Merhaba, hoş bir konu olabileceğini düşündüm. İlk ben başlıyorum.
Yaklaşık bir sene önce hoşlandığım bir kız vardı ve o sıralarda çok fazla kızlarla konuşabilen birisi değildim. Biraz konuşmadan sonra buluşma kararı aldık ve tarihi belirledik. Ben o günün gelmesini can atarak bekliyordum ve bazı konuşma planlamaları yapıyordum. Kız ile buluştuk, gayet sohbet akıcı bir şekilde ilerliyorduk ancak bir saat civarı bir zamandan sonra birbirimizin yüzüne bakmaktan başka hiçbir şey yapmamaya başladık. Bakıyoruz ve gülüyoruz, yaptığımız tek şey bu. O sıralar Porçay adlı kanalı izliyordum ve aynı bu içerik gibi Porçay bir video hazırlamıştı. İnsanlar utanç verici anılarını anlatıyorlardı. Benim aklıma da o videodan bir anı kalmıştı ve sohbet olsun diye kendi yaşadığım bir olay gibi anlatmaya karar verdim. Çok gergin ve heyecanlıydım çünkü ilk defa böyle bir şey yapıyordum.
Ben kıza anlatıyorum, kız içten içten gülüyor fakat ben sanırım hikaye komik diye gülüyor diye düşündüm. Gülerek hikayeyi falan anlatıyorum kendim yaşamış gibi, hikayeyi bitirmeme az kalmışken, kız hikayenin devamını getirdi ve bana sırıtarak baktı. Porçay'ın videosunu o da izlemişti, yerin dibine girdim. Yüzüm tam anlamıyla kıpkırmızı oldu.