Konu: Oyuncu Şikayeti  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.04.2022 04:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    Devajee Sutton - @Voilancy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing - OOC Tutum

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Underground birliği, bildiğiniz sebeplerden ötürü nerdeyse kapatılacak noktaya geldiğinde, tanıtıma kilit atıldığında. Bu arkadaş 5 dakika geçmeden tanıtıma bakarak garajda böyle bir rol? sergiliyor. Her şey zaten ortada. 50 level karaktere sahip bir kişinin böyle rol yapması gerçekten yersiz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gereken cezayı almasını arz ederim.

#1 - 19.04.2022 04:27
Merhaba, gerekli savunmayı hemen yapayım. Sung Leu karakteri, bu garaja mensup. Bunu defalarca gördü karakterim, Sung Leu ile karşılıklı bir drama yaşadık, bunun sonucunda ise beni kaçırdı. Darp etti ve gaspa maruz bıraktı, arkadaşı aramaya gelirken onu göremedik. Böyle bir emote verdim, bunda herhangi bir sakınca yok. Birliğin kapatıldığından haberdar bile değildim, pull up rolü yapıyordum. Savunmam bu kadar, herhangi bir kışkırtma durumu yok. Birliğin yönetimi/ üyeleriyle bir problemim, diyaloglarım hiç olmadı. İyi geceler.

#2 - 19.04.2022 04:38
Merhaba, gerekli savunmayı hemen yapayım. Sung Leu karakteri, bu garaja mensup. Bunu defalarca gördü karakterim, Sung Leu ile karşılıklı bir drama yaşadık, bunun sonucunda ise beni kaçırdı. Darp etti ve gaspa maruz bıraktı, arkadaşı aramaya gelirken onu göremedik. Böyle bir emote verdim, bunda herhangi bir sakınca yok. Birliğin kapatıldığından haberdar bile değildim, pull up rolü yapıyordum. Savunmam bu kadar, herhangi bir kışkırtma durumu yok. Birliğin yönetimi/ üyeleriyle bir problemim, diyaloglarım hiç olmadı. İyi geceler.
Sung Leu ile böyle bir role giriştiğinin SS'i bulunuyor mu acaba?

#3 - 19.04.2022 04:42
Arkadaşa sorarsanız onaylayacaktır, veya chatloglari dokerım ortaya. Böyle bir role girişti, karakterim günlerdir onu arıyor. Geçen Underground civarında gördü. Sanırım yanlış anlaşılma olmuş, birlikle ilgili bir problem söz konusu değil.

#4 - 19.04.2022 04:44
Aynı zamanda, karakterimin onu aradığına dair şahitlerim var. Etiketlerim buraya, Sung Leu'da onaylar.

#5 - 19.04.2022 04:51
Kişi bana farklı kanallar üzerinden ulaştı ve durumu açıkladı, samimiyetine güveniyorum. Şikayetimi geri çekmek istiyorum.

#6 - 19.04.2022 10:16
Arşiv&