Konu: 18.04.2022- Anthony Nanusevski  (Okunma sayısı 100 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.04.2022 01:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anthony Nanusevski @GOOSHA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.04.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR, GBİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: savaşta olduğumuz için adamı kovalıyorum. Kaçarken birçok kez CR atıyor ve en sonunda trucker bölgesine kaçıp trucker başla yapıyor. GBİ'a sığınıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 19.04.2022 01:50
Motorunla bana sıkmak için bug yaparak peşimden geliyorsun, elimden gelebilecek olan tek şey seni ezmek. Dolayısıyla kovaladığın sırada arabayı sürdüğüm için emote yazamadım, bundan kaynaklı özür de dilemeyeceğim. 0.23'de yaptığın kazada ya da 1.15'de motordan düştüğünde benim gibi emote vermemişsin, silahlı bir adamdan silahsız kurtulmak için yapabileceğim tek şeyi yaparak seni ezmeyi denedim ve bu da pek işe yaramamış gibi gözüküyor.
Güvenli bölgeye kaçma muhabbetine gelirsek, pek bir açıklama yok. MG ve DM kurallarını ihlal ederek beni vurmaya çalışmana önem vermek yerine kendi işime baktım, savunma bu kadar.

#2 - 19.04.2022 04:02
herhangi bir bug yapmıyorum. Ortada herhangi bir DM ve MG de yok, savunman bu kadarsa admin kararını bekleyebiliriz.

#3 - 20.04.2022 06:52
İllegal karakterler bu tip rollerde güvenli bölgeye sığınamazlar, bu sebepten dolayı ceza alacaksınız.