Konu: | Julya & Irina Yalenchka |  (Okunma sayısı 17044 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#410 - 12.10.2022 15:25
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#411 - 13.10.2022 12:04
Julya "JULY" Yalenchka

Tarihler 29.07.2001'i gösterdiğinde gece saatlerinde dünyaya gözlerini açan Julya Yalenchka, ailenin tek kız çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Babası Sawa Yalenchka sıfırdan kurduğu ve inşasına kadar yer aldığı Yalenchka M&D şirketinde kurucu pozisyonunda yer almıştır. Babası uzun yıllar sonucu tek hayali olan modacılık şirketini faaliyete geçirmesi ile birlikte, açılışı ile beraber problemler getirmesi ailenin huzurunun kaçmasına neden olacaktır. 

Sawa uzun yıllar sonucu hayalini kurduğu şirketi artık yavaş yavaş büyütmek ve ekonomik anlamda daha rahat olabilmek adına her çarşamba şansına güvenen ve bunu paraya dönüştürmek isteyen Sawa bir kumarhane gecesi baskına uğrayacağından haberi dahi yoktu. SWAT ekipleri kumarhaneyi bastıktan hemen sonrasında masada bulunan bütün paraları çantasına yükleyerek kaçmayı tercih etmiş ve oracıkda yakalanmıştır. Julya henüz 6 yaşındayken babasının parmaklıkların arkasında olduğunu dahi bilmiyordu. Annesi Irina Yalenchka bu durumdan haberdi; aslına bakarsanız Sawa'yı ihbar edende oydu...

Gerçeklerin Yüze Vurma Vakti

Nasıl? Neden? Irina çok uzun zamandır Sawa'nın kumarhane gecelerinde hayatının büyük bir vaktini geçirdiğini çok iyi biliyordu, saatler 04:21'i gösterdiğinde Sawa daha yeni eve adımını atıyor, sabah 10:30'da işe gidiyor ve daha sonrasında gününün çoğunluğunu kumarhanede geçiriyordu. Sawa evine her ne kadar gizli bir şekilde ve fark ettirmeden gelmeye çalışsada Irina her şeyi biliyordu. Hayatında duymadığı yalan kalmamış, kocasına karşı olan nefreti ve onu bu aileye tek bağlayan şeyin Julya olduğu gerçekleri değiştirmiyor. Sawa, Julya doğduktan sonra paragöz bir insan olduğu ve hiç şeye gözü doymayan bir adam haline gelmişti. Irina bu durumdan çok rahatsız oluyordu, haklıydı da. Irina o kadar akıllı ve uyanık bir kadındı ki olan biten her şeyden haberdardı. Sawa'da bir o kadar saf ve yardımsever bir adamdı. Irina'nın bu kadar uyanık olduğu ve günün birinde kendisini ihbar edeceğini dahi düşünmüyordu.Düşünmezdi de...

Yüzleşme Vakti

Julya 13 yaşına henüz adım basmışken babasının ortalıkta olmaması onu hayal kırıklılığına sürüklüyordu. Babasını henüz 6 yaşındayken parmaklıklar arasına göndermiş ve toplam 7 yıl boyunca doğum gününde dahi görememiş olması bir kız çocuğunun yaşayacağı en büyük acılardan birisi. Annesi Irıina, Julya'ya hem anne, hem baba olması ile birlikte maddi, manevi her türlü desteği kızından yana kullanmıştır. Sawa 2014 senesinde parmaklıkların arkasından, önüne geçmiş ve daha rahat ve sakin bir yaşam sürmek üzerine yemin etmiştir. Yalenchka ailesinde başrol olmadan da her daim bir joker oyuncu vardır. O joker işte Irina'ydı. Sawa bu hikayede bir süre sonra devamlılığını bitirmiş, hapishaneden çıkması ile birlikte eline bir adet mektup ulaşmıştır. Mektubun içerisinde:

Uzun zaman oldu, Sawa. Günün birinde severek evlendiğim, kendimden dahi daha çok sevdiğim bir adamı ihbar edeceğim aklıma dahi gelmemişti. Evet, o gecenin sorumlusu bendim. Ben ihbar ettim. Ve asıl garip tarafta bundan hiç pişman olmamamdı Sawa. Seni her daim sevdim, her şeye rağmen. Beni aldatmalarına rağmen. Bunların hiç birine karşı gelmedim, çünkü seni ne kadar sevdiğim tarif dahi edilemezdi. Fakat söz konusu kızımız, Julya olana kadar. Kızımızın geleceği ile oynaman senin suçundu, kızımızın senin yolundan gitmesini; şeref duygusu olmayan bir kişiye "baba" demesini istemiyordum. Kendinden başka hiç kimseyi, beni hatta kızımızı dahi düşünmüyordun. Ve hiç bir zaman düşünmedin de. Her ayrılığın güzel bir sonu vardır fakat bizimkisi pek öyle olmuyor görünüşe bakılırsa, kızımdan ve benden uzak dur. Kızımızın her yaş gününde "anne, babam gelecek mi?" demesinden artık hoşlanmıyorum, beni hayal kırıklılığına sürüklüyor. Fakat artık onunda gerçekler ile yüzleşmesi lazım. Biz seni hafızamızdan sildik, sende bizleri silsen iyi olur. Bir daha görüşmemek adına...

Güzel Başlangıç, Kötü Son

Mektubu okuması ile birlikte göz yaşlarına boğulan Sawa'nın hikayesi birnevi burada sonlanmıştı bile. Ne de olsa boyundan büyük işlere bulaşılmaması gerektiğinin dersini çok iyi almıştı. Artık o bir suçluydu, her ne kadar bir cinayet işlemese de.

Aile

Irina ve Sawa'nın boşanmasının ardından uzun bir zaman geçmiş ve Julya artık genç bir kız olması ile birlikte babasının yolundan gitmeyeceğine dair annesine karşı yemin etmiştir. Annesi ondan pek emin bir sözle "sana güveniyorum kızım, kendimden bile çok güveniyorum, beni hayal kırıklılığına uğratmayacağını da çok iyi biliyorum." Babasının yokluğuna alışmıştı artık Julya, öyle de olması gerekiyordu. Eğitim hayatını başarılı ile tamamlayan Julya, radyo ve televizyon bölümünden yüksek lisans yaparak eğitim hayatını burada sonlandırmıştır. Doğduğu ülke olan Rusya'da pek fazla basın hayali kuramayan Julya sırasıyla pek çok ülke gezmiş ve her birini denemiştir. The Shirohime adında bulunan şirkette stajyer olarak görev almış ve daha sonrasında terfilendirilmesi ile birlikte şirketin kurucusu Bayan Shirohime'nin şirketi kapatma kararı sonrası çalışanlarını yüzüstü bırakmıştır. Japonya'dan, İngiltere, Çin, Ukrayna, Portekiz, Fransa, Almanya, Belçika ve son durağı olan Amerika'ya uçak bileti alması ile birlikte hayatının daha yeni başlayacağını kim bilebilirdi? Dışarıdan bakıldığında annesi ile pek fazla görüşmüyor olsa da aslına bakarsanız gerçekler bunları göstermiyor. Annesi ve Julya birnevi birer öz kardeş gibiler. Irina kızına anneliğin ve babalığın yanı sıra bir arkadaş, bir kardeş olabiliyor. Bence bir aileyi asıl güzelleştiren tarafta burası. Sawa'nın yokluğunu dahi hissetmeyen bu ikili günün birinde "kim bilebilir Sawa şimdi ne yapıyordur?" sorusunu soracaklarını dahi düşünmüyorlardı bile.

Son Yolculuk

Amerika'nın başkenti Washington'da bir süre bulunmasının ardından annesininde kızı ile birlikte yaşama kararı an itibari ile ikiliyi daha çok birbirine bağlamış ve kördüğüm artık ayrılmaz olmuştur. Julya nereye gitse annesi orada, bundan şikayet duygusu dahi beslemeyen Julya hayatından epey memnun olması annesini daha da mutlu ediyor. Her ne kadar hikayenin kahramanı eksik olsa bile, aslına bakarsanız hikayenin başrol oyuncusu gibi gözüken kişilerin, başrol olmamaları.

Günün birinde kapısına bir zarf bırakılan Julya'nın bundan haberi dahi yoktu. Ta ki zil çalınana kadar. Kapıyı açtıktan sonra zarfı açıp bütün dikkatini yazılanlara vermiş olan Julya, nereden bilebilirdi ki hayatının dönüm noktası olacağını? Teklif Amerika'nın Florida şehrinde yapılanmasını sürdüren ve dünyaca ünlü basın şirketi olan Vice News şirketinin davetini reddedemezdi bile. Julya tek bir saniye düşünmeden teklifi kabul etmesi ile birlikte annesinin yardımı sonucu Florida'ya yerleşmek adına gün içerisinde ki ilk uçak biletini almış ve apar topar Florida'ya uçmuşlardır. Kim bilebilir, belki asıl hikaye burada başlıyor...

Külahlar Değiştiriliyor

Florida'ya yerleşme kararında pişmanlık duygusunu dahi beslemeyen bu ikili evlerini dahi tutmuşlardı. Vice News'de stajyer olarak başlayan Julya'nın terfi alması o kadar da uzun sürmemişti, ne de olsa öncesinde dünyaca ünlü Bayan Shirohime ile çalışması bunda önemli pay sahibi olmasını sağlamıştı. Birden fazla kültür gördüğünden ötürü pek fazla yabancılık çekmeyen bu ikili şehre hızlı bir süreçte alışmışlardı. Geldiklerinden bugüne kadar birden fazla önemli dostluklar kazanmıştır. İrına kocasından kalmış şirketinin başına geçebilirdi fakat o bunu yapmadı, sıfırdan kurmak istediği, kendi ayaklarının üzerinde durabileceğini göstermek adına Goldstar adında ve altında birden fazla departmanın bulunduğu bir moda şirketi kurmuş ve faaliyete geçirmiştir. Şirketin asıl departmanları moda ve tasarım olmak üzere yapılanmasını sürdüren Goldstar şirketi önemli şirketler arasında gösteriliyor. CEO pozisyonunda yer alan Julya ve Irina artık bir şirket yönetiyorlardı, şirkette oldukça fazla miktarda çalışan sahibi olan bu ikili, dostlarının da yardımı ile birlikte bu işinde üstesinden geleceklerdi.

Verilen Sözlerin Havada Kalması

Florida'da her şey çok güzel ilerliyordu, ta ki Julya bir Rus mafyası ile tanışana kadar. Mafyadan bir kaç kişi ile tanışması sonucu şehrin karanlık yüzüne tanıklık etmiş ve burada daha güzel işler başarabileceğini inanıyordu fakat annesine verdiği sözde hiç bir zaman aklından çıkmıyordu. Babasının yolundan gitmeyeceğine dair söz vermiş fakat kendisine hakim olamıyordu. Goldstar Moda ve Goldstar Tasarım şirketlerini yöneten İrına ve Julya parasal anlamda hiç problem yaşamıyordu fakat daha fazla paraya aç olan Julya, Deepweb üzerinden Goldstar.onion şirketini faaliyete geçirmişti. Irina'nın bu durumdan haberdar olmaması ile birlikte hiç bir zaman araştırma duygusuna dahi kapılmamıştı, Irina. Çünkü kızına güveni sonsuzdu. Fakat nereye kadar süreceği bilinmiyordu...

Birlikteliğe Giden Yolculuk

Kime ne zaman, ne sözler verilse günün sonunda o sözler havada uçuk gidiyor, Julya ve Irina'nın arasında sözlerde öyle oldu. Irina kızı ile birlikte kurduğu ve faaliyete geçirdiği Goldstar şirketi ile meşgulken, Julya hem Vice News, hem de Deepweb'de yer alan Goldstar.onion şirketi ile daha da meşgul. Artık şehrin karanlık yüzüne de şahit olan Julya, günün sonunda mutlu olan taraf olacaktı. Peki ya annesi? Julya'nın gece hayatına düşkün olduğu ve verdiği sözlerden kaçması ile birlikte günün sonunda mutlu olan taraf mı olacakdı? Yoksa üzülen taraf mı? Ya da iki duygu bir arada babasının yolundan mı gidecekti? Bunu zaman gösterecek...

PART2 yolda....
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#412 - 13.10.2022 12:16
Tehlikeli sularda yüzüyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#413 - 13.10.2022 18:15
Tehlikeli sularda yüzüyor.
Hayat sulardan ibaret, önemli olan yüzmeyi bilmek. Mrs Yalenchka.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#414 - 13.10.2022 18:16
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#415 - 13.10.2022 18:37
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#416 - 13.10.2022 19:05
Oldukca başarılı bir tanıtım olmuş. Rollerinizde umarım bu kadar başarılı olur. Karakteri takip edeceğim.
Mutlu
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
BiA,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#417 - 14.10.2022 01:42
Oldukca başarılı bir tanıtım olmuş. Rollerinizde umarım bu kadar başarılı olur. Karakteri takip edeceğim.
Güzel dileklerin için minnettarım, umuyorum ki daha iyileri senin olur. Rolde görüşmek dileğiyle.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok