0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: throme - 29.11.2022 22:35 Krimelife Killy - troubles in front of me (Official Music Video) 100.000 görüntüleme • 29 Kasım 2022 KrimeLifeBoysAlıntıYORUMKod: [Seç][quote=KULLANICI ADI][table][tr][td][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/914476198707470346/971423583534452736/unknown.png[/img] [i]Yorum[/i][/td][/tr][/table][/quote]AlıntıLIKEKod: [Seç][img]https://www.upload.ee/image/10991601/like.png[/img] [b]Kanal adı[/b] kullanıcısı bu videoya like attı.
Krimelife Killy - troubles in front of me (Official Music Video) 100.000 görüntüleme • 29 Kasım 2022 KrimeLifeBoysAlıntıYORUMKod: [Seç][quote=KULLANICI ADI][table][tr][td][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/914476198707470346/971423583534452736/unknown.png[/img] [i]Yorum[/i][/td][/tr][/table][/quote]AlıntıLIKEKod: [Seç][img]https://www.upload.ee/image/10991601/like.png[/img] [b]Kanal adı[/b] kullanıcısı bu videoya like attı.
YORUMKod: [Seç][quote=KULLANICI ADI][table][tr][td][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/914476198707470346/971423583534452736/unknown.png[/img] [i]Yorum[/i][/td][/tr][/table][/quote]AlıntıLIKEKod: [Seç][img]https://www.upload.ee/image/10991601/like.png[/img] [b]Kanal adı[/b] kullanıcısı bu videoya like attı.
[quote=KULLANICI ADI][table][tr][td][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/914476198707470346/971423583534452736/unknown.png[/img] [i]Yorum[/i][/td][/tr][/table][/quote]
LIKEKod: [Seç][img]https://www.upload.ee/image/10991601/like.png[/img] [b]Kanal adı[/b] kullanıcısı bu videoya like attı.
[img]https://www.upload.ee/image/10991601/like.png[/img] [b]Kanal adı[/b] kullanıcısı bu videoya like attı.
Aman allahım
......... ÜYE OL ŞİFREMİ UNUTTUMWinter Is Coming Vice City!Kış Sezonu Vice City'de Başlıyor!Uzun zamandır Vice City vatandaşları tarafınca mevsimlere yapılan hazırlık, bana kalırsa en güzel aktivitelerden bir tanesi haline gelmiştir. Nedenini birçoğunuz gibi ben de merak etmiyor değilim; çok mu param var da çok para harcayacağım? Bilmem, paradan ziyade yeni kombinleri sahneye çıkarmanın tam olarak vakti denilebilir, dolayısıyla mevsimsel hazırlıklar kadar hiçbir şey bana zevk vermiyor diyebilirim, yeri ayrı kalıyor. Sizlerin de fikirlerini ve görüşlerini yorumlarda bekliyor olacağım. Uzun zamandır kış adına bir sürü mutfak alışverişi, bir sürü kombin alışverişi ve teklonojik alışverişler yapıyoruz ve bunca harcama ne kadar gerekli diye düşünüyor olabilirsiniz, ben de bir zamanlar öyle düşünüyordum fakat; dört mevsim olarak bu güzel evren de vakit öldürüyoruz, hiçbirimiz soğuktan buz olup oradacıkda çürümek istemez değil mi? Ya da güneşin altında bir çizme bot, birçok kalın kıyafet ile çölün bir köşesinde susuz ölmek istemeyiz, ben de öyle düşünmüştüm. Dolayısıyla birçoğumuz adına bu tür hazırlıkların yapılması bana kalırsa en doğru seçeneklerden bir tanesi. Meteorolojiye göre bu yılın kışının bir hayli sert olacağı ve şimdiden kış giyimlerine ve mutfak alışverişlerine zam gelmeden bir an önce dolapları doldurmakta fayda olduğunu söylemekten çekinmemekte fayda var. Noel'e Haftalar Sayıyoruz!Dünya'nın her bir yanında belki de koca bir yılın su gibi akıp geçtiğini anlamamız adına yapılan en özel gecelerden bir tanesi ne de olsa arkamıza dönüp bir baktığımızda