Konu: | Julya & Irina Yalenchka |  (Okunma sayısı 12465 defa)

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#270 - 11.07.2022 12:42
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar
Dünya üzerinde en yüksek seviyede basketbolun oynandığı organizasyon olan NBA, bunu başarmak için A’dan Z’ye her katmanını rekabetçiliği arttırmak misyonuna uygun şekilde dizayn ediyor.

Takımların eşit maaş bütçesine sahip olması, ligi alt sıralarda bitiren ekiplerin her sene draftın üst sıralarından lige giren genç yetenekleri seçme imkanı bulması, 2020-21 sezonuyla birlikte uygulamaya giren play-in turnuvasıyla birlikte lig genelindeki hedefsiz takım sayısını minimuma indirme çabası; rekabetçiliği arttırmak için organizasyonun uyguladığı sistemlerden sadece birkaçı.

Artık lig genelinde çok geniş bir yetenek havuzu var. Neredeyse her takımın bir yıldız oyuncusu olduğu gibi kaliteli rol oyuncusu popülasyonu da hiç olmadığı bir seviyeye çıkmış durumda. Özellikle playofflarda üst seviye koçların rakipteki zaafları bulunan oyuncuları direkt sahanın dışına atmayı becerebilmesi, artık rol oyuncularından da spesifik görevlerden fazlasının beklendiğini kanıtlıyor.

Her takım da hamlelerini buna göre yapıyor/yapmaya çalışıyor. Genç ve potansiyelli oyunculardan kaliteli rol oyuncusu çıkarabilmek, her organizasyon için altın değerinde. Burada da işin içine G League dahil oluyor.

NBA’in yan ligi olarak konumlanan G League; oyuncuları, koçları, hakemleri, antrenörleri NBA’e hazırlama görevini üstlenirken aynı zamanda ligin araştırma ve geliştirme laboratuvarı olarak karşımıza çıkıyor. 29 takımdan oluşan ligin 28 takımı, bir NBA organizasyonuyla birebir ortaklık içerisinde işlerini yürütüyor.

Ligde fırsat bulmayı amaçlayan oyunculara harika bir olanak sağlayan G League, genç yetenek devirdaimini mükemmelleştiren NBA’in de en önemli katmanlarından biri.

Peki ya G League, şu anki halini nasıl aldı? Kuruluş süreci nasıldı? Şu anda gördüğü işlevler neler? Bugünkü yazımızda bu sorulara odaklanacağız.

NBDL, D League ve Sonunda G League

İlk olarak 2001-02 sezonunun başlangıcıyla birlikte NBDL adıyla kurulan ligte genellikle Amerika’nın güneydoğusundaki eyaletlerden sekiz takım mücadele ediyordu.

2005 yılının Mart ayına kadar sekiz takımla devam eden organizasyon, o sene büyük değişimler yaşadı. Öncelikle adı artık NBA D League olmuştu. Uzun yıllar boyunca NBA’in komisyonerliğini yapan David Stern’in aklında ise bu ligi daha da genişletmek vardı.

Bu amaçla 2005 yılında takım sayısını 15’e çıkaran Stern, organizasyonda bulunan her takımın bir yada birden fazla NBA takımıyla ortaklık kurmasını, böylece NBA için bir nevi altyapı görevi gören bir platformun oluşmasını hedefliyordu.

Bu vizyonla ilerleyen lig, 2006’dan 2009’a birçok takımın dahil olmasıyla iyice genişledi. Bu süreçte lige dahil olan Los Angeles Lakers‘ın direkt olarak sahiplik yaptığı Los Angeles D-Fenders, bir NBA takımının direkt olarak sahiplendiği ilk D League takımı olarak kayıtlara geçiyordu.

2009 yılında Houston Rockets, Rio Grande Valley Vipers takımıyla bağlantı kurdu ve bu takım, sadece bir NBA takımıyla ortaklığı olan ilk takım oldu. Bu durum, NBA genelinde yeni bir trendi başlatıyordu.

2015 yılında son birden fazla NBA takımıyla bağlantısı bulunan Fort Wayne Mad Ants’in de Indiana Pacers ile anlaşması üzerine ligde her takımın artık sadece bir NBA organizasyonuyla ortaklığı bulunuyordu. Artık D League’de herhangi bir NBA takımıyla bağlantısı bulunmayan bir ekip kalmamıştı.

Bu da diğer NBA organizasyonlarına örnek oldu. 2015 yılında Toronto Raptors, Raptors 905 adı altında kendi D League takımını kurdu.

Raptors’ın bu hamlesini 2016 yılında da Charlotte Hornets, Brooklyn Nets ve Chicago Bulls izledi.

2017-18 sezonunda Gatorade markasıyla sponsorluk anlaşmasına varan ligin adı artık NBA Gatorade Legaue’ti. Bu isim sonradan G League olarak kısaltıldı ve lig, son halini aldı.

G League ve Faydaları

2006 yılından beri o takvim yılının sonunda 19 yaşında olmayacak oyuncuların D Legaue’te oynaması mümkün değildi. Bu da oyuncuların bir seneliğine koleje gidip ardından NBA’e yol almasına sebep oluyordu.

2019-20 sezonundan önce gelen kurala göre G Legaue’te artık NBA draftına girmeye yasal olarak izni olmayan oyuncular da oynayabilecekti. Yeni gelen bu kural, koleje gitmeyen veya gidemeyen oyuncular için de NBA’de oynamak için fırsat yaratıyordu.

