Konu: [16.04.2022 - Kirill R. & Alexander R. & Raskolnikov Zavarov] DM, Retarted  (Okunma sayısı 262 defa)

#0 - 16.04.2022 15:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Richo0 @xmdyess @ezker37

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Selim @iambussyboss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Retarted

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sarah karakterinin evine gidip skinlerine bakıyorduk, kendisi OOC arkadaşım. Birden bire eve gelip sıktılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yöneticinin birliğindeki kişilerin böyle davranması örnek değil. Gerekenin yapılmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 16.04.2022 15:37 Folcwine »

#1 - 16.04.2022 15:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 16.04.2022 15:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 16.04.2022 15:40
Öncelikle merhaba, skin bakma söz konusu değil. Kardeşim Alexander IC olarak bana sms atıyor, beni çağırıyor. Bende olayı izah etmesini söylüyorum, konuyu uzatmıyor ve bizi eve getiriyor. IC olarak Alexander ve Sarah'ın arasında ilişkiler olduğu için, Alexander'a eve gelip bunları basmış. Olay bundan ibaret, DM söz konusu değildir.

Anlayışınız için teşekkürler.

#4 - 16.04.2022 15:43

#5 - 16.04.2022 15:43
Öncelikle merhaba, skin bakma söz konusu değil. Kardeşim Alexander IC olarak bana sms atıyor, beni çağırıyor. Bende olayı izah etmesini söylüyorum, konuyu uzatmıyor ve bizi eve getiriyor. IC olarak Alexander ve Sarah'ın arasında ilişkiler olduğu için, Alexander'a eve gelip bunları basmış. Olay bundan ibaret, DM söz konusu değildir.

Skin bakıp bakmadığımızı nereden biliyorsun? Alex ve Sarah'ın arasında geçen rolden haberimiz bile yok. Olsa da DM atmanız için geçerli bir neden değil. Sizi kışkırtmadık ya da bir şey yapmadık. Alex geldi, bizi gördü birkaç şey yazıp gitti. Daha sonrasında gelip sıktı. Bu mantıklı bir rol değil, ortada rol bile yok hatta. Bulunduğunuz birliğin farkına varın.

#6 - 16.04.2022 15:45
Ic olarak Sarah karakteri ile bir kaç gündür rol içindeyim, flört durumu yaşıyorduk ıc de. Sonra Sarah karakterinin evine gittim ve şahısları gördüm, burada ne yapıyorsunuz gibisinden soru sordum. Takılıyoruz hesabı cevaplar verdi, ve skin deniyorum diye bir bahane olamaz, ooc olarak pm belirtebilirdi. Aktif rol ortamı ve karakterim uyuşturucunun etkisinde. Ek olarak emotumun ss ve Sarah karakteri ile olan ilişkimin SS mevcut. Dm olduğunu düşünmüyorum, benim girebildiğim, görebildiğim herkes benim için rol potansiyeli taşıyordur. Skin deniyorum ooc arkadaşım diye bir bahane olamaz.

#7 - 16.04.2022 15:50
Ic olarak Sarah karakteri ile bir kaç gündür rol içindeyim, flört durumu yaşıyorduk ıc de. Sonra Sarah karakterinin evine gittim ve şahısları gördüm, burada ne yapıyorsunuz gibisinden soru sordum. Takılıyoruz hesabı cevaplar verdi, ve skin deniyorum diye bir bahane olamaz, ooc olarak pm belirtebilirdi. Aktif rol ortamı ve karakterim uyuşturucunun etkisinde. Ek olarak emotumun ss ve Sarah karakteri ile olan ilişkimin SS mevcut. Dm olduğunu düşünmüyorum, benim girebildiğim, görebildiğim herkes benim için rol potansiyeli taşıyordur. Skin deniyorum ooc arkadaşım diye bir bahane olamaz.
Bahane değil zaten. Rol yapıyorsan da sıkma için nedenin bu olamaz, sen her gördüğün ya da birkaç cümle sohbet ettiğin birine sıkıyor musun? Sarah ile ne rolü yapıyorsan da yap, bizi ilgilendirmiyor. DM için yeterli nedene sahip değilsin.

#8 - 16.04.2022 16:15
Konuyu uzatma niyetim yok, dm arayışı veya atma düşüncesi içinde değilim. Roleplay oynuyorsak bu tarz durumların olması gayet normal, karakterimin ıc psikolojij durumları ve o an içinde bulunduğu durum roleplay gerçeğinin bir parçası. Seni sevdiğim ve takıldığım bir kız ile evde basıyorum, ıc olarak sana diyorum ki burada ne işin var. Bana söylediğin cevap takılıyorum bir sorun mu var, keza Sarah karakteri bana ıc de baskı yaparak hadi evden çık, git git gibi sözcükler kullanarak daha çok agresif olmamı sağlamıştır. Ic olarak abime haber verip eve geliyoruz, uyuşturucunun etkisinde olduğum için silahıma sarılıyorum ve seni vuruyorum. Buna ek olarak: Benim gördüğüm, ve senin o ortamda bulunduğun heryer benim için potensiyel rol kavramıdır, skin denediğini veya arkadaşın olduğunu bana belirtebilirsin pm kullanarak. Ayrıca o ortamda kapıyı kilitleyip role girmesen skinini denesen yine böyle bir olay yaşanmıcak.

Açtığın şikayet bence oldukça yetersiz, anlayışınız için teşekkürler.

#9 - 17.04.2022 02:59

Skin bakıp bakmadığımızı nereden biliyorsun? Alex ve Sarah'ın arasında geçen rolden haberimiz bile yok. Olsa da DM atmanız için geçerli bir neden değil. Sizi kışkırtmadık ya da bir şey yapmadık. Alex geldi, bizi gördü birkaç şey yazıp gitti. Daha sonrasında gelip sıktı. Bu mantıklı bir rol değil, ortada rol bile yok hatta. Bulunduğunuz birliğin farkına varın.
Bilemeyeceğim, bana ıc ulaşıp böyle bir şey diyor. Bizde geliyoruz, benim amacım direk sıkmak değildi fakat Sarah'ın direk yumruk sallamasından dolayı bende saldırmak zorunda kaldım. Skin bakmanız söz konusu değil, Alex'i evden kovmuşsunuz. Üstelik şikayet açıyorsunuz, sonra bu olayı OOC olarak ilan ettikten sonra gelip IC role döküyorsunuz, bunun mantıklı yanı neresi? Neyse, benlik CK sıkıntısı yok. Size kalmış bir durum, ben çok fazla savunma yapmayacağım, yeterli olduğunu düşünüyorum. Ortada DM söz konusu yok, sizin dediğiniz gibi...