldı ise silahın el konulmasını IG cezasının üzerine eklenmesini istiyorum.

#1 - 27.04.2022 01:55
Merhabalar, NON RP derken dostum? anlamadım yani tam olarak ne istiyorsun?

#2 - 27.04.2022 05:38
Şikayet incelendi;
@Rennie, objektif yorumunuz için teşekkürler.
Ek açıklamalar(varsa): Richard karakterinde silah mevcut idi eğer silah gitmesin / IG ceza almayim diye böyle bir şey yapıldı ise silahın el konulmasını IG cezasının üzerine eklenmesini istiyorum.

@wend ve  @AkaLeo , bundan sonra daha dikkatli bir şekilde yapacağınız rolü şekillendirin. Sistem ne el veriyorsa, size ne tanınıyorsa bu şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Süre bitmediği halde "kişi arabada, kişi aracın bagajında, süre bitmesini bekliyoruz rolsel koyduk" gibi bir şey söz konusu değil.

Brinces karakteri cezalandırılacak.