Konu: Vice Roleplay yavaş yavaş DM moduna kayması  (Okunma sayısı 866 defa)

#30 - 09.04.2022 13:02
San andreas'ın mekanikleri ve fizikleri belli, kimse oturup saatlerce yazı yazarak toplantı rolü yapmak istemez, kaza rolleri bile sıkıcı geldiği için herkes teğet geçiyor.

Evet sürekli roleplay, evet realistik rol ama hanginiz gidip oyunda ki evinin tuvaletinde dışkılama rolü yapıyor veya zorunlu ihtiyaçlardan sabah-öğle-akşam yemek yeme rolü yapıyor?

Şu oyuna günde maksimum 2 saat giriyorum, 24 saatlik bir karakter yaşamının tamamını 1 saat içerisinde simüle etmek çok sıkıcı.

Herkes keyfine baksın, aşırı bir durum olduğunda üst yönetim olaya el atıyor zaten.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 10.04.2022 00:27
dunya da yavas yavas dm moduna geciyor, sevgiler  :-* :-*
Mutlu
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
volooloo, MiracC,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 10.04.2022 00:50
Son bir yılımı polis rolü yaparak geçirdim, birlikler arası savaş dönemleri hariç (ayda bir) silah kullandığımı hatırlamıyorum. Gün içerisinde standart çatışmalara tek tük denk geliyoruz, bazen hiç denk gelinmiyor. Forumda da öyle sağdan geçtim vuruldum soldan geçtim vuruldum şikayetlerine pek rastlamıyorum.
Yine youtube video içeriklerine bakarak bir şeyleri yorumlamak anlamsız. Rol videosu-DM videosu diyerek mevcut gündemi değerlendiremeyiz. Günümüzde hayat 5 yıl öncesinden daha hızlı akıyor ve insanlar da hayatın akışına uygun olacak şekilde 1-2 dakikalık hareketli videolar izlemeyi tercih ediyor (bkz. tiktok, reels). Kimse oturup 10 dakika rol videosu izlemez, kendimizi kandırmayalım, ben de bugüne kadar hiç rol videosu izlemedim. Rol okuyacak olan oyuncu tanıtımları takip ediyor. İçerik üreticileri de buna göre kısa ve hareketli içerik üretiyorlar.
Çatışma videoları geçmişe göre iğrenç ve eğlence yerine tamamen karşı tarafı kışkırtmak-flaming üzerine editleniyor, konu buysa bir şey diyemem. Ancak bu sorun da Vice bazında değil platform genelinde bir sorun.
Bence sunucuda değişen bir şey yok veya farklı roller yapmamızın etkisi var, bilemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 10.04.2022 04:17
bence gayet iyi durumdayız
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 11.04.2022 03:34
Suç şehri değil mi?
vice şehrine hoşgeldin, bir içki al ve şehirdeki illegal işlerden bahsedelim  :palmiye:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 11.04.2022 11:54
San andreas'ın mekanikleri ve fizikleri belli, kimse oturup saatlerce yazı yazarak toplantı rolü yapmak istemez, kaza rolleri bile sıkıcı geldiği için herkes teğet geçiyor.

Evet sürekli roleplay, evet realistik rol ama hanginiz gidip oyunda ki evinin tuvaletinde dışkılama rolü yapıyor veya zorunlu ihtiyaçlardan sabah-öğle-akşam yemek yeme rolü yapıyor?

Şu oyuna günde maksimum 2 saat giriyorum, 24 saatlik bir karakter yaşamının tamamını 1 saat içerisinde simüle etmek çok sıkıcı.

Herkes keyfine baksın, aşırı bir durum olduğunda üst yönetim olaya el atıyor zaten.
Gördüğüm en doğru yorum olabilir, bir sıkıntı çıktığı zaman yönetim olaya el atıyor zaten. Eskiden olan rollerin çoğunun yapılmaması çok kötü bir durum. 8 ay VCFMD rolü yaptım zamanında, Saha Şefi rütbesine kadar çıktım, bir zamandan sonra ciddi anlamda sıkıyor. Eskiye göre oranla şuan ki hastane rolleri bitmiş durumda. Hastane oyuncular dm olduğu an rollerini gerçekleştirebiliyor. Birkaç aya kalmaz hastane ekibi bu durumdan sıkılacak gibi duruyor. Sunucuda hastane rolleri bitecek, ya da kimse takmamaya başlayacak. Birkaç ay önce sunucuda hastane ekibi yoktu, kimsenin rol akışını bozmuyordu bu durum. Herkes hastane ekibi varmış gibi davranıyordu. Şuan sunucudaki herkes hastane ile rol girdiği an "Şu rol bitse de gitsem" derdinde, inkar edecek birisi yoktur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 21.07.2022 13:45
Son gücellemeler ve ViceSummer22 güncellemesinin ardından bahsedilen durumun önüne geçildi. K&A
Haha
4
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
whalterwhite, volooloo, benraime, virtual_mafia,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok