Konu: | Julya & Irina Yalenchka |  (Okunma sayısı 19291 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#340 - 16.08.2022 15:30
doç. dr? o da güzel
her ne kadar prof. dr. olamasak da
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#341 - 16.08.2022 20:26
Yüzde Yüz Vice 11.Bölüm | Oliver Howell

[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice" - Özel Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Herkese mutlu akşamlar ve mutlu günler diliyorum sevgili Vice Şehri sakinleri.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Umarım keyifler yerindedir, umarım sağlığınız yerindedir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tekrardan uzun bir süre sonrasında kameraların karşısında olmak gerçekten mutluluk ve şeref verici bir duygu olsa gere
[YAYIN] Julya Yalenchka: .... gerek. Uzun bir aradan hemen sonra televizyon dünyasının en prestijli ve en çok sevilen programı haline gelen...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yüzde Yüz Vice tekrardan sizlerin karşısında yerini almış durumda. Ve biliyorsunuz ki her yayın da farklı bir..
[YAYIN] Julya Yalenchka: Konuğum yer alıyor, ve bugün ki konuğum ise çok değerli birisi benim için.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Fakat tam olarak yayına giriş sağlamadan hemen öncesinde kahvenizi ve mısır gevreğinizi hazırlamayı ve..
[YAYIN] Julya Yalenchka: Koltuklarda ki yerinizi almayı eksik etmeyin. Burası Vice News "Yüzde Yüz Vice Tiyatro Salonu".
[YAYIN] Julya Yalenchka: Normalde ismi sadece Vice News Tiyatro Salonu'ndan ibaretti fakat burada sadece bilindiği üzere ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yüzde Yüz Vice programı yer alıyor ve dolayısıyla ismini an itibari ile güncellemiş bulunmaktayız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını telefondan canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, yakın zamanda salonumuz bütün halka açık bir şekilde erişimde bulanacağınında haberini mutlulukla...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Paylaşmaktan onur duyarım. Yakında bunun ile ilgili bir yazı internet sayfamızdan gelecek. Emin olabilirsiniz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, bugün ki konuğum sevgili Oliver Howell. Evet, Oliver. Öncelikle hoş geldin.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kendini nasıl hissediyorsun? Günün nasıl geçiyor?
[YAYIN] Oliver Howell: Teşekkürler, hoşbulduk.
[YAYIN] Oliver Howell: Gayet mutluyum, öncelikle beni burda yayına konuk ettiğiniz için size ve Vice News şirketine teşekkürlerimi sunuyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne demek, şeref duyarız, Oliver. Seni burada gördüğüme ne kadar sevindiğimi anlatamam.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Oliver. Öncelikle kendini sevgili izleyicilerimize tanıtabilir misin rica etsem?
[YAYIN] Oliver Howell: Elbette.
[YAYIN] Oliver Howell: Ben Oliver Howell. Gözlerimi hayata Rusya'da açtım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını telefonunuzdan canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Oliver Howell: Gençliğim ve orta yaşlarımda sadece günü geçirmekle meşguldum fakat şuan sevdiğim ve mutlu olduğum bir işim var.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bizlere biraz işinden bahsedebilir misin peki?
[YAYIN] Oliver Howell: Şuan Valachi Corporation bünyesinde güvenlik olarak çalışmaktayım.
[YAYIN] Oliver Howell: Çeşitli organizasyonlara örneğin; Malibu, VFC, Ravenite gibi oluşumlara güvenlik desteği sağlıyoruz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aynı zamanda meslektaş sayılırız aslına bakarsan. Öyle değil mi? Ne de olsa aynı çatı altında bulunuyoruz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice News'de Valachi Şirketler Grubunun bir parçası olarak devam ediyor. Ve Valachi Şirketler Grubunun..
[YAYIN] Julya Yalenchka: Genel koordinatörlüğünü yapmak da ayrı bir şeref veriyor bana açıkcası.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Senin ile beraber olduğuma şanslı sayılırım doğrusu Oliver. Ne de olsa güvenliğimi sağlıyorsun değil mi?
[YAYIN] Julya Yalenchka: ** gülme sesleri, kameralar şahısları görüntülemektedir. **
[YAYIN] Oliver Howell: *Gülme Sesleri* Elbette, bünyemizdeki her bir çalışanı korumakla görevliyiz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, bu işe ne zaman başladın, Oliver? Öğrenebilir miyiz?
[YAYIN] Oliver Howell: Ayrıca beni bu işe layık gören, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Bay Welcox'a burdan teşekkürlerimi sunuyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu arada az önce kamera arkası ekibimden bir bildiri geldi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Buradan sevgili meslektaşım ve aynı zamanda bana desteğini hiç bir vakit esirgemeyen-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... Genel Koordinatör Chappie Welcox'a da teşekkürlerimi ve güzel bir gün geçirmesini diliyorum ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, kaldığımız yerden devam edebiliriz. Evet, Oliver. Bu işe hangi vakit başladın? Nasıl başladın?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bizlere biraz bunu paylaşır mısın lütfen.
[YAYIN] Oliver Howell: Aslında ilk olarak iş hayatına Vice News kariyeriyle başladım.
[YAYIN] Oliver Howell: Kompozisyon yazmayı ve kitap okumayı sevdiğim için Vice News'in benim için çok uygun olduğunu düşündüm.
[YAYIN] Oliver Howell: Ancak hayat öyle ki ne başımıza gelir hiçbir zaman bilemeyiz.
[YAYIN] Oliver Howell: Benim Valachi Corporation'un güvenlik tarafına geçişimi burda anlatırsam kimse inanmayacaktır.
[YAYIN] Oliver Howell: *Hafif tebessümle karışık gülme sesleri*
[YAYIN] Julya Yalenchka: Eğer bir sakıncası yoksa, bizlere güvenlik kariyerin nasıl başladığına dair bir bilgilendirme yapar mısın?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, seni dinliyoruz, Oliver?
[YAYIN] Oliver Howell: Elbette, farkettiyseniz Tanrı'nın verdiği bir lütuf olsa gerekki cüsse olarak biraz iriyim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sadece cüsse olarak ön planda olman ile mi güvenlik kariyerin başladı?
[YAYIN] Oliver Howell: Vice News' çalışanlarından ismini hatırlamadığım bir kişiye zorbalık yapıldığını görünce bunu engellemek istedim.
[YAYIN] Oliver Howell: Daha sonrasında kişiyi tek elle havaya kaldırınca Bay Welcox' beni farketti ve olayı kendisine anlatmamı istedi.
[YAYIN] Oliver Howell: Fiziksel olarak ve bir Vice News' çalışanına özgüvenle yardım ettiğimden dolayı güvenlik tarafına geçmemi uygun gördü.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Buna sevindim doğrusu, Oliver. Gerçekten, senin gibi insanlara bu şehirde ihtiyaç var.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Hayatında doğru kararları ancak verebilen nadir insanlardan bir tanesi olmuşsun.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Adına sevindim. Pekala, bekarsın öyle değil mi? Öncesinde bir evlilik veya çocuğun oldu mu?
[YAYIN] Oliver Howell: Yok hayır, bekarım.
[YAYIN] Oliver Howell: Evlenip boşanmadım, haliyle bir çocuğum yok.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya geçimini bireysel olarak nasıl sürdürüyorsun? Ne de olsa güvenlik maaşları pek öyle göze batmıyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki bu şehirde geçim sıkıntısı yaşayan bir çok insan var. Öyle değil mi?
[YAYIN] Oliver Howell: Aslında şöyle ki Valachi Corporation primlerle ve maaşlarıyla oldukça tatmin edici ödemeler yapıyor.
[YAYIN] Oliver Howell: Şehirde geçim sıkıntısı ve bir iş sahibi olmak isteyenler Valachi Corporation bünyesi altına güvenlik olarak çalışabilir
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bunu duyduğuma şaşırmadım doğrusu, yani genel olarak bir geçim sıkıntısı yaşamıyorsunuz anladığım kadarıyla.
[YAYIN] Oliver Howell: İş sahibi olmak için gerekli resume ve evraklarını alıp 605-30-16' numarasını tuşlamaları yeterli.
[YAYIN] Oliver Howell: Evet, yaşamıyoruz. Hatta şöyle ki kazandığım paralar sayesinde kendi işletmemi açacak fırsatı kendimde buldum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İşletme mi? Bunu duyduğuma işte şimdi şaşırdım. Ne tür bir işletme, işletiyorsun? Bize biraz bahseder misin işletmende
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... işletmenden? İzleyicilerimiz merak ediyor.
[YAYIN] Oliver Howell: Küçükken bazılarımız hatta çoğunlukla erkekler diyelim Counter oyununu oynamıştır.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Oliver Howell: O oyundan esinlenerek bir kafes ve kafesin içerisine renkler koyduk. Oyunumuzun adınıda renk kapmaca yaptık.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Renk Kapmaca mı? Kulağa etkileyici geliyor. Bize biraz oyundan bahseder misin?
[YAYIN] Oliver Howell: Bu renk kapmaca oyunumuzda üç farklı oyun türü mevcut.
[YAYIN] Oliver Howell: Ben size iki tanesini anlatayım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Önden buyur lütfen.
[YAYIN] Oliver Howell: Birincisinin adına "Nerde çokluk orda tokluk" ismini verdik.
[YAYIN] Oliver Howell: Peki nedir bu "Nerde çokluk orda tokluk"?
[YAYIN] Oliver Howell: Katılımcılar renklerin bulunduğu kafesin içerisine giriyor ve kafes kapatılıyor.
[YAYIN] Oliver Howell: Sonrasında katılımcılar renklerde koşarken bir anda kapılar kapatılıyor bu sayede artık renklere geçiş sağlanamıyor.
[YAYIN] Oliver Howell: Haliyle hileler engellenmiş oluyor.
[YAYIN] Oliver Howell: Sonrasında her bir renge özel çıkış kapısı var, hangi renkte insan sayısı varsa o rengin kapısı açılıyor ve katılım-..
[YAYIN] Oliver Howell: .-cılar diskalifiye ediliyor.
[YAYIN] Oliver Howell: Bu sona bir kişi kalana kadar yapılıyor ve büyük ödül olan 50.000$ paranın sahibi oluyor!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Voavv. Elli bin dolar! Tanrım, bu kimilerine göre çok büyük bir para, Oliver.
[YAYIN] Oliver Howell: Yarışmamız www.rainbowrenkkapmaca.com(Forum>Şehir Hayatı>Rainbow) sitemizde detaylarıyla mevcut.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu parayı tamamen sen mi karşılıyorsun yoksa sponsor var mı?
[YAYIN] Oliver Howell: Şuan için ben karşılıyorum, henüz bir sponsor bulamadım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Belki Vice News sana bu konuda sponsor olabilir ne dersin? Şansını denedin mi daha öncesinde?
[YAYIN] Oliver Howell: Daha sponsorluk için başvuru veya bir etkileşimde bulunmadım.
[YAYIN] Oliver Howell: Ama sponsor bulursam daha fazla katılımcı ve etkinlik düzenleyebileceğimi düşünüyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bilmiyorsan da belirteyim Oliver.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice News şirketi bu tür etkinliklere sponsor olabiliyor çift taraflı antlaşma sonucu.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Eğer bu yayını takip eden izleyicilerimiz de varsa bu tür etkinlikler adına Vice News ekibi yönetim kurulu üyeleri...
[YAYIN] Julya Yalenchka: İle iletişime geçip bir görüşme sağlayabilir. Benim ile de sağlayabilirler. Ne de olsa ben de yönetim kurulundayım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, o halde tekrar hatırlatalım. Renk Kapmaca oyununa ve 50000$ gibi büyük bir ödülün kazananı olabilmek adına:
[YAYIN] Julya Yalenchka: www.rainbowrenkkapmaca ( Forum > Şehir Hayatı > Rainbow) sitemizden oyunumuzu inceleyebilir ve başvuru yapabilirsiniz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde yavaş yavaş ilkyarının da sonuna geliyoruz, izninizle. Evet Oliver, ilkyarı performansın için..
[YAYIN] Julya Yalenchka: Seni tebrik ediyor ve ikinci yarıda görüşmek üzere diliyorum. Evet sevgili izleyiciler.
[YAYIN] Oliver Howell: Ayrıca şimdiden oyunumuzun oynancağı yeri gözlerinizle görmek istiyorsanız adres K:884'tür.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İlk yarı Yüzde Yüz Vice buraya kadardı. İkinci yarıda görüşmek üzere.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kısa bir aradan sonra tekrar ekranların karşısındayız.
[YAYIN] Oliver Howell: Teşekkür ederim, görüşmek üzere Vice!
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Vice Dünyası - Reklamlar" - Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sen! Medya ve televizyon dünyasında bir efsane olabileceğini söylesek ne düşünürdün? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya bunu sadece hayal gücün ve yaratıcılığını kullanarak başarabileceğini söylesek? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice News yeniden sizlerle! Ekip çalışmasına yatkın ve tecrübeli arkadaşlar arıyoruz! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Valachi Corporation bünyesinde olan Vice News'ta harikalar yaratmak senin elinde! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Farklı konseptler ve yaratıcı içerikler yaratabilmek konusunda kendinden emin misin? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde ne bekliyorsun? Hemen Vice News internet sayfası üzerinden başvurunu gönderebilirsin! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: ((Forum > Televizyon & Basın > Vice News > İş Başvuruları)) 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Geçiş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Profesyonel bir ekiple çalışmak ister misin? Aradığın iş tam olarak burda! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Valachi Corporation tecrübeli güvenlik ve şoförlerini arıyor! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şehrin bütün popüler mekanları artık senin kanatlarının altında olacak. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Valachi Corporation ile yükselişin bir parçası olmak istiyorsan 605-30-16 numarasını tuşla! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Geçiş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: [Rainbow - Renk Kapmaca] Şehirde bir ilk olan renk kapmaca yarışmasıyla karşınızdayım! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Hem eğleneceğiniz hemde büyük ödül olan 50.000$ para ödülüne sahip olabilceğiniz- 
[YAYIN] Julya Yalenchka: ...bu yarışmaya başvurularınızı kapanmadan yapmayı unutmayın. Yarışma yarın akşam düzenleneceğinden- 
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... elinizi çabuk tutmanızda fayda var. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: www.rainbowrenkkapmaca ( Forum > Şehir Hayatı > Rainbow) sitemizden oyunumuzu inceleyebilir ve başvuru yapabilirsiniz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Kapanış Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice İkinci Yarı" - Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet! Tekrardan kısa bir ara sonrasında ekranların karşısındayız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News **
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet Oliver, kendini nasıl hissediyorsun? Her şey yolunda mı?
[YAYIN] Oliver Howell: Her şey yolunda, şu aralar bu yarışmayla uğraştığım için yorgun ve stresliyim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, gerçekten belli oluyor. Ve çok zor bir organizeyi faaliyette sürdürüyorsun.
[YAYIN] Oliver Howell: Eğer umduğum gibi yarın akşam olacak yarışmayı atlatabilirsem rahatlayacağım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Gerçekten zor bir iş. Seni öncelik olarak tebrik ederim.
[YAYIN] Oliver Howell: Evet fakat destekleriniz sayesinde işlerim kolaylaşıyor, bunun için minnettarım.
[YAYIN] Oliver Howell: Teşekkür ederim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet pekala, ilk yarıda genel tanışma ve sohbet fastı geçildi. Şimdi ise genel olarak merak edilen soruları sana..
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yöneltmek istiyorum. Hazır mısın?
[YAYIN] Oliver Howell: Hazırım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Renk Kapmaca'dan daha önce bir faaliyetin bulunuyor muydu?
[YAYIN] Oliver Howell: Hayır, bu benim ilk organizasyonum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya neden ismi "Renk Kapmaca"?
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Oliver Howell: Çünkü bildiğiniz üzere Renk Kapmaca içerisinde dört adet renk var ve insanlar bu renklerin içerisinde yarışıyor.
[YAYIN] Oliver Howell: Bu yüzden en mantıklı gelen isim bu oldu fakat özel bir sebebi yok.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu projeye sadece tek başına mı dahil olup organize ediyorsun?
[YAYIN] Oliver Howell: Evet, yardımcı olan insanlar elbette oluyor. Burdan hepsine çok teşekkürlerimi sunuyorum fakat genel anlamda kendim-..
[YAYIN] Oliver Howell: halletmeye çalışıyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya neden böyle bir projeyi faaliyete sokmak istedin? Amacın nedir?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Fazla para bulup, harcama isteği mi?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yoksa insanların gözüne güzel gözükmek mi?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ya da bunlardan bağımsız; insanları eğlendirmek mi?
[YAYIN] Oliver Howell: Aslına bakacak olursanız bu şehirde daha önce böyle bir faaliyet veya organizasyon bildiğiniz üzere yapılmadı.
[YAYIN] Oliver Howell: Herşeyden önce bir ilki yapıp farkındalık yaratmak istedim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yani insanların gözüne güzel gözükmek istediniz, doğru mu anladım?
[YAYIN] Oliver Howell: Yarışmaya katılım ücreti 6.000 dolar belirledim fakat bu tamamen reklamlara ve ödüle gidiyor, anlayacağınız ben birşey..
[YAYIN] Oliver Howell: kazanamıyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya bir karşılık alamadığınız projeyi neden faaliyete sokuyorsunuz?
[YAYIN] Oliver Howell: İnsanlar gözüne güzel gözükme isteğim olsaydı model olurdum.
[YAYIN] Oliver Howell: Hem insanları eğlendirmek hemde dediğim gibi bir ilki şehre getirip farkındalık yaratmak için.
[YAYIN] Oliver Howell: Onun dışında bir amacımız yok.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Demek ki kendinizden daha çok bu halkı düşünüyorsunuz gibi geldi bana. Öyle mi?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Fakat her bir kısımda da çıkarcı olmak şart değil mi?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne de olsa başarı ancak öyle geliyor.
[YAYIN] Oliver Howell: Bence dürüst olan ve anlının teriyle ortaya hamuru yoğurup güzel bir kek çıkartabilen başarıyı yakalar diye düşünüyorum.
[YAYIN] Oliver Howell: Biz yeterki hamuru doğru yoğuralım, keki beğenenler bizide sevecektir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki biraz daha rahatlatıcı sorulara gelelim istersen, Oliver.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Çünkü biraz terlettiğimi düşünüyorum. Pek baskıcı olmayı sevmem doğrusu.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bay Welcox ile nereden tanışııyorsunuz? Güvenlik şirketinden önce bir tanışıklığınız var mıydı?
[YAYIN] Oliver Howell: Yok, olur mu öyle şey? Altından kalkamayacağım soru yok, sizi dinliyorum.
[YAYIN] Oliver Howell: Hayır, kendisiyle ilk size bahsettiğim beni gördüğü anda tanıştık.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki sadece cüsse mi olay? Güvenlik olabilmek için sadece cüsseli mi olmak gerekiyor?
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Oliver Howell: Hayır tabii ki cüsse elbette karşı tarafa kışkırtıcı bir avantaj fakat cüssenin önemi emin olun önemsiz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya bu işte asıl önemli olan şey ne? Güvenlik olabilmek adına neler başarmak veya olunması gerekiyor?
[YAYIN] Oliver Howell: Bunun yanında analitik zeka, pratik çözümleme, karar verme ve kararı anında uygulama, stres ve baskı altına çalışabilme-
[YAYIN] Oliver Howell: gibi faktörler kişide bulunuyorsa bu işi kolaylıkla yapabilir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya bu iş için öncesinde bir eğitim aldın mı?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne de olsa Valachi Security'de görev almak o kadar kolay olmamalı?
[YAYIN] Oliver Howell: Hayır, hiçbir eğitim almadım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya neye göre başvurunuz sonuçlandı?
[YAYIN] Oliver Howell: Bazen öyle bir an gelirki sokakta kötü işlerle uğraşan birisi dünyanın en büyük aktörlerinden birisi olur.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yani size de böyle oldu, doğru mu anladım?
[YAYIN] Oliver Howell: Bunun en büyük örneği şuan ünlü ve dünyaca tanınan aktör Tony Stark diyebiliriz.
[YAYIN] Oliver Howell: Küçük yaşta ailemi kaybettiğimden on yedi yaşlarına kadar bir evim olmadı.
[YAYIN] Oliver Howell: Kötü bir tabir belki ama gerçek şu ki sokaklar beni eğitti diyebilirim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve bu söz ile bugün ki programa noktayı koymanın da zamanı diyebilirim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Öncelikle bugün ki programıma konuk olduğun için minnettarım, Oliver. Şuana kadar desteklerini esirgemeyen-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... bütün Vice Şehri sakinlerine de selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet efenim; bendeniz Julya Yalenchka. Bugün ki Yüzde Yüz Vice'da konuğum Oliver Howell'idi.
[YAYIN] Oliver Howell: Beni konuk ettiğiniz ve yayına aldığınız için çok teşekkür ediyorum, minnettarım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir sonra ki yayınlarımızda ve programlarımızda hoşcakalmanızı ve esenlikle kalmanızı diliyoruz ..
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve genel Yüzde Yüz Vice adetimiz olan sözümüzü de Oliver'a bırakıyoruz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet Oliver, son bir söz ile bütün Vice'a bir mesaj gönder ve programı sonlandırabilecek bir söz söyle lütfen.
[YAYIN] Oliver Howell: Son olarak her daim dürüst olan, ekmeğini taştan çıkartan ve insanların saygısını kazanabilen kişilerin bu dünyada-..
[YAYIN] Oliver Howell: -.ekstra çaba harcamasına gerek yok. Herşey kendiliğinden gelecektir, yeterki özgün olun.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice" - Özel Çıkış Jeneriği * *
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#342 - 17.08.2022 01:22
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

