gerilmedim yavrum zaten burası benim platformum, ortamı geren tipleri kulağından tutup atmak da ilk vazifem. saçma salak şeyler yazarsan "PARA BASMIŞLAR EN SEÇİLMİŞLER XD" gelir böyle gereken cevabı ağzına veririm. Bu platform 3 yıldır ayakta, ekşisözlük dahi her yerden benzer iftiralar atılıyor kim olduğu belli olmayan tipler tarafından ve sadece SAMP platformundakilerden bahsetmiyoruz. Pay2win veya "para basan en oluyor" iddian varsa bunun saçmalık mı yoksa gerçek mi olduğunu burada oturur irdeleriz, saçmalıktan ibaretse de, senin yazdığın şey insanların gözünde saçma bir algı yaratmasın diye aksini buraya yazarım. Bak sana rastgele en seçilen 10 kişiye tıklayıp sadece bir tanesi VIP'miş, diğerlerinde işlem/market bile yok ortalamaya oranla. Nasıl para basan oluyor diyorum? Bunu açıklamalısın o halde. Senin yaşının gün sayısı kadar bu forumlarda(sadece vice değil) insanlarla tartışmışımdır bugüne kadar bir şeyleri doğru aktarmak adına. Yok öyle kafamdan bir şey uydurayım da sonra "ama kişisel düşüncem bu!111" demek. O zaman benim de kişisel düşüncem şu; zoruna giden her gerizekalı gelip bir fikir saçıyor adına da "fikir özgürlüğü" diyor. Oldu mu şimdi kişisel düşünce? Bence olmadı. Gibi'deki sevgili Yılmaz'ın da dediği gibi "bir şeye o şeyin tam tersini söyle al sana farklı bakış açısı" anlayacağın.
Pay2win konusuna ise geçmişte şu mesajları atman beni derin düşüncelere gark etti.

şimdi saçma bir mesaj daha atma ki (bknz: gerilmek) sereceni biraz daha kurcalamayım. Sevgilerle

Ben mi tek bunları okurken bu ayın para basanı diye okuyorum?
bu ne saçmalıyor diye açtım... ayın en'i seçilen 10 oyuncudan sadece 1 tanesi VIP'miş. bruh
10 10 skillerde zaten beleşe gelmiş. Karakterler herhalde mafia city reklamındaki fakir düşmüş patrona yardım etti de böyle yükseldi.
İşi sağa sola sürükleme dostum, varsa bir sıkıntın direkt söyle boş yere bahanelere yönelmek yerine. Hangi seçilen EN zoruna gitti, hangi oyuncuya düşmansın o listedeki? Ya da senin grubun/adın/birliğin geçmiyor mu? Direkt düşünceni söyle ki doğru mu yanlış mı onu tartışalım. "Paralı seçmişler xd" deyip, 10 tane oyuncuya rastgele tıkladığımda sadece bir tanesini VIP, ki araştırsak birçoğu market işlemi bile yapmamıştır sunucuya oranla haliyle saçmalamış oluyorsun. Bu arada 10 EN'de 1 VIP de gayet az bir sayı. Sunucuda aktif oynayan oyuncuların neredeyse yarısı alıyor VIP'i.
Yani derdini açıkça söyle ki komik duruma düşme. Hangisi canını sıktı?
Sen niye gerildin ben onu anlamadım. Ben sadece kendimce bir düşüncemi öne sürdüm. Kimseye gücenmedim, sevdiğim kişiler de var. Market işlemi bile yapmamış demişsin ama en basitinden bile başarımlarda vip ve vip yenileme gözüküyor. Ben özellikle bir şey demedim bunla alakalı hatta çok bakmamıştım bile. Sadece düşüncemi öne sürdüm.