birçok olumsuzlukların, olumlu olayları bir anda ardımızda bıraktığımızı görüyoruz, birçoğumuz adına her ne kadar anlam ve önem taşıyan bir gece olsa da birçoğumuz kadar da hiçbir anlam ve önem arz etmeyen günlerden bir tanesi haline gelmiş Noel Gecesi, birçok insanın dilinde Yılbaşı Gecesi olarak adlandırılsa da Amerikalı vatandaşların fazlasıyla önem ve anlam yüklediği gece adına Vice Şehri Belediyesi personelleri şimdiden kolları sıvazladı, Alycia Kasparov önderliğinde birçok projeye start verilmesinden hemen sonra, şehrin birçok bölgesinde birden fazla çam ağaçları, ışıklandırmalar ve dahası yerlerini aldı. Görünüşe bakılırsa sadece vatandaşlar değil, devlet memurları ve yetkilileri de şimdiden Noel Gecesi'ne haftalar saymaya başlamış görünüyor. Vice Şehrin'de Noel Gecesi Hazırlıkları Haberine Gitmek İçin Sen De Tıkla! ? Anasayfa ? Son Dakika ? Blog ? Ekonomi ? Magazin ? Sanat ? Halkın Sesi ? Haber ekle! ? İletişim ? Arşiv ? Vice Social'da VICE NEWS!"Julya Yalenchka" tarafından "09.12.2022" tarihinde gönderildi.Tüm hakları saklıdır. © ViceNews, since 2020
Anasayfa Haberler İş Başvuruları Programlar Reklamlar Gece Yarısı Şok Cinayet! Randarious McDowell Öldürüldü! Yayımlanma: 12 ARALIK 2022, PAZARTESİ, VICE NEWS HABER DEPARTMANI TARAFINDAN 12 Aralık gününün ilk saatleri, Idlewood bölgesinde sansasyonel bir olaya sebep oldu. Idlewood bölgesindeki bir ara sokakta bulunan ceset, VCPD ekiplerini harekete geçirdi. Mahalle sakinleri tarafından verilen ihbarlar sonucunda alana yönelen VCPD ekipleri Idlewood'a bütün giriş ve çıkışları kapattı ve olay yerini inceleme altına aldılar. Öncesinde ismini bilmediğimiz siyahi bir vatandaşın cesediyle karşı karşıya kalan polis memurları, cesedin Randarious McDowell isimli bir kişiye ait olduğunu tespit ettiler. Idlewood'da oldukça tanınan ve sevilen bir kişi olduğu bilinen Randarious McDowell'ın bir cinayete kurban gittiği biliniyor. VCPD ekiplerinin araştırmaları sürerken, Randarious McDowell'ın cansız bedeni incelenmek üzere otopsiye gönderildi.Randarious McDowell, Hapishaneden Kaçırıldı mı? Bu Cinayeti Kim İşledi?Randarious McDowell'ın cinayeti ile ilgili Vice News, şok bir bilgi öğrendi. Idlewood'un ara sokaklarında cinayete kurban giden McDowell'ın kısa bir süre önce VCPD tarafından şehrin en büyük hapishanesi olan Vice Prison'a mahkeme gününe kadar sevk edildiği biliniyordu. Fakat kendisi Idlewood'un bir ara sokağında bilinmeyen bir sebepten dolayı öldürüldü. Kendisinin sevk sırasında kaçırılma ihtimali olduğu veya Vice Prison'dan kendisinin kaçtığı düşünülüyor.Bu durum tabii ki kafalarda büyük soru işaretleri uyandırdı. Randarious McDowell neden öldürüldü? Cinayet kimler tarafından işlendi? Kendisinin VCPD tarafından öldürülme ihtimali var mı? Bir süredir dile getirilen VCPD içindeki gizli örgütlenme/derin yapılanma iddiaları gerçek mi? Bunlar büyük merak konusu.FOTOGALERİ Bizi ViceSocial' dan takip et! EDITOR Vice News Haber Departmanı HABER Vice News Haber Departmanı KAMERA Vice News Haber Departmanı Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