Fakat belki de en büyük değişim, 2017 yazında yaşandı. Yeni toplu pazar anlaşmasına göre kadro kontenjanı 15 kişiden oluşan NBA takımları, artık iki oyuncuyla çift yönlü kontrat imzalayabilecek ve kadrosunu 17 kişiye çıkartabilecekti.

Sadece NBA’de dört sezondan az tecrübesi bulunan oyuncuların imzalayabildiği bu kontrat, G Legaue takımında forma giyebilmenin yanısıra oyunculara takımla maça çıkmasa bile antrenmanlarda yer alabilme, takımla seyahat edebilme ve maçları takımla beraber saha kenarından izleme imkanı sağlıyor.

Başlangıçta çift yönlü kontrata imza atan oyuncular 45 NBA normal sezonu maçında oynayabiliyorken bu sayı 50’ye çıkartıldı. Bu konumdaki oyuncuların takımların playoffa kalması halinde herhangi bir playoff maçında forma giyememesi de kontratın koşullarından biri.

Bütün bunlar, 2020-21 sezonunun başında NBA takımlarının kadrosunda bulunan oyuncuların %45’inin G League tecrübesi edinmiş olmasına yol açtı. Bu sayı, tarihte bir rekordu. 2021-22 sezonu öncesi ise lig genelinde oyuncuların %41’inin G League tecrübesi vardı.

Pascal Siakam, Rudy Gobert, Fred VanVleet, Christian Wood, Clint Capela, Reggie Jackson, Danny Green gibi önemli isimlerin de yer aldığı G League tecrübesi olan NBA oyuncuları listesi gittikçe genişliyor. Draftta seçilemeyen oyuncuların da şans bulabildiği G League, her geçen gün “NBA’in altyapısı” rolünü daha iyi ve daha verimli uygulamaya devam ediyor.

G League’de yer alan bütün takımların listesi:

Capital City Go-Go (Wizards)
Cleveland Charge (Cavaliers)
College Park Skyhawks (Hawks)
Delaware Blue Coats (Sixers)
Fort Wayne Mad Ants (Pacers)
Grand Rapids Gold (Nuggets)
Greensboro Sworm (Hornets)
Lakeland Magic (Magic)
Long Island Nets (Nets)
Maine Celtics (Celtics)
Motor City Cruise (Pistons)
Raptors 905 (Raptors)
Westchester Knicks (Knicks)
Windy City Bulls (Bulls)
Wisconsin Herd (Bucks)
Austin Spurs (Spurs)
Birmingham Squadron (Pelicans)
Iowa Wolves (Timberwolves)
Memphis Hustle (Grizzlies)
Oklahoma City Blue (Thunder)
Ontario Clippers (Clippers)
Rio Grande Valley Vipers (Rockets)
Salt Lake City Stars (Jazz)
Santa Cruz Warriors (Warriors)
Sioux Falls Skyforce (Heat)
South Bay Lakers (Lakers)
Stockton Kings (Kings)
Texas Legends (Mavericks)
Mexico City Capitanes
NBA G League Ignite

Tüm Hakları Saklıdır ©? Vice News, 2021
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#271 - 11.07.2022 12:42
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#272 - 11.07.2022 13:43
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#273 - 11.07.2022 13:45
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#274 - 11.07.2022 14:00
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#275 - 11.07.2022 14:12
« Son Düzenleme: 11.07.2022 15:05 BiA »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#276 - 11.07.2022 18:16
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#277 - 11.07.2022 18:17
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#278 - 12.07.2022 02:50
Yüzde Yüz Vice 9.Bölüm | Henry Dunkirk