Yeni Bir Soygun Efsanesi Palomino'da Kendini Duyurdu!
Yayımlanma: 17 AĞUSTOS 2022, JULYA YALENCHKA TARAFINDAN

Geçtiğimiz gece Palomino kasabasında meydana gelen büyük soygun,  bütün şehri ayağa kaldırdı!
Salı gecesi meydana gelen, henüz kimlikleri tespit edilemeyen terörist grubun belirli bir plan üzerinde organize oldukları ve Palomino'da bulunan işletmelerden birini soyma girişiminde bulundukları çevrede bulunan kamera görüntülerini yansıdı.

Palyaço kostümü ile daha bir çok yeri soyma girişiminde bulundukları ismi ve kimlikleri belirsiz terörist grubu ile alakalı soruşturma VCPD tarafından "START" düğmesine basıldı.
Son günlerde meydana gelen organize suçların yanı sıra ikinci dünya savaşının bitimine yakın meydana gelen palyaço kostümü ile Virginia'da kurulan bir takım topluluğu andıran ve o zamanların efsanesi olarak bilindikleri aşikar.

Palyaço Kostümlü Kişilerin Asıl Amacı Ne?

İkinci dünya savaşının bitimine yakın Virginia'da kurulan bir topluluk olmasının yanı sıra palyaço kostümü giyerek eyalete terör estiren bu grup, güncel zamanda bunu mu andırıyordu?
Amaçlarının sadece birer soygundan ibaret olmadığı kesin gözüyle bakılırken son günlerde şahısların işlerini profesyonellik ile sürdürdükleri göz boyuyor.
VCPD için kara listeye alınan ismi ve kimlikleri belirsiz terörist grubunun an itibari ile yakalanması ihtimaller arasında.

VCPD tarafından yeterli derecede bilgi aktarımı gerçekleşmese de bütün Vice Şehri sakinlerinin koruma güvencesini son seviyeye çıkardıkları göz önünde bulunuyor.
Gün içerisinde ise ismi ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen palyaço giyimli terörist grup ismi belirsiz bir restoranda Başkanvekili ve Belediye Başkanı Direktörlerine saldırdıkları VCPD ve VCFMD ekiplerinin olay bölgesine dahil olduktan sonra bilgiler dahilinde. Bölgede fazlasıyla yaralının mevcut olduğu fakat ağır yaralının bulunmadığı restoranda, ekipler tüm hızıyla araştırmalarını sürdürüyor.

Bir çok vatandaşın da aklında bulundurduğu sorunun cevabı henüz hiç bir şahıs tarafından bilinmemek kaydıyla beraber ilerleyen zamanlarda daha büyük önlemler alınmazsa bu tür olayların çığ etkisi yaratacağı öngörülüyor. Peki ya bu adamların amacı ne? Şov işi mi? Yoksa para işi mi? Bunu zaman gösterecek.

Bizi ViceSocial%27dan takip et!

EDITOR
J.Yalenchka
HABER
J.Yalenchka
KAMERA
J.Yalenchka
Tüm Hakları Saklıdır ©? Vice News, 2022

« Son Düzenleme: 17.08.2022 01:26 BiA »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok