Konu: Taddeo_Carlino @Soggymaster METAGAMİNG  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.04.2022 15:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Taddeo_Carlino @Soggymaster

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ethan Fincsther @Vodkhea

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meta gaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, Taddeo adlı arkadaşı maske takarak düşürdüm, polise karakterimin eşgalini veriyor. Herhangi bir şekilde aranmamın çıkmamasını talep ediyorum. Pd arkadaşı etiketleme sebebim bunu role dökmemesi içindir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Allahın dediği olur.

« Son Düzenleme: 12.04.2022 16:54 scienlyboss »

#1 - 12.04.2022 16:00
Selam, öyle bir şey yaptığım yok /hasarlar'dan baktığımda ismi çıktı.

#2 - 12.04.2022 16:09
Bug olmuş, bu olayı daha öncede yaşamıştım. Jail yemesen bile, yapılan rolün IC'de karşıma çıkmasını istemiyorum. PD arkadaşın yanıt atmasını bekleyelim. ABP kaydı vesaire açıldıysa silmesi için. Ek olarak, SS'in tam halini atar mısın? Tarih görünecek şekilde.
« Son Düzenleme: 12.04.2022 16:11 scienlyboss »

#3 - 12.04.2022 16:12
kanıtını daha belirgin atar mısın

#4 - 12.04.2022 16:15
Taddeo_Carlino isimli karakterin ifadesini rolde ben aldım. Maskeli olmanız kıyafetlerinizi tanıtamayacağı, ten renginizi söyleyemeyeceği anlamına gelmez. Maske suratınızı gizler sadece bıyığı olduğunu söylüyor. İki karakterde de bıyık göremiyorum. Yani Metagaming adı altında değerlendirilecek bir ihlal olduğunu düşünmüyorum.

#5 - 12.04.2022 16:20

#6 - 12.04.2022 16:25
Taddeo_Carlino isimli karakterin ifadesini rolde ben aldım. Maskeli olmanız kıyafetlerinizi tanıtamayacağı, ten renginizi söyleyemeyeceği anlamına gelmez. Maske suratınızı gizler sadece bıyığı olduğunu söylüyor. İki karakterde de bıyık göremiyorum. Yani Metagaming adı altında değerlendirilecek bir ihlal olduğunu düşünmüyorum.

Ne anlatıyorsun hacı, koskocaman karakterimin bıyığını görmüyor musun? Ayrıca, maskeliyim ve beni hiçbir şekilde tarif edemez, maskeye boşuna mı para veriyorum?  :D

#7 - 13.04.2022 08:13
Herhangi bir problem görünmüyor, savunma geçerli.