Konu: [14.04.2022 - Louis_Vallario] DM.  (Okunma sayısı 174 defa)

#0 - 14.04.2022 20:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @slaincn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Replika @sh1ne

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterimi tanımıyor, DM atası gelmiş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 14.04.2022 21:25 Uy94r »

#1 - 14.04.2022 20:03
DM atanlar maskeli kişiler. Etiketler misiniz?

#2 - 14.04.2022 21:16
Dostum olayda bende dahilim o yüzden o savunmayı ben yapıcam. Kasparov üyelerinin kimin ile ve nerede gezdiğini biliyoruz.  Aracının arkasında Chloe Joyce karakteri var ve o sırada sende o olayda kurban gidiyorsun. META yapmadığımız için, senin onlardan yada onlardan olmadığını bilmiyoruz araya kurban olarak gidiyorsun. Gerçek hayatta'da böyle olaylarda siviller ölüyor yada vuruluyor. @slaincn ve benim savunmam bu kadar. Yaptığın şikayet açıklaması bile çok saçma.

Chloe Joyce karakterinin orada olduğuna kanıt.

« Son Düzenleme: 14.04.2022 21:23 becheldemirovski »

#3 - 14.04.2022 21:38
Sıkmak için bir sebebiniz yok, ortada bir olay yok. Sıkmanız komik geldi.  :-\

#4 - 14.04.2022 22:03
Bügün  Devil's Law Motorcycle Club - Florida Chapter birliğine Kasparov ekibi ateş açtı ve bizde onu gördük. Olaya dahil olduğumuz için sonrasında Kasparov ekibinden birilerini tek düşürüp sıktık. Kendileri bunu onaylıyıcaktır. Bu arada şunu belirtmek isterimki, olay ic bir şekilde çözüldü ve ck yedik.
« Son Düzenleme: 14.04.2022 22:45 becheldemirovski »

#5 - 14.04.2022 23:43
Bügün  Devil's Law Motorcycle Club - Florida Chapter birliğine Kasparov ekibi ateş açtı ve bizde onu gördük. Olaya dahil olduğumuz için sonrasında Kasparov ekibinden birilerini tek düşürüp sıktık. Kendileri bunu onaylıyıcaktır. Bu arada şunu belirtmek isterimki, olay ic bir şekilde çözüldü ve ck yedik.

Merhabalar, kulübümün adı geçtiği için yazıyorum. Arkadaşın dediklerini doğruluyorum, akşam vakitlerinde kasabaya bir saldırı oldu ve saldırı Kasparov birliği tarafındandı. Olaya şahit olduklarında söylemişler zaten. Vuran tarafın Kasparov olduğunu nerden biliyorsunuz diyecek olursanız gerekli kanıtlarıda sunayım...

Spoiler: GösterGizle

Kanıtları sundum ve Kasparov birliğinin ateş açtığını gösterdim, arkadaşlarda olaya şahitmiş zaten. Kendisi demiş "Bu olay yüzünden CK oldum" diye. Olayların hepsi IC gelişti ve mafyalar arası böyle atışmalar normal, herhangi bir kural hatasının bulunmadığını düşünüyorum. Diyeceklerim bu kadar, iyi forumlar&iyi roller dilerim.

#6 - 14.04.2022 23:59
Şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 15.04.2022 01:49
MC tarafına ateş açan taraf olarak; ateş açmamızın sebebi yaptıkları olaydan dolayı ceza kesmek. Olay bu, ateş etmek için Castucci birliğinde ki bir adamın sebebi yok. CK yemişsiniz, yaptırım almayacağınız anlamına gelmez. (şikayet ile alâkam yok. Replika şahit eklenmiş, olayda olduğum için yazdım.)
« Son Düzenleme: 15.04.2022 01:52 FrolloTR »

#8 - 15.04.2022 14:19
Aşağıda alıntıladığım gibi şikayet oluşturmayın, "Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı" kısmına şikayetçi olduğunuz oyuncuların Maske ID'lerini yazın, tekrar bu tip şikayet oluşturursanız değerlendirmeden arşive taşıyacağız.

DM atanlar maskeli kişiler. Etiketler misiniz?

Savunma geçerli, arşiv.