Konu: Timur Berezutski - Ratko Rogozin birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 303 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.04.2022 23:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Artorias Timur Berezutski, @Shiels Ratko Rogozin.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sekiz kadar Idlewood üyesi,  @FlamesDios @Cullenz @langer @Daisq @xNousy @Crystal4life @babaking12

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:00 civarı 7.07.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM, OOC kışkırtma, Emotesiz Carjack,

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Willowfield'da bir mekan almak istedik ve mekanın ortağı ile konuşurken fiyatı beğenmeyip bize karşı "Ucube" gibi kelimelerde bulundu. Ben de karakterime uyarak "Adamıma s*k kaldıramazsın" diyince bir anda emote verip düşürdü ikimizi. Bir kaç dakika sonra Idlewood'un BRR üyeleri ile mekanına girdik ve AFK durumda olduğu için biraz bekledikten sonra AFK iken düşürdük kendisini ama biz mekandan çıkmadan bir anda mekan kilitlendi ve dışarıdaki arkadaşlarımız büyük ihtimalle mekanı kilitleyen saihibi düşürdü. Kendisi yolun ortasında yaralıdan çıktığı gibi Marq karakterinin motoruna bindi ve kaçmaya başladı. Dakikalar geçmesine rağmen alamadık motoru. (Büyük ihtimalle darp ettiğimiz ortak sahibe PM attı ve mekanı kilitletti.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Noob DM

PM'den kışkırtma

Carjack, ismi gözüküyor ve ayrıca şahitler de belirtir.

Ek açıklamalar(varsa): İki şahısın da ağır ceza almasını talep ediyorum. Çalınan motorun sahibi @FlamesDios, şahitliğini onaylayabilir.

#1 - 07.04.2022 23:56
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 07.04.2022 23:56
Ek olarak mekanı kilitlediğinin SS'i yok ama etiketlediğim herkes onaylayabilir bunu.

#3 - 08.04.2022 00:03
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 08.04.2022 00:04
Savunma bile yapmayacağım, cezalandırılabilirim. Sadece wine oynuyorsunuz, ne zamandır aynı kafadasınız. Bir alakam yok olaylarla oyuna girmişim, mekanım soyuluyor ve dışarı çıkıp kapıyı kilitliyorum. Dışardakiler kovalıyor, emote bile vermeden beni düşürüyor. Cebimden işyerinin anahtarını alıyor, tamam diyorum gidelim kapıyı açalım sizinle bir sorunum yok. Gidiyoruz, kapıyı açıyorum. Kişiler yine saldırıyor.   :D Ne yapıyorsun diye pm üzerinden uyarmaya çalışıyorum, yaralı kuralından dolayı. Çok bilmiş arkadaş pm üzerinden niye yazıyorsun diyor. Motorunuzu çalınca celalleniyorsunuz, sizin ihlallerde sorun yok. Ben motoru çalınca bir sinir basıyor çeteci arkadaşlara. Başlıyorlar kovalamaya, yakalayamıyorlar. En sonunda teki uzi ile drive by'a çıkıp tekrar düşürüyor. Yine ne emote var ne bir şey. Hepsinin kanıtı mevcut, fakat artık bezdirdiniz. Sizin gibiler için kanıt atmaya bile uğraşmayacağım. İnsanların rol zevkini bitirip, bir dakika içerisinde iki kez bir adamı düşürüp normal rol yapmamı bekliyorsunuz. Oyuncuyu iyice bezdirip sonra ihlal yapınca birden melek oluyorsunuz. Bu birlikle ilk kez bu olaylarla karşılaşmamda değil, ev satmayınca oraya geldiğimde eve girmeden bile alın yazımdan ismimi görüp saldıran kişilersiniz sonuçta.  O:-) Kolay gelsin arkadaşlar, daha fazla iletiye gerek yok. Sonuçlanabilir.

#5 - 08.04.2022 00:04
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 08.04.2022 00:09

Oyuna girdim, girdiğim gibi kasadan paraları çalar emote'larını gördüm. Kapıya kaçtım ve çıkıp kilitledim. Görmedin herhalde bro, bununda açıklamasını yapayım senin güzel hatrın için.

#7 - 08.04.2022 00:10
Kaçtığını sanmıyorum bro, /bugkurtar komutunu kullandın, oyundaki yetkili arkadaşlar kontrol edebilir.

#8 - 08.04.2022 00:13
Savunma bile yapmayacağım, cezalandırılabilirim. Sadece wine oynuyorsunuz, ne zamandır aynı kafadasınız. Bir alakam yok olaylarla oyuna girmişim, mekanım soyuluyor ve dışarı çıkıp kapıyı kilitliyorum. Dışardakiler kovalıyor, emote bile vermeden beni düşürüyor. Cebimden işyerinin anahtarını alıyor, tamam diyorum gidelim kapıyı açalım sizinle bir sorunum yok. Gidiyoruz, kapıyı açıyorum. Kişiler yine saldırıyor.   :D Ne yapıyorsun diye pm üzerinden uyarmaya çalışıyorum, yaralı kuralından dolayı. Çok bilmiş arkadaş pm üzerinden niye yazıyorsun diyor. Motorunuzu çalınca celalleniyorsunuz, sizin ihlallerde sorun yok. Ben motoru çalınca bir sinir basıyor çeteci arkadaşlara. Başlıyorlar kovalamaya, yakalayamıyorlar. En sonunda teki uzi ile drive by'a çıkıp tekrar düşürüyor. Yine ne emote var ne bir şey. Hepsinin kanıtı mevcut, fakat artık bezdirdiniz. Sizin gibiler için kanıt atmaya bile uğraşmayacağım. İnsanların rol zevkini bitirip, bir dakika içerisinde iki kez bir adamı düşürüp normal rol yapmamı bekliyorsunuz. Oyuncuyu iyice bezdirip sonra ihlal yapınca birden melek oluyorsunuz. Bu birlikle ilk kez bu olaylarla karşılaşmamda değil, ev satmayınca oraya geldiğimde eve girmeden bile alın yazımdan ismimi görüp saldıran kişilersiniz sonuçta.  O:-) Kolay gelsin arkadaşlar, daha fazla iletiye gerek yok. Sonuçlanabilir.
sizin gibi toxic insanlara diyecek bir şey yok, arkadaşlardan hiçbiri savunma beklemesin. sizin oyunda her ihlali yapıp forumda örnek oyuncu gibi davranmasını normal buluyorum. sonuçlansın
« Son Düzenleme: 08.04.2022 00:16 Artorias »

#9 - 08.04.2022 00:16
sizin gibi toxic insanlara diyecek bir şey yok, arkadaşlardan hiçbiri savunma beklemesin. ıraqwoodun oyunda her ihlali yapıp forumda örnek oyuncu gibi davranmasını normal buluyorum. sonuçlansın

Buna biraz gülerim bro, yaptığın açıklamada sanki birşey yapmamış gibi davranmanız biraz değil aşırı derecede absürt kaçmış, komik oyuncular var gerçekten.