Konu: RK+EMOTESİZ SİLAH KULLANIMI.  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2022 15:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 35538 - Ghaalen Howell @Vicolays

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:25 2.04.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
15-) SİLAH KURALLARI

a) Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir. Silah çıkartma emote'u verildiyse ve bu gözüktüyse, ateş etme emote'u vermenize gerek yoktur, isteğe bağlıdır.

b) Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.

EK: RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaklaşık 1 saat önce vurulmuştum, daha sonra tekrar vurdular. Vuran kişilerin emoteleri chatime bile düşmedi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş bu levele kadar gelmiş fakat hala kurallara uymuyor. Forumda görüldüğü gibi birçok aynı şeylerden ceza yemiş. Aynı ihlalleri yapmaya devam ediyor.

« Son Düzenleme: 02.04.2022 15:48 Grkayak »

#1 - 02.04.2022 15:47
Saat 12 gibi RK'ya düştüğümün ssi.

#2 - 02.04.2022 16:50
Merhaba, savunmamı geceye doğru yapacağım.

#3 - 02.04.2022 22:35
Merhaba tekrar,

o an bir çatışma ortamı oluştu. Bölgede olan düşmanların hepsini vurduk. O sıra sizin isminizi bile görmedim sadece kaçtığınızı gördüm ve vurdum. Zaten video da emote atıyorum. Alttaki videoyu izleyebilirsiniz. Uzun lafın kısası yanlış zamanda yanlış yerde olmanız.

#4 - 03.04.2022 08:30
Merhabalar, şikayet incelendi.

Vurulma saatleriniz arasında birkaç saat var ve sizi vuran kişiler aynı kişiler değil, aktif bir çatışma başladığı esnada kişiler hem drive-by'a hem yayan olarak saldırıda bulunuyorlar. Bölgede bulunmanızdan kaynaklı olarak size de ateş açmışlar. Herhangi bir ceza verilmeyecek.

Sizlerde bir dahakine yaralı rolünüzü yaparak çatışma bölgelerinden uzak durmanızı tavsiye ederim. İyi forumlar.