[YAYIN] Julya Yalenchka: ** Vice News - "Yüzde Yüz Vice" - Program Giriş Jeneriği**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Hey, hey hey! Kısa bir süre sonrasında tekrardan merhaba Vice!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Umarım keyifleriniz yerindedir, her şeyin yolunda gitmesini diliyor, güzel bir yayın olmasını umuyorum. Televizyon programlarının vazgeçilmez hatta kimilerine göre en iyi programı olan "Yüzde Yüz Vice" tekrardan sizlerle. Ve bildiğiniz üzere her hafta birbirinden değerli ve farklı konuklarımız yer alıyor. Bu hafta ki konuğum benim için çok değerli olmasının yanı sıra-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... beni eğiten iki kişiden biri. O Televizyon dünyasının vazgeçilmez ismi. İşte!!
[YAYIN] Julya Yalenchka: **sol eli ile Henry'i gösterir* Henry Dunkirk!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet Henry, hoş geldin. Seni konuk etmek, kendi programında, kendi oluşturduğun programda-
[YAYIN] Henry Dunkirk: **Kameraya doğru bakarak kocaman sırıtır ve yavaşça el sallar.**
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... konuk olmak nasıl bir duygu? **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News**
[YAYIN] Henry Dunkirk: **gülerek** Teşekkürler Julya, merhaba Vice!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Henry, uzun bir sürenin ardından tekrardan televizyonların, kameraların karşısında olmak nasıl bir duygu?
[YAYIN] Henry Dunkirk: İnanılmaz güzel bir duygu sadece burada oturduğun zaman anlarsın bunu. **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: **güler** Buna sevindim, senin yerin ben de çok önem taşıyor, Henry. Gerçekten.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Belki de şuanda şehrin en iyi muhabirlerinden biri yapma başarısının en büyük paylarından birisi sensin.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Diğeri ise Sir Randy.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Teşekkür ederim Julya, Yüzde Yüz Vice'ı benim yokluğumda sırtlandığın için ayrıca minnettarım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **gülümser** Ben sadece kalan mirası devam ettiriyorum, Henry.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, görüşmeyeli nasılsın? Her şey yolunda mı?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Uzun bir zaman sonra Yüzde Yüz Vice'da olmak ve Vice News'te yani yayıncılığa dair her şeyi...
[YAYIN] Henry Dunkirk: ...ilk öğrendiğim yerde bulunmak heyecan ve gurur verici tabii.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Bunların dışında da gayet mutlu ve huzurluyum. Aileme daha sık vakit ayırmaya başladım bu aralar.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne kadar bir süredir Vice News'e hizmet verdin, Henry?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Sanırım bir veya bir buçuk yıldan fazlaydı Julya.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Çaylak bir muhabir olarak girdiğim Vice News bana hem mesleği hemde yöneticiliği öğretti.
[YAYIN] Henry Dunkirk: En sonunda da şirketin Başkan Yardımcısı olarak ayrıldım.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Sonrasını biliyorsun zaten. **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya şuanda ne yapıyorsun, Henry? Hayatını nasıl? Bize aktarır mısın?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Eşimle birlikte New York'a yerleştik, üç ay önce de kızım Nicole dünyaya gözlerini açtı.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Şuan New York'ta global bir medya kuruluşunda televizyon sunuculuğunu sürdürmekteyim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Senin adına çok sevindim, ayrıca tebriklerimi sunuyorum Henry. Nicole'yi öp benim için lütfen. 
[YAYIN] Henry Dunkirk: Öte yandan da bir label şirket ile beş albümlük bir sözleşme imzaladım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Televizyon dünyasından ayrılmadığına gerçekten çok sevindim, Henry.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Albüm, konser, yayın ve babalık... bunların hepsini aynı anda yapmak zor fakat ben bir hayli zevk alıyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İşini oldukça severek yapıyorsun, hem kendine hem de bizlere zevk veriyorusn.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İşlerini yakından takip ettiğimi de belirtmek istiyorum. İnanılmazlar...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya Henry. Bir gün tekrardan Florida'da bulunan ve faaliyetlerini devam ettiren herhangi bir basın şirketi-
[YAYIN] Henry Dunkirk: Oh, buralarda hâlâ sevildiğimi bilmek güzel, teşekkürler Julya. **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... sana "gel bizde çalış" diyerek bir teklifde bulunsa gelir miydin? Gelirsen hangi şirketi tercih ederdin?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bizler ile paylaşır mısın lütfen?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Hmm, açık konuşmam gerekirse New York'ta çok mutluyum fakat özellikle teklif yapsa direkt kabul edeceğim...
[YAYIN] Henry Dunkirk: ...bir şirket ve bir kişi var aslında.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sormamıza gerek var mı? **göz kırparak gülümser**
[YAYIN] Henry Dunkirk: Eh, bunun cevabını ikimizde biliyorsak sormaya ne gerek var? **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: **güler** Ona şüphe yok, Henry. Sen bir yıldızsın. Süper bir yıldız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve şuanda sahnede olan bütün süper yıldızların adresi belli!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bence söylememe gerek yok, sence?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Elbette, bir gün döneceksem eğer burası ikinci evim dediğim Vice News olurdu.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şüphemiz yok, Henry. İnan bana.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir kaç saat önce bir Derby gecesi eğlencesi vardı, şahit oldun mu? Yayınımızı izledin mi Henry?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ayrıca eklemek isterim ki; müthiş bir yayın ve müthiş bir rekabet vardı. Yarışmacıları ek olarak
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... tebrik ederim. Umarım bu tür etkinliklerin devamı gelir. Ki gelecektir de.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Evet, ben uçaktayken başlamıştı o yüzden sonlarına yetişebildim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yayın esnasında Bruno bir şey söyledi; bildiğin üzere VFC'nin organizatörü Sir Randolph Mitchell.
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... dördüncü sezon başvurularını halka açmış. Ne düşünüyorsun? Şehrin en büyük organizasyonlarından-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... birisi olan ki bana göre en iyisi olan VFC tekrardan kısa bir aradan sonra sahnede olacak.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Düşüncelerini alalım lütfen.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Açıkçası Roma halkı için gladyatör eğlenceleri neyse Vice şehri halkı için de VFC aynı şeyi ifade ediyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News**
[YAYIN] Henry Dunkirk: Kesinlikle şehrin en prestijli dövüş turnuvalarından birisi ve dördüncü sezonun güzel olacağına inanıyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya kilit bir soru yöneltmek istiyorum sana izninle; dördüncü sezon için başvuru yapacak mısın? **güler**
[YAYIN] Henry Dunkirk: **gülerek** Küçükken çok kavgacı bir çocuktum evet ama profesyonellerle dövüşmek pek bana göre değil.
[YAYIN] Henry Dunkirk: İyisi mi ben yine şarkı söyleyeyim, sahneye çıkayım Julya. **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: **güler** İşte bu fikrine katılıyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki sana bir soru daha. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: **kamera arkasından bir ses: Dostum sende bir baskbetolcu vibeı var.**
