Konu: DeMonte Mack - OOC Tehdit ve Ortak Nezaket, ARGO  (Okunma sayısı 84 defa)

#0 - 12.04.2022 17:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DeMonte Mack

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.04.2022 17.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC tehdit.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Stadyum civarında normal devriyedeydik kişi bizim şeridimize geçti, çarpmak üzereyken son anda kırdım, sonra tekrar kendi şeridine geçti, sirenlerimiz açık arkasından gittik, klasik trafik çevirmesi yaptık, cezası kestik, trafik çevirmesi sonlandı. Üzerinden beş dakika geçince PM üzerinden hoş olmayan şeyler yazmaya başladı, ceza almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kişiyi durdurma sebebimiz
Kişiyi durdurma sebebimiz X2
PM'den yazdıkları X1 
PM'den yazdıkları X2

Ek açıklamalar(varsa): OOC Tehdit ve Ortak Nezaket kapsamında ağır bir ceza almasını istiyorum, iyi günler.

#1 - 12.04.2022 18:17
24 Saat içinde savunmanızı yapın. @Camron_Mark

#2 - 12.04.2022 18:22
Merhaba kendi savunmamı yapmaya geldim öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Trucker başladım ve yolda ilerliyordum ekrana bakmadım yanlışlıkla yolun ortasındaki kaldırım üstünden geçdim bu arkadaşın attığı ss de gayet açık bir şekilde gözükmekde .
(https://media.discordapp.net/attachments/939508301417308190/963445623808462879/1.PNG)

Ardından bu arkadaş şeridin ortasındaki kaldırımdan geçdim diye peşime takıldı ve beni durdurup motoru durdurmamı söyledi ardından yanıma geldi kendisini tanıtıp evraklarımı istedi. Bende evraklarımı uzattım olay yerinde beni 10dk gibi bir süre bekletdi ve ardından tırım kendi kendine respawn odlu ve ardından yanıma gelip polisin canına kast etmekden dolayı ceza kestiğini söyledi ceza id:4270 ardından ben sözümü bitirmeden yanımdan uzaklaştılar. Kısacası ben meslek yaparken çok saçma bir neden den dolayı çevirip tırın respawn olana kadar durdurup üzerine ceza kesip trucker'a kadar koşturdular. Ve karadaşlara yaptıkları rolün çok saçma olduğunu PM üzerinden belirtdim arkadaşlara herhangi bir şekilde IC yada OOC hakaretim yada küfürüm olmadı sadece yaptıkları rolün biraz daha objektif ve empati kurarak yapmalarını rica ediyorum. Herhangi birini yolun ortasında durdurup trucker'ı respawn olana kadar bekletip üzerine ceza kesip gitmek pek hoş olunucak bir rol deyil.

Savunmam buraya kadar gatet açık bir şekilde kendimi savundum sonucu yönetim ekibine bırakıyorum iyi Roller.

#3 - 12.04.2022 18:28
Meslek yaparken de polisler tarafından çevrilip ceza alabilir, tutuklanabilirsiniz. Meslek yapmanız sizi rolden soyutlamıyor. Polisler o anda rol içerisinde hatanızı görmüş durdurmuş ve çevirip ceza yazmış. Verilen cezaya karşı pm üzerinden yazılanlar hoş değil. Karakter Ortak Nezaket kapsamında ceza alacak.