Anasayfa Haberler İş Başvuruları Programlar Reklamlar Country General Hospital Mühürlendi! Başhekim Tutuklandı! Yayımlanma: 10 ARALIK 2022, CUMARTESİ, LARA CLARKSON TARAFINDAN 9 Aralık günü, Vice Şehri için önemli bir gelişmeyle sonlandı. Vice FM'de yapılan canlı yayın sırasında haber merkezimize gelen bir bilgi, Vice News ekiplerini harekete geçirdi. Son zamanlarda Jefferson'da bulunan Country General Hospital'da yapılan yasadışı faaliyetler, VCPD'nin uzun bir süredir dikkatini çekiyordu. VCPD'nin yaptığı incelemeler sonucunda doğru zamanda toplanan VCPD ekipleri, Vice Şehri Belediyesi ekipleri ile beraber Country General Hospital'a bir baskın gerçekleştirdi. Yapılan baskın sonucunda bütün hastane çalışanları gözaltına alındı ve belediye ekipleri tarafından hastane mühürlendi. VKP Başkanvekili Deep James'in kardeşi olan ve aynı zamanda Country General Hospital'ın başhekimi olan Angellica James, bu baskın sonucunda tutuklandı. Angellica James'ın Vice News'a Karşı Tavrı!Ek olarak geçtiğimiz günlerde, bir bölgede bulunan ceset haberini alan Vice News ekibi haber yapmak için ceset bulunan bölgeye gittiğinde, tutuklanan başhekim Angellica James'in Vice News ekibine karşı yaptığı tavır, ekibimiz tarafından oldukça dikkat çekmişti. Alanda işini yapmaya çalışan Vice News ekibinin kameralarına saldırıp hakaretler eden Angellica James'in, Vice News'in yönetimini arayıp "Çalışanlarını çekmezsen seni de polise veririm!" söylemi oldukça dikkat çekmişti. Bulunan cesedin görüntülerini de haberimizde bulabilirsiniz.FOTOGALERİ Bizi ViceSocial' dan takip et! EDITOR Lara Clarkson HABER Lara Clarkson & Cedric Strawsoon KAMERA Lara Clarkson & Xue Yoxo Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
Konum Mezarları 2.Bölüm | Julya Yalenchka[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Konum Mezarları" - Giriş Jeneriği * * [YAYIN] Julya Yalenchka: Herkese mutlu akşamlar, mutlu günler diliyorum sevgili Vice Şehri sakinleri.[YAYIN] Julya Yalenchka: Umuyorum ki güzel bir gün geçiriyor, güzel bir akşam ile beraberizdir. [YAYIN] Julya Yalenchka: Bendeniz Julya Yalenchka, günün sahnesi Konum Mezarları.[YAYIN] Julya Yalenchka: Bildiğiniz üzere geçen haftalarda Konum Mezarları'nın ilk sahne aldığı gün kayde geçti. [YAYIN] Julya Yalenchka: Konum Mezarları'nın ilk bölümünde Las Colinas'ı ele almıştık ve detaylıca tarihnden ve şuanki güncel halini...[YAYIN] Julya Yalenchka: Siz sevgili Vice Şehri sakinleri ile paylaşmıştık. [YAYIN] Julya Yalenchka: Bir zamanların efsanesi haline gelmiş olan Rasguedo İspanyolları günümüzde Vice City'de faaliyetlerini...[YAYIN] Julya Yalenchka: Durdurması ile birlikte Las Flores şuanda bir takım apartmanlar ile başı boş kalmış durumda. [YAYIN] Julya Yalenchka: Oysa ki Konum Mezarları'nın ikinci bölümünde bugün Temple bölgesini ele alacağız.[YAYIN] Julya Yalenchka: Fakat öncesinde müsadenizle Konum Mezarları'na ilk defa tanıklık eden dinleyicilerimiz adına genel bir tanıtım...[YAYIN] Julya Yalenchka: Geçmek istiyorum. Konum Mezarları programı tarafımca organize edilmiş ve şuanda radyolarda ki yerini almıştır.[YAYIN] Julya Yalenchka: Geçmek istiyorum. Konum Mezarları programı tarafımca organize edilmiş ve şuanda radyolarda ki yerini...[YAYIN] Julya Yalenchka: Almış vaziyettedir. Tarafımca haftada maksimum iki kez sahne alacak Konum Mezarları...[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice City'de ki herhangi bir bölgeyi her bir bölüme sığdırma programıdır. Kısaca herhangi bir bölgenin...[YAYIN] Julya Yalenchka: Geçmişte ki faaliyetlerini, kimler tarafınca organize edildiğini ve hüküm sürüldüğünü...[YAYIN] Julya Yalenchka: Geçmiş olaylarını ve buzdağının görünmeyen kısımlarını kapsayacak bir programdır. Ekstra olarak ...[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir bölümde yer alacak herhangi bir bölgenin de şuan ki günümüzde ki halini de kapsayacak bir programdır.[YAYIN] Julya Yalenchka: Müsadenizle; bugün ki konuğumuz Temple bölgesi olacak. [YAYIN] Julya Yalenchka: Genel olarak diğer bölgelere nazaran; daha lüks evleri, villaları ve işyerlerini kapsayan bu bölge...[YAYIN] Julya Yalenchka: Günümüzde en zengin ilk beş bölgeler arasına girmeyi başarmış durumda. [YAYIN] Julya Yalenchka: Bunların başında tabi ki birçoğumuzun tahmin edebileceği üzerine; Starfish Adası mevcut. [YAYIN] Julya Yalenchka: Umuyorum ki bir gün hepimizin Starfish adasından bir evi olur, belki de vardır, kim bilir? **gülme sesleri**[YAYIN] Julya Yalenchka: Her neyse, müsadenizle Temple'ın tarihinden başlayabiliriz. [YAYIN] Julya Yalenchka: Temple bölgesi genel olarak Temple Gas'ın hemen yanında ki lüks binaların yer aldığı bölgede faaliyet sürdüren...[YAYIN] Julya Yalenchka: Küba topluluğu ile başladı. Temple tarihinin belki de bana göre başlangıcını, ilk defteri açan topluluk olduğunu...[YAYIN] Julya Yalenchka: Belirtebilirim. Pedro V. önderliğinde Temple bölgesine hükmeden Küba topluluğu uzun bir süre boyunca Temple'da...[YAYIN] Julya Yalenchka: ... ki faaliyetlerine devam etti ve Vice City'e birçok DJ, birçok barmen ve dahasını kazandırdığını açıkca söylemem...[YAYIN] Julya Yalenchka: Gerektiğinin altını çizmeliyim. Küba topluluğu birçok grup ile birlikte çalışmış fakat en sonunda da tek başına...[YAYIN] Julya Yalenchka: Faaliyetlerini sürdürmekten hiç çekinmemiş bir önder ile birlikte devam etmiştir. Kübalıların bir zamanlar...[YAYIN] Julya Yalenchka: İspanyollar ile çalıştığınıda belirtmeliyim ki bunu bir önceki yayında bahsetmiştim. [YAYIN] Julya Yalenchka: Her neyse; İspanyollar ile yaklaşık birkaç ay boyunca faaliyetlerini sürdüren Kübalılar zamanla ...[YAYIN] Julya Yalenchka: Verona Beach taraflarına doğru kaymış ve daha sonrasında Las Flores bölgesine yerleşkelerini kurmuşlardır. [YAYIN] Julya Yalenchka: Son olarak orada devam etmişler ve uzun bir zaman sonrasında da şuanki günümüzde ki bölgelerini ...[YAYIN] Julya Yalenchka: Birçoğumuz biliyoruz, East Beach yolunun hemen üzerinde birçok yerleşkeleri mevcut. [YAYIN] Julya Yalenchka: Birçok bar, birçok işyerleri ve restoranlardan tutun kliseye benzer bir yapıları dahi mevcut. [YAYIN] Julya Yalenchka: Temple'da Küba vakti bittikten hemen sonra Temple Gas'ın önüne bir takım Vicewood Healthcare Hospital adında...[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir özel hastane açılmıştır. Bu hastanenin kurucusu Miguel Sanz olarak bilinmekte. En azından önümde ki kaynaklar...[YAYIN] Julya Yalenchka: Bunu söylüyor. Uzun zamandır birçok işyeri, birçok gece kulüpleri ve bağışlarıyla tanınan ünlü iş adamı...[YAYIN] Julya Yalenchka: En çok da Bellavista ile ön plana gelmektedir. Yalnız şunu hepimiz biliyoruz ki şuanda güncel olarak...[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice News'in internet sayfasında bir takım haber konuları mevcut. Bunlardan bir tanesi Vicewood Healthcare Hospital.[YAYIN] Julya Yalenchka: Hakkında, haber ile ilgili herhangi bir yorum yapmayarak devam etmek istediğimi ve bu yayının tamamen...