Konu: VCRP polisleri.  (Okunma sayısı 216 defa)

#0 - 12.04.2022 03:23
Bu gün polisler ile 1.26 ( kovalama ) rolüne girdim her şey gayet güzel, arkadaşımın aracı duman attığı için onu almam gerekti ve telsiz üzerinden iletişim kurarak kanal girişine çağırdım buraya kadar çok güzel arkadaşımı ( @Anılbey The Predatory ) bir şekilde sağlam bir araca aldım ve kovalamaca düzgün bir şekilde devam ediyor. Kanal çıkışında dönüş alacağım için bir miktar yavaşladım yavaşlamaz olsaydım arkamdan bir roket edasıyla gelen polis aracı yarını yokmuş gibi arkamdan çarptı ve araç bozuldu.
Amerika'da kovalama böyle olmuyor polisler gayet düzgün bir şekilde takip ediyor kendi canlarını ve kaçan araçtaki kişilerin canını bir hiçe sayarak kafa atmıyorlar, veya çapraz takipte olan kişi ön kesmede aracı durdurmak için önüne atlamıyor iki şeritli bir yolun tek şeridini kapatılır ve aracın durması beklenir dursun diye önüne atlanmaz evet belki polise o çarpışmada bir şey olmaz ama önemli olan kovalanan kişinin canı orda suçlu ölse ve bunun sorumlusu polis olsa suç polise kalır.

Bu konu hakkında görüşü olanlar alt kısımda nezih bir insan edasında tartışabilir, tartışabiliriz. İyi forumlar  :manifdog
(Tartışma yaratmaya veya birilerini kötülemeye çalışmıyorum tatlı bir sohbet ortamı dönsün lütfen.)
« Son Düzenleme: 12.04.2022 03:45 asir »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 12.04.2022 03:26
Az çok tecrübemiz var, evet polisler yakalamaya değil öldüresiye kovalıyor. Hırs yapmayın ricamdır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 12.04.2022 03:26
Anlatmak istediğim şöyle görüntülerin çıkmaması yönünde, kimseyi suçlamıyorum veya bu kişi şu kişi yapıyor demiyorum yanlış anlaşılmasın.
Haha
5
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Anılbey The Predatory, going under, TemenoThyrea, asir, antalyakralı,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 12.04.2022 03:54
Anlatmak istediğim şöyle görüntülerin çıkmaması yönünde, kimseyi suçlamıyorum veya bu kişi şu kişi yapıyor demiyorum yanlış anlaşılmasın.

patladım
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 12.04.2022 05:34
Durumu anladım, eğer olay gerçekten yazıdaki gibiyse bunun için Car-Ramming şikayeti oluşturabilirdiniz, bu tür oyuncunun madur olduğu-rolünün kısıtlandığı ve rol hakkı tanınmadığı zaman PD adminleri ve PD STAFF müdahale edebiliyor. Yani olay ile alakalı bir kanıtınız varsa hala şikayet açabilirsiniz ve şikayet değerlendirmeye alınır. Eminim ki bunu yapan PD üyesinin de gerçekten hatası varsa en uygun cezayı alır. Genel olarak karşı tarafa rol hakkı tanınıyor ve karşı taraf ya da illegal rol yapan oyuncu rolünden soğumasın, rolü yarıda kalmasın diye bu konudan bağımsız daha büyük sorunlarda insiyatif gösterdikleri-gösterdiğimiz durumlar oldu ve olmaya da devam ediyor.

Ek olarak belirtmek isterim ki altta bıraktığınız videolar bir ya da iki yıl öncesine ait ve orada aracına çarpılan arkadaşta şikayet açsa kim olduğuna bakılmadan ceza uygulanırdı, çünkü ortada bir ihlal var ve oyuncunun rolü kısıtlanıyor.

Bu durum için de aynı şeyler var, o araç çarpmasaydı belki kaçmaya devam edecektiniz ve bunlar yaşanmayacaktı. Her ne kadar seviyeli sohbet döndürmeyi belirtsek de bazı arkadaşlarımız yine rutinlerini yapmışlar fakat yukarıda yazdıklarım umarım mağdur olan arkadaşı tatmin edip bir yola çıkarmıştır.
Haha
1
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
antalyakralı,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
asir,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 12.04.2022 06:58
bildiğim kadarıyla araç değiştiğin zaman pd'ler lastiğine sıkabiliyor,
bunu şu mantıkla söylüyorum sen pd'ye karşı üstünlük kazanırsan /araç değişerek/ pd'de o üstünlüğü bir şekilde kapatır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 12.04.2022 12:56
Alıntı yapılan: asir
(Tartışma yaratmaya veya birilerini kötülemeye çalışmıyorum tatlı bir sohbet ortamı dönsün lütfen.)

Konu sahibinin de dediği gibi, lütfen seviyeli bir sohbet döndürelim. Kışkırtıcı yorumlar silindi.
Vice
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
withpistachio,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 12.04.2022 13:59
Sevgili dostum, şu an sunucunun en köklü olarak gördüğümüz X bir birliğinde bir oyuncunun ya da birkaç oyuncunun yaptığı hatadan dolayı tüm birliği yaftalamadığımız / onları kötü rol yapmakla suçlamadığımız(bizim için etik olan budur) gibi bunu bir noktaya kadar VCPD içinde yapmıyoruz. -ki ortada bir kanıt / ihlal yok ve verdiğimiz ceza yok, olsa da konunun açılacağı yer burası değil.

Oyundaki ping değerleri, oynadığımız oyunun eski bir yapım olmasından kaynaklı olarak sunucuda herhangi bir aracı durdurmanın tek yolu olan araç çarpışmasıyla(herkesin hayalini kurduğu GTA V için bile böyledir) karşılaştığın için genel sohbete girip 'VCRP polisleri' adında başlık oluşturup, oluşumu kötüleme hakkını kendinde bulmuşsun. Konuyu doğru yere oluştur ya da bir topluluğa karşı genelleme bir şekilde kötüleme yapmadan önce bunu düşün.

Konuyu kötüleme yapmıyorum / tatlı bir sohbet ortamı dönsün şeklinde iyi niyetli şekilde açıyorsan, bunu 'VC:RP polisleri' olarak değil, 'Bugün bir polis rolünde talihsiz bir olay yaşadığımı düşünüyorum.' şeklinde açabilirsin, bizde seve seve bir noktaya kadar oyuncu gözünden yorumumuzu yapıp kaygılarını gidermeyi deneriz.

Son olarak forum üzerinde saygını koruduğun ve kendince haklı sebepler olduğunu düşündüğün için aynı saygıyı bende VCPD'n yöneticisi olarak sana göstererek yaşadığın olayı ve kanıtlarını Forum PM ile tarafıma iletmeni rica edeceğim, iyi forumlar dilerim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok