Konu: 25.04.2022 [Ollie Green - RefuseRP & NonRP ]  (Okunma sayısı 112 defa)

#0 - 25.04.2022 00:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ollie Green @yeterabartma

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jack_Steward @Efecan_Durgun , Lian Syaoran @Strokee

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse RP, Non-RP, Hatalı Emote, Yönetimi Kandırmaya Çalışmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş Chinatown'da aracımıza düzkontak atıyordu ve bunu gözümüzün önünde yaptı. Ardından Lian Syaoran ile kavgaya giriştiler fakat silahımı çekince arkadaş kaçmaya çalıştı, kaçtığı süre zarfında Bunny Hoop yapmayı da ihmâl etmedi.
rdından Lian'ı aradım ve nerde olduklarını sordum, Lian'dan gerekli konum bilgisini aldıktan bir süre sonra yakın olduğum için koşarak oraya gittim ve arkadaş yerdeydi.
Attığım SS'ten de görüldüğü gibi role uymamakta ısrarcı ve istikrarlıydı. Düşmesini bir kenarıya bırakırsak bu arkadaş role uymamaya direndi ve hiçbir emote olmadan kaçmaya çalıştı, bu kaçma çabasının ardından tahminimce attığı videoda görüldüğü gibi Jack ezerek durdurmaya çalıştı.
Kişiye PM'den role uymasını söylememe rağmen hiç oralı olmadı ve en çok kendi biliyormuş gibi "Araç 2 kişilik, sistemsel olarak bagajda olamayacağım için..." gibi bahaneler üretmeye başladı. Bu bahane serüveninin ardından ben de araçtan indim ve Jack'e aracı Chinatown'a sürmesini söyledim fakat arkadaş hâla "ısrarla" araca binmiyordu. Üstüne-üstlük "/do Şikayet açabilirsiniz." gibi bir emote kullandı.
Yönetimi kandırma kısmına gelecek olursak açtığı şikayette (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128563.msg767789#msg767789) kendisini Car Ramming ile düşürdüklerini söylemişti, Car Ramming ile düşürülmediğinin kanıtı ise yine kendi attığı videodan ve sonrasında benim attığım SS'ten anlaşılabiliyor, arkadaş düştüğü halde kalkıp-kaçmaya çalışıyor ve Jack Steward onu ezerek durduruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Tarafıma açılan şikayetten aldığım savunmayı, detay kısmında kullandım.

#1 - 25.04.2022 01:36
Videoda göz göre göre Car Ramming yaparak öldürüyorsunuz, hala Non RP'nin peşindesiniz. Beni kimse araçla ezmeden önce öldürmedi, bunny hop yaparak dahi yakalayamadınız; üzerime araç sürüp ezdiniz ve arkadaşınızın bana yetişmesini beklediniz.
« Son Düzenleme: 25.04.2022 01:38 yeterabartma »

#2 - 25.04.2022 01:50
Üstüne üstlük, aracın 2 koltuğu da doluyken beni aracın bagajına atmaya çalıştınız.(Sadece bana vurmak için araçtan indiniz.) Bunu yapmanız sistemsel olarak mümkün olmadığı için rol içinde kullanmanız da uygun değil. (Kasası olan bir araç kullanmıyorsunuz)

#3 - 25.04.2022 01:52
Kabul ettiğim tek şey rol içerisinde aracın bagajına atılmayı reddetmemdir, sebebi ise bunun yapılmasının hem mümkün olmayışı hem de beni araçla ezip kural ihlalinden yararlanarak bu rolü devam ettirmeye çalışmanız. Savunmam bu kadar.

#4 - 25.04.2022 12:31
CR yaptı diyorsun sen kaçmaya devam ederken ben /me aracı şahsın üstüne sürer diye emote attım ve bunu hiç pm den sormadın pm'den me attınmıda eziyorsun bile diyebilirdin ve bende anlayışla karşılardım hemen rol bozuyorsun ve bunny yaparak kaçıyorsun tebrik ederim rol eğitimin zirvelerde kanka.

#5 - 26.04.2022 00:37
Kovalamaca boyunca tek bir kere bile zıplamadım :D kendinizden de mi utanmıyorsunuz bu yalanları söylerken acaba.  Ek olarak emote vermedin, ne olursun yalan söyleme kendini bu duruma düşürme. Kimin kimden rol eğitimi aldığı gayet ortada bence :D

#6 - 27.04.2022 03:43
Ollie karakteri Refuse RP'dan cezalandırılacak, yine de role uymak zorundasınız, ek olarak /do kanalını rol harici kullanmayın, bunun için sadece uyarı yapıyorum.