Merhaba, iyi akşamlar. Kendimi oyuncu şikayetleri kısmında görmekten hoşlanmıyorum, kısaca savunmamı yaparak geceyi kapatmak istiyorum.
Öncelikle emote atmama konusundan başlarsak attığın kuralda kendin net bir şekilde şu kuralı görebilirsin;
b) Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.
Ben size sıkarken emote veriyorum, şikayet açılacağının bilincinde olduğum için bunun kanıtı aldım ve kanıtını aşağıya bırakacağım.
Motordan kasıtlı bir şekilde düşmüyorum ve size ram atmak istemiyorum, bu yüzden sizi ezmiyorum çünkü bu bir kural ihlali bunun yerine oradan kurtulmayı ve sıyrılmayı denerken araca çarpıyorum ve motordan düşüyorum, rolün sürekliliği için silah ile karşılık veriyorum, bunu videoyu inceleyen yetkili görecektir. Motordan düştükten sonra emote vermeden ateş açmamın sebebi ise savunma pozisyonuna geçmemdir bunu da kurallarda görebilirsiniz ve bunu en iyi şekilde siz anlarsınız, tekrardan emote vermemin zorunluluğu yok, ateş altındayım ve direkt olarak size ateş açıyorum. Bunu siz bize karşı ateş açtığımızda da aynı şekilde kullanıyorsunuz, emote vermeden ateş açıyorsunuz.
b) Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.
Non-rp kısmına gelirsek adrenalin halinde birisi için yapılabilecek durumlar, sonuç olarak polisten kaçıyorum veya arkadaşımı kurtarmak için pozisyon arıyorum. Altımdaki araç buna emin olun müsait, o merdivenden o motor kolay bir şekilde çıkabilir, bunu gerçek hayattan size göre daha absürt bir video ile örneklendirecek bir video ile kanıtlandıracağım, altımdaki motorun cross, arazi motoru olduğunu unutmayın. Attığım videoyu 1.38'ten itibaren izleyebilirsiniz.
Kısa bir açıklama da yapmak gerekirse sadece kendi halimizde rol yapmaya çalışıyoruz, böyle şikayetlerde adımın geçmesinden hoşlanmıyorum, eğer başka bir sorununuz olursa tek ileti halinde atabilirsiniz, cevaplandıracağım, yeter ki size karşı suçsuz olduğumu, bir kural ihlali yapmadığımı kanıtlayayım. İyi akşamlar, iyi forumlar.