[YAYIN] Julya Yalenchka: **kamera arkasına bakarak güler, Henry'e döner** Öyle mi, Henry?
[YAYIN] Henry Dunkirk: **Sesin geldiği yöne doğru bakıp kısa süreliğine güler ardından Julya'ya döner.**
[YAYIN] Henry Dunkirk: Sen söyle, o kadar uzun muyum?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Hadi ama, basketbol bir boy sporu değildir. İddiasına varım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Shane Larkin bunun kanıtı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Point Guard dediğimiz yani "oyun kurucu" pozisyonunda yer alan oyuncuların-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... bir çoğu o kadar uzun değil. Yani iki metrelik bir adam oyun kurucu olamaz mesela.
[YAYIN] Henry Dunkirk: 1.80'in üzerindeyim tam olarak ne kadar hatırlamıyorum.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Aslında haklısın, oyun kurucu olabilirim. **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: 1.80'in üzerindesin. Ve bu basketbolcu olmak için yeterli bir boy.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Basketbola karşı çok ayrı bir sevdam var, Henry. Bunu köşe yazılarımdan ve yaptığım-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... spor ile ilgili haberlerden anlayabilirsiniz. Hatta küçükken altyapı kulüplerinde oynadım.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Evet evet, öyle bir şeyler hatırlıyordum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: CSK Moskova bunlardan birisi. Lisanslıydım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Basketbolcu nasıl olunur mesela? Konumuz buna yöneldiğine göre bir kaç soru da buradan sorayım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Henry, basketbolcu nasıl olunur? Çok mu kolay basketbolcu olmak? **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yani iki metrelik adam basketbolcu olabilir mi?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Aslına bakarsan spora oldum olası pek ilgim olmadı arada bir basketbol oynardım sadece hobi olarak.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ya da bir yetmişlik adam. Olabilir mi, Henry? Sadece boy mu önemli burada*
[YAYIN] Henry Dunkirk: Bilirsin, Minnesota'lıyım ben dolayısıyla da Minnesota Timberwolves taraftarıyım...
[YAYIN] Henry Dunkirk: Minnesota'nın maçlarını bile bu zamana kadar adam akıllı takip etmedim bile.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Anlıyorum ama yine de denk geldikçe takip ediyorsun, doğru mu anladım?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Evet, babamda beyzbol takipçisiydi.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Fakat konu hakkında bilgi birikimi olan kişi sensin senden duymak isterim. **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Beyzbol mu? İşte onu hiç takip etmiyorum, sadece denk gelebildiğimce. **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, o halde izninle.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Basketbolcu nasıl olunur? Evet arkadaşlar, bir kere basketbolcu olmanın kolay yolu diye bir şey yok.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yani iki metrelik adam "basketbolcu kesin olur" diye bir kayde yok. Olamaz da.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu sadece toplumda üretilmiş bir söylenti. Buzdağının görünen kısmı denilebilir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tabi burada bir çok yanılgıda var; her attığın girerse ve göze batarsan basketbolcu olursun, hayır.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Öyle bir şey de yok.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bilimsel araştırmalar yoluyla elde edilmiş bilgilere göre-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... bütün takım sporlarını ele alınca alınan bilgi ve araştırmalar doğrultusunda-
[YAYIN] Julya Yalenchka: .. en zor sporun basketbol olduğu açık arayla belli. Neden basketbol? Bir basketbol maçı toplam kırk dakika sürüyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Mola ve fauller ile beraber toplam bir maç bir buçuk saat ila iki saat arasında olabiliyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve şunu söylemeliyim ki, basketbolcu adam "zeki" adamdır. Bu yüzden genel olarak denk gelirseniz-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... ve oyuncuların hayatını incelerseniz, o kadar fazla çalışırlar ki, fazla çalışmak önemli değil. Akıllı-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... çalışmak önemli, ve o oyuncular da da onu görebilirsiniz. Basketbolcu adam zeki adamdır.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir boy sporu da değildir. Kyrie Irving. Stephen Curry, Micic, Larkin, Balbay, Wilbekin-
[YAYIN] Henry Dunkirk: Aslında Bruno şuan burada olsa kesin soccer mı yoksa basketbol mu tartışması çıkardı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... ve daha sayılabilecek bütün oyun kurucular çok mu uzunlar hayır. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Henry'e bakarak güler** Her oyuncunun kendine göre bir potansiyeli ve yeteneği var.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve bu oyuncular kendi yeteneklerinin farkına varıp üzerinde çalışıyorlar.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Unutmayın; yetenek sizleri standart insanların üzerine çıkarır.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Çalışmak sizi yetenekli insanların üstüne çıkartır. Bu sizin kulağınıza küpe olsun.
[YAYIN] Julya Yalenchka: On beş, on altı yaşında ki bir sporcu milli takımlarda ve kendinden yaşca büyükler ile profesyonel-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... bir şekilde oynuyorsa, çok çalışıyordur ve zekidir. Aynı zamanda yeteneklidir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Buna bir çok kişiyi örnek verebilriim. Her neyse, Henry. Konumuza dönebiliriz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bence merak edenlere karşı bir bilgilendirme olduğunu düşünüyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Bruno'dan söz ettin daha önce. Onu bugün görebildin mi?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Siz yayındayken ben havalimanındaydım takside biraz dinledim yayını.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Yetişemedim sanırım, buralardaysa bir görsem fena olmaz aslında.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Bruno. Mesajımızı umarım almışsındır. Seni görmekten onur ve gurur duyarız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tabi Sir Randy'de buna dahil.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bruno'yu az önce gördüm fakat Sir Randy'i göremedim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **saatini kontrol eder ve Henry'e  dönüp gülümser**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu arada, ilk yarının yavaş yavaş sonuna geliyoruz, Henry. Söylemek istediğin bir şey var mı?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Sanırım sonlara geldik h'uh? **gülümser**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Küçük bir yayın arasına gideceğiz. Sonrasında ikinci yarı ile devam edeceğiz.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Sevgiyle kalın, sevgiyi hem hayatınızdan hemde işinizden eksik etmeyin ve sağlıcakla kalın.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet. Kısa bir reklam arasına gidiyoruz, tekrardan burada olacağız. [YAYIN] Julya Yalenchka: Ekranların başından ayrılmayın lütfen.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Giriş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sen! Medya ve televizyon dünyasında bir efsane olabileceğini söylesek ne düşünürdün? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya bunu sadece hayal gücün ve yaratıcılığını kullanarak başarabileceğini söylesek? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice News yeniden sizlerle! Ekip çalışmasına yatkın ve tecrübeli arkadaşlar arıyoruz! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Valachi Corporation bünyesinde olan Vice News'ta harikalar yaratmak senin elinde! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Farklı konseptler ve yaratıcı içerikler yaratabilmek konusunda kendinden emin misin? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde ne bekliyorsun? Hemen Vice News internet sayfası üzerinden başvurunu gönderebilirsin! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: ((Forum > Televizyon & Basın > Vice News > İş Başvuruları)) 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Geçiş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şehirde yaşanan son olaylar hakkında bilgi mi edinmek istiyorsun? O halde adresin belli.
[YAYIN] Julya Yalenchka: ((Forum > Televizyon & Basın > Vice News > Haberler)9
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Geçiş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şehrin en iyi organizasyonlarından birisi olan VFC, 4.sezonu ile birlikte tekrar sahne alacak!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yumruklarına sen de güveniyorsan başvuru yapmayı es geçmemelisin.
[YAYIN] Julya Yalenchka: ((Forum > Şehir Hayatı > VFC 4.Sezon Başvuruları))
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Henry. Kısa bir aradan sonra tekrardan kameralar karşısındasın.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İlk yarıda söyleyemeyip, ikinci yarıda belirtmek istediğin bir şey var mı?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Evet, bunu yapmayı özlemişim cidden.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Güzel bir soru geldi, cidden güzel bir soru bu arada.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Kamera arkasından bir ses: Henry'e sorum; hobilerin nelerdir Henry?**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu arada çok güzel bir soru geldi. Evet, hobilerin nelerdir, Henry?
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Kameralar Henry ve Julya ikilisini çekmektedir.**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Henry. Hobilerini bizler ile paylaşır mısın lütfen?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Şarkı söylemek hem hobim hemde mesleğim, bazen eşimle birlikte dalış yaparız birde kamp yapmak.
[YAYIN] Julya Yalenchka: En son ne zaman kamp yaptığını öğrenebilir miyim?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Daha vardı sanırım fakat ilk aklıma gelenler bunlar.
[YAYIN] Henry Dunkirk: H'ah birde yeni yerler keşfetmek, yolculuk yapmak.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Sanırım Nicole doğduğundan beri hiç kampa çıkmadım. **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: **güler** Gerçekten etkileyici, bir gün hep birlikte kampa gidelim, Henry.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne dersin?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Aslında güzel olur fakat şöyle bir sorun var evlendiğimden beri daha bir eve bağlı bir adam oldum. **güler**
[YAYIN] Henry Dunkirk: Fakat bir şekilde izin koparmaya çalışacağım. **gülmeye devam eder**
[YAYIN] Julya Yalenchka: **gülme sesleri gelmektedir**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Beni güldürüyorsun, Henry. Gerçekten.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sana bu konuda yardımcı olmaya çalışacağız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, sana bir kaç tane sorum var Henry.
[YAYIN] Henry Dunkirk: A'hahah, teşekkürler şimdiden ve kolay gelsin.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Kulağım sende Julya, dinliyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şöyle ki, Yüzde Yüz Vice'ın yayın haklarını aldıktan sonra yayının formatında bir kaç değişiklik yaptım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Normal geleneklerin devam etmesinin yanı sıra bir kaç tane değişiklik yaptım, Henry.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Bu harika bir şey nedir peki?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Öncelikle "Yüzde Yüz Vice"'ın kurucusu olan birisi olarak bilmen de fayda var.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şöyle ki artık yayın iki yarı olarak televizyonların karşısında olacak.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İlk yarı ise rutin genel bir tanışma olacak konuk veya konuklar ile.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Daha sonrasında kısa bir reklam arası dahil olacak ve bundan hemen sonra-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... ikinci yarıya start verilecek. İkinci yarı da ise tarafımda hazırlanmış ve sevgili konuğumuza-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... veya konuklarımıza yöneltilecek "özenle" seçilmiş ve zor sorular var.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Hepsinin tarafımca hazırlandığını iddia ediyorum. Ki öyle de.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şimdi, sana bir kaç tane soru yönelteceğim ve herbirini yanıtlamanı rica edeceğim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Uygun mudur?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Elbette uygun, seni dinliyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, ilk sorumuz geliyor!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Birinci sorumuz: Yüzde Yüz Vice'ın kuruluşunda yatan amaç nedir, Henry?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yüzde Yüz Vice neden kuruldu?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Wow! **güler** Hızlı başladık hızlı devam edelim öyleyse.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Yüzde Yüz Vice'ın ilk bölümünü yaptığım zamanlar şehirdeki yayın kuruluşları, buna Vice News'te dahil...
[YAYIN] Henry Dunkirk: ...hiç bu tarz veya emsal sayılabilecek bir konseptte programı yoktu.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Late Night Chat'e biraz benziyordu sadece fakat aradaki fark o'nun bir radyo programı olmasıydı.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Ben ise o dönemlerde artık Vice News'te kendimi yeni yeni ispatlamaya başlamıştım ve bunun kariyerimde...
[YAYIN] Henry Dunkirk: ...bu fikrin bana daha hızlı ivme kazandıracağını düşündüm nitekim yanılmamışım. **gülümser**
[YAYIN] Henry Dunkirk: Fakat bir çok kişinin bildiğinin aksine Yüzde Yüz Vice'ın ilk bölümü aslında henüz stajyerlik dönemimde yapıldı.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Ve o programda da konuk Pink Floyd grubunun solisti Roger Waters'tı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, yeterince cevabı aldığımızı düşünüyorum. Teşekkürler, Henry.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Müsadenle ikinci soruya geçmek istiyorum. Bu soru biraz daha zorlayacak gibi görünüyor. **güler .**
[YAYIN] Henry Dunkirk: Merakla bekliyorum o hâlde. **tebessüm eder**
[YAYIN] Julya Yalenchka: "Yüzde Yüz Vice" programı faaliyete çok uzun zamandır devam ediyor. Hatta bir çok kişiye göre-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... şehrin en iyi talkshow programı. Ama şu açık ve net ki; şehirde bu kadar fazla ilgi ve alaka gören-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... bir talkshow programı bulunmuyor. Bu konuda rakipsiz denilebilir aslında.
[YAYIN] Julya Yalenchka: "Yüzde Yüz Vice" programı faaliyete geçtikten sonra hiç bir noktada "ben bıktım, bırakıyorum" dediğin-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... bir an var mı? Varsa bize detaylıca anlatır mısın?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Aslında bu pek olmadı çünkü bir şekilde programı hem benim açımdan hemde takipçileri açısından...
[YAYIN] Henry Dunkirk: ...sürekli nasıl daha ilgi çekici ve insanların merak duygusunu nasıl beslerim diye düşünüp duruyordum.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Konuk aldığım veya gündemde olan kişilere herkesin en merak ettiği soruları nasıl usülünce sorabilirim?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Veyahutta şehirde bir ünlü şarkıcı veya başka bir medyatik kişinin bir açıklaması, özel hayatıyla ilgili bir gelişme....
[YAYIN] Henry Dunkirk: ...yada çıkarttığı bir albüm, tekli veya konserle ilgili en kritik soruyu sorarken onu nasıl rahatsız etmem?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Genellikle kafam bu sorularla meşgul olduğu için sıkılmak için pek fırsatım olmuyordu anlayacağın . **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, bu sorunun da cevabını tam olarak aldığımıza göre üçüncü sorumuza geçebiliriz. Teşekkürle r, Henry.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu soru biraz çerez niyetinde hazırladığım bir soru.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Hazırsan geliyor!
[YAYIN] Henry Dunkirk: Hazırım! **içten bir şekilde tebessüm eder.** ((/yayinlar - Vice News))
[YAYIN] Julya Yalenchka: "Yüzde Yüz Vice" programının ismi Yüzde Yüz Vice olmasaydı, ne olurdu? Daha önce başka bir isim düşündünüz mü?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve neden Yüzde Yüz Vice konuldu programın ismi?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Bunun cevabı aslında çok basit.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Aklımda farklı bir isim olarak "Sol Anahtarı" vardı, sebebi ise mâlum genelde müzisyenler katılıyordu programa.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Fakat daha sonra neden daha genele hitap eden bir isim olmasın ki diye düşündüm ve "Yüzde Yüz Vice"a karar kıldım.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Bu aslında çok yararlı oldu çünkü ilerleyen zamanlarda müzisyenlerin yanı sıra politikacıları da  konuk aldım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve iyi ki programın ismi "Yüzde Yüz Vice" olmuş, bunun için ayrıca teşekkürler, Henry.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, o halde müsadenle bir diğer soruya geçiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yüzde Yüz Vice'ı sadece sen mi organize ettin? Yoksa kuruluşunda bir ekibin var mıydı?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Asıl ben teşekkür ederim Julya ve bekliyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Stajyer olarak başladığını belirttin, illa ki birileri vardır hım?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Aslına bakarsan Roger Waters'lı ilk bölümden uzun bir süre sonra ciddi ve istikrarlı bir biçimde.
[YAYIN] Henry Dunkirk: ...programı devam ettirmeye karar verdim.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Hatta ilk bölümü yaptığım stüdyo, radyo programları için kullandığımız ufak stüdyoydu.
[YAYIN] Henry Dunkirk: O kadar ciddi bir prodüksiyonla başlamadım anlayacağın bir kameraman, bir konuk ve ben vardım. ** güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve o zamanın da şartlarıyla tabi. Yapılabilecek şeyler çok kısıtlı.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Elbette, birde yayıncılık o zamanlar pek şimdiki kadar popüler değildi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve bir diğer sorumuza geçmeden önce ısrarla telefonumu birileri arıyor. Arkadaşlar yayındayım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **güler** Dolayısıyla nasıl telefonlara cevap verebilirim? Lütfen, az mantıklı düşünün.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Her neyse, devam edelim. Yayın sonrasında kendilerine geri dönüş sağlayacağım.
[YAYIN] Henry Dunkirk: **başını öne eğerek kısa süreliğine güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ayrıca hepsini ayrıca sevdiğimi belirtmekten memnuniyet duyuyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde dördüncü sorumuza geçelim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Henry, "Yüzde Yüz Vice" programında konuk olarak yer almanın ne faydası var?
[YAYIN] Julya Yalenchka: İnsanlar neden bu programa eşlik etmeli? Neden katılmalılar?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Onlara katkısı ne olacak? Bize kısaca belirtir misin?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Hmm, sana o zaman bu programın ortaya çıkış amacını anlatayım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Lütfen, dinleyicilerimiz ile paylaşır mısın?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Yüzde Yüz Vice benim ünlü olmamdan ziyade şehirdeki tanınan ve tanınma yolunda ilerleyen sanatçıların...
[YAYIN] Henry Dunkirk: ...çıktıkları, kendilerini ve projelerini tanıttıkları bir program.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Dolayısıyla da bu binada ve bu stüdyoda olmaları PR için mükemmel bir fırsat.
[[YAYIN] Henry Dunkirk: Yüzde Yüz Vice programına katılıp kendi PR'ını yaptıktan sonra büyük bir üne kavuşan nice yıldız var.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Özellikle de bunlardan birisi çok ünlü bir isim. **gülümser**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet, duydunuz. Vice şehrinin gözde programlarından birisi olan Yüzde Yüz Vice'a
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... katılmak adına tek yapmanız gereken Vice Mail üzerinden BiA isimli hesaba mail atmak.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Gerekli detayları mailim üzerinden detaylıca aktaracağım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: (( Forum > Üyeler > BiA > Özel mesaj ))
[YAYIN] Julya Yalenchka: Cevap için tekrar tekrar teşekkürler, Henry.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu arada şunu da eklemek isterim ki; yeni bir yayın süresi rekoru kırdık.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yaklaşık bir saat kırk dakikayı geride bıraktık.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne düşünüyorsun?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Evet, zamanında şeflerim kızardı bana yayınlarını çok uzun tutuyorsun diye. **güler**
[YAYIN] Henry Dunkirk: Bu herhalde onları kalpten götürürdü.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **güler** Bu zamana kadar yapılmış en uzun yayın diyebilir miyiz?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir saat kırk dakika.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Bilmiyorum ama benim en son sunduğum ve Randy'nin konuk olduğu Yüzde Yüz Vice'dan sonra...
[YAYIN] Henry Dunkirk: ...en uzun Yüzde Yüz Vice bu olabilir bence. **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Rekor kaçtı, Henry?
[YAYIN] Julya Yalenchka: **gülme sesleri**
[YAYIN] Henry Dunkirk: İki saate yakındı galiba.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tanrımm. O halde yeni bir rekor gelir mi, ne dersin?
[YAYIN] Julya Yalenchka: İki saatte yaklaşıyoruz yavaş yavaş.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bence son yirmi dakika daha devam edelim, ne dersin?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yoksa burada sona mı gelmek istersin, kararı sana bıraktım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Eğer burada sonlandırmak istiyorsan bir başka bölümde de devam edebiliriz. Ne de olsa geç oldu.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Karar senin. Ben her türlü okeyim.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Kaptan Amerika'nın da dediği gibi "Bunu tüm gün yapabilirim." **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: **güler** O halde "Yüzde Yüz Vice" tüm hızıyla devam ediyor!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kaptan Amerika'yı sever misin?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Aslında Iron Man'i daha çok severim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sebebini öğrenebilir miyim?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Çünkü Robert Downey Jr. hayranıyım. **güler**
[YAYIN] Henry Dunkirk: Tabii bir de Endgame'in son sahnesinden dolayı da Iron Man favorim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Endgame! Efsane bir film. Bence film tarihinin top beşe girer. Ne düşünüyorsun?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Endgame müthişti ya, Iron Man o filmde ölmüştü değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Evet, hâlâ izlememiş olanlar lütfen spoiler verdiniz diye bizi linçlemesin.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **gülme sesleri**
[YAYIN] Henry Dunkirk: Bu tartışmaya oldukça açık bir konu Julya şimdi sanat sineması sevenler mail yağmuruna tutmasın.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Haklısın...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya sana göre? Top beşe girer mi?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Fantastik filmlerden mi örnek vermemi istersin yoksa genel bir değerlendirme mi istiyorsun?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Genel bir değerlendirme lütfen.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Aslına bakarsan çocukluğumdan beri tek favori filmim Desperado.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Çizgi roman uyarlaması olarak kesinlikle Joker.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Western olarak izlediklerimin en iyisi Django'ydu.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kovboy filmlerine karşı olan ilginden biraz bahseder misin? Western filmlerinden hoşlandığını bilmiyordum.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Kalan diğer iki film ise Soysuzlar Çetesi ve Big Lebowski.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Filmler ile aranın bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum doğrusu, Henry.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Boş vakitlerinde neler yaparsın? Film mi izliyorsun genelde? Yoksa onun dışında yaptığın bir şey var mı?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Western konsepti oldum olası ilgimi çekmiştir hatta şu son dönemlerde bir oyuna da çok sardım.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Normalde pek oyun oynamayı sevmem fakat Red Dead Redemption 2 oynuyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tam ona değinecektim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Oyunda kaç saatin var, merak etmedim değil.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Aslında pek boş vaktim yok.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Kısıtlı olan boş vakitlerimi de bu tarz kült filmleri izleyerek değerlendirmeye çalışıyoruz Jane'le birlikte.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Kaç saatim olduğuyla alakalı inan hiçbir fikrim yok. **gülerek** Olmuştur herhalde baya.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Genelde film izliyoruz dediğim gibi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yüz saati aşmış mıdır? Yoksa bin saati mi diye sormalıyım. **güler**
[YAYIN] Henry Dunkirk: O kadar olmamıştır. **güler** Daha az.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, öyle olsun. Bir gün birlikte oynamaya ne dersin? Kulağa hoş geliyor gibi.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Elbette, neden olmasın. **tebessüm eder**
[YAYIN] Henry Dunkirk: Söylediğim gibi pek boş vakti olan bir adam değilim ne yazık ki.
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde sözünü aldım diyebilir miyiz?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Kesinlikle!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Süper!
[YAYIN] Henry Dunkirk: Oyundan ziyade de bu boş vakitleri filmlerle dolduruyoruz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Eşin ve çocuğuna buradan, Yüzde Yüz Vice ekranlarından bir mesaj göndermek ister misin peki?
[YAYIN] Henry Dunkirk: İkisini de öpüyorum, iyi ki varlar. **tebessüm eder**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Eşinin ve çocuğunun ismi neydi bu arada?
[YAYIN] Henry Dunkirk: Eşimin ismi Jane, kızımın ismi de Nicole.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, buradan Jane ve sevgili Nicole'ye sevgilerimi iletiyor, sağlıcakla kalmalarını diliyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu arada yavaş yavaş yayınımızın da sonuna geldik, ondan önce de.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şunu belirtmekten memnuniyet duyarım ki; Vice yeni bir rekor ile de tekrar buluştu. **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Her türlü konuda rekorlar kırmaya devam ediyorum, inanılmaz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yayın süremiz iki saati aştı, Henry. Unutmayın, ben; sen ve Randy'nin eseriyim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Eklemek istediğin bir şey var mı?
[YAYIN] Henry Dunkirk: **kameraya doğru dönüp içten bir tebessüm takınır**
[YAYIN] Henry Dunkirk: İyi geceler Vice! Olur ya tekrar görüşemezsek iyi günler, iyi haftalar, iyi aylar ve iyi seneler!
[YAYIN] Julya Yalenchka: **gülümser** Bilirsin ki Yüzde Yüz Vice'da bir gelenek vardır. Konuklar şehre son bir mesaj bırakır.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Son bir mesaj bırakarak veda etmeni istiyorum. Katılımın için ayrıca teşekkür ederim, Henry.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Ah, biliyorum tabii.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Önden buyur lütfen.
[YAYIN] Henry Dunkirk: **Boğazını temizler ve kameraya bakmayı sürdürerek konuşmaya başlar.**
[YAYIN] Henry Dunkirk: Sanırım bu gece yeteri kadar konuştuğum aşikâr.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Yine de yayının bu kısmına kadar gelebildiyseniz tebrikler.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Tek bir şey söyleyebilirim size Vice şehri.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Dinliyoruz, Henry.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Aklınızda bir şey varsa, birşey istiyorsanız ertelemeyin.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Çünkü o istediğiniz şeyi size kimse asla altın tepside sunmayacak sizin ona gitmeniz gerekiyor.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Hiçbir eleştirmen sizi aklınızdaki şeyi yapmaktan alıkoyamasın.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Unutmayın hiçbir tablo eleştirmenler için yapılmaz.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Eleştirilecek ve yalnız bırakılacaksınız, alışın.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Çünkü insan hayatta parası kadar değer görür, parası kadar dostu olur, parası kadar ciddiye alınır.
[YAYIN] Henry Dunkirk: Hâlâ buralarda yaşayan çok sevdiğim aksi bir ihtiyarın dediği gibi tıpkı;
[YAYIN] Henry Dunkirk: Güneşi kendinize örnek alın, ne batmaktan korkun ne de doğmaktan vazgeçin.
[YAYIN] Henry Dunkirk: **nefeslenir** Son kez... İyi geceler Vice!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bendeniz, Julya Yalenchka. Bugün ki değerli konuğum Henry Dunkirk ile Yüzde Yüz Vice ekranlarındaydık.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir sonra ki Yüzde Yüz Vice bölümlerinde görüşmek üzere. Sağlıcakla, Vice! Kendinize iyi bakın.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İyi akşamlar.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Vice News - "Yüzde Yüz Vice" - Program Çıkış Jeneriği**
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#279 - 12.07.2022 03:12
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

Derby Gecesi ile Birlikte Vice Şehri Eğlenceye Doyamıyor! 
Yayımlanma: 12 TEMMUZ 2022, 03.01 JULYA YALENCHKA TARAFINDAN

Vice şehrinin artık rutin organizesi haline gelmiş olan "Derby Gecesi" bu gece de Vice şehri sakinlerine kapılarını açtı! Etkinliğe yüzden fazla kişinin katılımı ile birlikte, etkinlik naklen olarak Vice News ekranlarına aktarıldı. Yaklaşık 16 (on altı) katılımcının yarışabildiği bu organizasyonda birinci kişilere sürpriz ödüller verildi.
Toplamda üç yarı şeklinde düzenlenen çarpışan arabalar organizasyonunda yarışmacılar ve izleyiciler eğlenceye doyamadı!

Son günlerde şehirde yaşanan olaylar nedeniyle halkın keyfi yerinde olmaması sebebi doğrultusunda Vice Şehri Belediyesi ve Vice News ortaklaşa
bir eğlence programı düzenleme kararı aldı. Bu kararın sonuna kadar arkasında duran Vice Şehri Belediyesi Başkanı Sayın Alycia Kasparov ve
Vice News Yönetim Kurulu Başkanı Venus Krisfaren, ilerleyen süreçlerde bu tür etkinliklerin devamının geleceği konusunda müjdeyi verdi.

Toplamda 48 katılımcının yarıştığı bu organizasyonda yarışmacılar kameralarımıza konuştu:
"Umarım bu tür organizasyonların devamını gelir, son günlerde yaşanan olaylardan ötürü bu tür etkinliklerin
 faaliyete geçmesi ve bizler ile buluşturulması insana ilaç gibi geliyor."

Bizi ViceSocial'dan takip et!

EDITOR
J.Yalenchka
HABER
J.Yalenchka & J.Leavigne & B.Cantona
KAMERA
J.Yalenchka & J.Leavigne & B.Cantona & S.Insane & C.Williams

Tüm Hakları Saklıdır ©? Vice News, 2021
[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok