Konu: Rey Lacersa ve Maske_37006  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.03.2022 23:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rey Lcaersa - @EmirKls - Maske37006 @Pyrex
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27-03-22, 23.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Mixing, VCPD'ye karşı kurallar

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelik olarak Rey Lacersa karakteri için ihlallerden söz edecek olursak, Commerce bölgesinde iki memur karakter vuruluyor ve arkadaşlar bölgede araçla durup olayı izliyor. Rol içerisinde bir ekibin durdurması ve arama yapmasını belirtiyorum karakterimle, kovalamaca başlıyor. Arkadaşlar El Corona'da araçtan iniyor ve yayan kovalamaca/foxtrot/ başlıyor. Rey Lacersa karakterini bir kere yakalıyorum ve kelepçelerken /do kanalı üzerinden -direniyor mu?- gibi soru yöneltiyorum, buradaki direnme sorusu sadece kelepçelemeyi engellemek için sorulan bir soru fakat arkadaş + verip kaçmaya devam ediyor. El Corona içinde tekrar yakalıyorum, kelepçeleyip sürükleme emotesi verdikten sonra arkamdan Maske37006 idli arkadaş geliyor ve ateş açıyor. Bu arkadaşı yakalarken-tutuklarken hiçbir şekilde IC yollarla iletişim kuran birisi olmadı, kendisi de kurmadı. Bu yüzden mix yaptıklarından şüphelendim, rol için ne kadar kanıtları varsa iletmelerini istiyorum. Arkadaşın sıkması için herhangi bir sebep de yok. Vurulduktan sonra şikayet açmak için Rey Lacersa'nın karakterini aratıyorum ve oyundan çıktığını görüyorum, PD ile role girdiğinizde 15 dakika geçmeden quit atmamanız gerekiyor. Bu arkadaş bir süre sonra muhtemelen q attığım yerden gitmişlerdir diye düşünerek oyuna giriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/4fgglkg
https://www.upload.ee/image/14001000/1648412148.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.03.2022 01:29
Tüm gün aktif rol yaptığımız onaylı bölgemizde tek başına tutuklama yapmaya çalışınca yere düşüp şikayet açmana gerek yok dostum. Belirttiğim gibi, orası tüm gün aktif rol yaptığımız bölge. Southliberty de rolden sonra neden sıktığımı sordu, ona açıkladım zaten, bölgemizde tek başına bizi kışkırtır gibi rol yapıyorsun, arkadaşlarımın silahlarını yeni aldığını biliyorum, üzerlerinde silah olmasa bile tek başına olduğun için Jesus karakteri için alınabilecek bir riskti. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 28.03.2022 01:32 Pyrex »

#2 - 28.03.2022 01:47
Beni emote ile yakalamaya çalışırken bir emote atamadın ve sistemsel kelepçelemeyemedin, kaçmaya devam ettim ve yakalayıp ardından sistemsel kelepçeledin. O sırada mahalleden rolüm olan Jesus karakteri benim yakalandığımı görüp silahla beni kurtardı (Rolsel şekilde olması gereken oldu ve vuruldu, tek başına böyle bir çetenin bölgesine girerse olacaklar tamamiyle bunlardır kendisinden realistik bir rol beklerdim.) , bana PM üstünden "Nasıl hood içinde tek başına seni tutukluyor?" diye sordu, şikayet açacaktı FearRp kapsamında, ben de o kovaladı yakalandım dedim. Conroy adlı arkadaşın şikayet yememesi için, olay bundan ibaret. Herhangi bir kelepçeliyken kaçma durumu veyahut MetaGaming durumu söz konusu değil, ayrıca oyundan /q atmadım oraya /id ?? ne yazdığını bilmiyorum ve adım çıkmıyor. Süreç boyunca oyundan çıkmadım ve oyunda kaldım. Aynı evde yaralarımı sarma rolünü yapan ve süreç boyunca yanımda durup oyundan çıkmadığıma şahit olan @calınanhesap adlı rol arkadaşımı şikayete eklemek istiyorum, aynı şekilde polisten kaçan aracı süren arkadaş da bu arkadaş. Bütün olaylara dahil ve bizden yana bir ihlal olmadığını en net görenlerden. Benim tarafımdan savunma bu kadar, iyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 28.03.2022 02:10 EmirKls »

#3 - 28.03.2022 04:31
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=126920.0

Ekteki konuda, Conroy adlı arkadaşın zaten saçmalıklar zinciri belli oluyor. Dikkate alınırsa faydalı olacaktır.

#4 - 28.03.2022 19:45
Şikayet konularındaki bu aşağılayıcı üsluplarınızı düzeltin, iki forum hesabını ve oyun hesabını da incelemeye aldırıyorum, herhangi bir ceza şimdilik verilmeyecek, emin olun bu üsluplar düzelmediği müddetçe bu platformda fazla vaktiniz olmaz.

#5 - 28.03.2022 19:46
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=126920.0 Bu şikayet konusunda tüm konular değerlendirildi.