[YAYIN] Julya Yalenchka: Günümüzde ki herhangi bir olumsuz durumlardan bağımsız bir program olduğunun da altını çizmek istiyorum.[YAYIN] Julya Yalenchka: Dolayısıyla güncel olaylardan birnevi bağımsızcasına devam edeceğim. Müsadenizle. [YAYIN] Julya Yalenchka: Eğer ki güncel olarak konu ile ilgili herhangi bir bilginiz yok ise lütfen Vice News'in internet sayfasını...[YAYIN] Julya Yalenchka: Ziyaret edebilirsiniz. [YAYIN] Julya Yalenchka: ((Vice Dünyası > Televizyon ve Basın> Vice News> Haberler))[YAYIN] Julya Yalenchka: ** Boğazını temizler ** Evet, müsadenizle konumuza geri dönelim.[YAYIN] Julya Yalenchka: Halen daha da faaliyetlerini sürdüren Vicewood Healthcare Hospital, büyük başarılara imza atmış bir özel hastane olarak...[YAYIN] Julya Yalenchka: Bilinmektedir, ki bana göre de öyle. Tabi Weingard Premium'dan hemen sonra. [YAYIN] Julya Yalenchka: Bu benim kendi görüşüm, herkesin görüşlerine saygı duymalıyız, öyle değil mi? **hafif gülme sesleri**[YAYIN] Julya Yalenchka: Uzun bir süre boyunca Temple'da ki konumunu koruyan Vicewood Healthcare Hospital'ın şehrimize kattığı olanaklar...[YAYIN] Julya Yalenchka: Sayısızca, onları bu büyük başarıdan dolayı tebrik ediyorum. [YAYIN] Julya Yalenchka: Bir diğer konu ise Temple'da ki birçok işletme günümüzde yer almakta. Sayısızca işyerinin bulunmasıyla birlikte...[YAYIN] Julya Yalenchka: Tüm işletme sahiplerine başarı dileklerimi eksik etmediğimi de belirtmekten memnuniyet duyuyorum.[YAYIN] Julya Yalenchka: İyisiyle kötüyüsüyle bizlerin gönlünü ferahlatan ve sayısızca başarıların mimarisi olan Temple bölgesi...[YAYIN] Julya Yalenchka: Eğer bir gün gerçek bir varlık olsaydı ve ona dilemekten memnuniyet duyacağım bir şey olurdu.[YAYIN] Julya Yalenchka: İyi ki varsın Temple. Evet, iyi ki varsın.[YAYIN] Julya Yalenchka: Geçmişte birçok kez Temple bölgesinde sayısızca işletme soygunlarına girişen isimsiz terörist grupları oldu.[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki bunlardan en baskıcısı da Temple Gas'ın bir zamanlar soyulmasıydı.[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki bunun da haberi Vice News internet sayfasında yer almakta. Bizzat tarafımca yayınlandı, hiç unutamadığım..[YAYIN] Julya Yalenchka: Haberlerden bir tanedir kendisi. Evet, bunu belirtmekten memnuniyet duyuyorum. [YAYIN] Julya Yalenchka: **saatini kontrol eder** Ki yavaş yavaş da bugün ki Konum Mezarları programının da görünen o ki ...[YAYIN] Julya Yalenchka: Sonuna gelmekteyiz, bu vakte kadar beni daima dinlemeye devam eden, bana bu yayında eşlik eden birçok..[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice Şehri dinleyicisine de şükranlarımı sunuyor, teşekkürlerimi iletiyorum. [YAYIN] Julya Yalenchka: Bendeniz Julya Yalenchka, Konum Mezarları'ndan bu kadardı. Yayında emeğini esirgemeyen tüm Vice News...[YAYIN] Julya Yalenchka: Meslektaşlarıma da memnuniyetle teşekkür dileklerimi de iletiyorum. [YAYIN] Julya Yalenchka: Olur ya bir daha görüşemezsek...[YAYIN] Julya Yalenchka: Öncesinde Henry Dunkirk'e ve tüm Vice Şehri'ne selamlar. İyi günler...[YAYIN] Julya Yalenchka: İyi haftalar, iyi aylar ve iyi yıllar diliyorum efendim. [YAYIN] Julya Yalenchka: Sağlıcakla kalın, iyi akşamlar. [YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Konum Mezarları" - Çıkış Jeneriği **