Konu: 03.04.2022 DM + Silah Kuralları + Rolde Q  (Okunma sayısı 313 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2022 02:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arthur_Kassouni @NoVaseline

Olaya dahil olan şahit karakter adı: XXX

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.04.2022 01:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM + Silah Kuralları + Rolde Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açtığımız işletme için reklam atmaya gidiyordum, karşıdan sultan geldi ve birden önüme kırdı. Emotesiz bir şekilde Arthur karakteri ateş açtı ve yaralıya düşürdü. Kişilerle herhangi bir rolüm yok, neyden kaynaklı vurdu onu da bilmiyorum. Hasarları kontrol ederken arkadaşın isminin olmaması dikkatimi çekti, -/id arthur attığımda oyunda yoktu, maske idisine kadar kontrol ettim, gözükmedi. Gerekli cezaların verileceğine inanıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1
Spoiler: GösterGizle

2

3

Ek açıklamalar(varsa): Onaylı bir birlikte Soldier (R15) rütbesine sahip birinin böyle davranışlar sergilemesi pek iç açıcı değil gibi.

« Son Düzenleme: 03.04.2022 05:09 Meercimek »

#1 - 03.04.2022 22:20
Merhaba, karakterinizin CK'sı birliğimizde bulunuyor. Bu sebepten dolayı size ateş açtım. Maskeli arkadaşım ve ben emote vermemize rağmen benim emotem sizin chatinize düşmemiş, tamir alanından biraz daha yakın mesafede emote vermiştim chatine düşer diye yapabileceğim bir şey yok. Rolde Q atmadım, addon veya codsmp kuramadığımdan sürekli crash yiyorum. Tekrarında hızlıca oyuna giriş yaptım, sizi vurduktan sonra neden Q atayım? Şikayete savunmam bu şekilde, iyi forumlar.

#2 - 03.04.2022 22:23
Besmir Gazment karakteri 1 kere savaşa dahil oldu, o da geçen haftalardaki olay. O günden bu güne CK iznim verilmedi de şimdi alakasız olduğum bir savaşta mı CK iznim verildi kanka   ??? Karakterimin sizinle bir rolü yok, reklam atmaya giderken birden önüme kırıyorsunuz ve emotesiz bir şekilde ateş açıyorsunuz. Yetkililer kontrol yaparsa uzun bir süre oyuna girmediğini de görür. Savunması bu kadarsa sonuçlanabilir.

#3 - 06.04.2022 23:55
Eski savaştan kalma Besmir Gazment karakteri Kasparov HOOD bölgesini basan karakterler arasındaydı. Biz de karakterini tekrar tekrar olay bölgesine geldiği için seni de tekrar onlardan sandık ve karakterini düşürdük. CK rolü gerçekleştirmedik fakat aşama 1 birlikte olup, aşama 4 birliğe saldırdığın için CK hakkın oluşum liderimizde vardı. Kısacası ortada DM yok, geçmiş savaşta olduğun için tekrar savaşta olduğunu zannettik ve vurduk.

#4 - 06.04.2022 23:57
Savunma geçerli.