Konu: dyton lewis'in tutuklanması  (Okunma sayısı 306 defa)

#0 - 17.03.2022 19:00
uzun süredir sunucunun ekonomisinin batmasından, paranın değersizleşmesinden ve illegal birlik liderlerinin hiçbir soruşturma altında kalmadan illegal yollarla ayıptır söylemesi paranın **ına koyabilmelerinden şikayetçiydim. bu iki sorun için de düzenlemeler yapılıyor gördüğüm kadarıyla, sonunda sunucudaki federal büronun kayda değer bir şey yaparak illegal birlik liderlerinden birine "Bu değirmenin suyu nereden akıyor?" sorusunu sorduğunu görmek harika.

Böyle roller devam etse de illegal roller daha gizlileşerek gerçekçilik kazansa. Kim bilir, yakında organize suç davalarına şahitlik etmeye başlarız @zift in kift
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 17.03.2022 22:13
viceda toplu bir sorun olarak düşünülen şeyleri dile getirmek ve bunları diğer insanların görüşlerine sunmak, çözüme ulaştırmayı sağlayabiliyor. sanırım bu da vice'ı oynanabilir kılan şeylerden birisi, örneğin meslekleri ortadan kaldırma arge konusu ile birlikte yeni ekonomik düzene geçilmesi veya illegal rollerin gizliliği hakkında açılan tartışma konusuyla dyton lewis'e misilleme yapılması, ufak bir gözdağı verilmesi gösterilebilir. tüm bunlar vice'ın sadece güncelleme zamanlarında değil; oyuncuların fikirleri de ortaya çıktığında onları kullandıklarını gösteriyor ve açıkcası bu çoğu samp sunucusunda yapılmayan bir şey. oyuncuların fikirlerini önemsemek, dile getirilen görüşleri değerlendirmek vice'ı en oynanabilir sunuculardan birisi kılıyor. bunun için de oyuncuların fikirlerini özgürce söylemeleri en gerekli şey sanırım. banlanırım korkusuyla fikir belirtmeyen o kadar kişi var ki...

ama bu kadar övdükten sonra ufak bir eleştiriyi de araya katmak istiyorum çünkü vice'da beni bazen umutlandıran olaylar; genelde göstermelik olaylar oluyor. örneğin kasparov'a sızan FDI ajanı ve büyük dosyanın ardından aynı spoiler diğer birlikler için de verilmişti. Üzerinden sanırım yaklaşık bir yıl felan geçti(zaman algım kötü, daha az geçmiş olabilir) fakat aynı şekilde bir operasyona benzer bir şey ortada yok. benzer olmasını da bir kenara koyarsak, o günden bu güne kadar FDI'nın aktif olmadığını da söylemek kolay. Tüm bunlar Vice'ın, bazı şeyleri sadece "göstermelik" mi kullandığı konusunda insanı soru işaretine sürüklüyor. FDI'nın sadece imaj için kurulduğunu düşündürtüyor, arada bir ortaya gelip göstermelik bir şey yapıp çekildiğini düşündürtüyor. Fakat yine de bunların oyuncuların fikirlerini belirtene kadar olduğunu da söylemek gerek.

kısaca FDI'nın aktif olması, illegal oluşumları hiç zorlamayan dedektif büronun yerini doldurup biraz da olsa zorlaması gerektiği kaanatindeyim.

1. Organize Suç Davasıfdı yoktu bu sırada ama eklemekten zarar gelmez
Kasparov Dosyası
Dyton Lewis Operasyonu

FDI'nın bunlardan başka bir faaliyeti sanırım olmadı, hepsinin arasında da aylar var.

fdı'nın yapmadığını da kendi senaryolarımla ben yapıyorum,   :-\  tıkla
« Son Düzenleme: 17.03.2022 22:46 zift in kift »
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
volooloo, Realin,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.03.2022 05:30
@zift in kift e bir şans verilse illegal zorlanacak fakat izin verilmiyor. Dyton karakterinin rollerine bakiyorum og sanırsam fakat alakasız rolleri var gelişmek yerine daha da kötüye gidiyor KG diye bir şey yok umarım olur
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.03.2022 15:34
uzun süredir sunucunun ekonomisinin batmasından, paranın değersizleşmesinden ve illegal birlik liderlerinin hiçbir soruşturma altında kalmadan illegal yollarla ayıptır söylemesi paranın **ına koyabilmelerinden şikayetçiydim. bu iki sorun için de düzenlemeler yapılıyor gördüğüm kadarıyla, sonunda sunucudaki federal büronun kayda değer bir şey yaparak illegal birlik liderlerinden birine "Bu değirmenin suyu nereden akıyor?" sorusunu sorduğunu görmek harika.

Kılavuzun başka bir tarafından bakıldığında dediğin gibi oyuncular tarafından görülebiliyor. Parayı hangi illegal yollarla elde ediyorlar, nasıl yapıyorlar tabii bir de o tarafın kılavuzuna bakmak gerekiyor. Sanıldığı gibi soruşturma altında kalmaması yok. 2 ay boyunca VICE karakteriyle rollerde bulundum. Yaşanan rollerden açık vermek istemem fakat sanıldığı gibi değil her şey.
Hmmm
1
Haha
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
volooloo,
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
volooloo,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 21.03.2022 14:15
freeowl
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 22.03.2022 23:36
peh, fdi'ın şu zamana kadar göstermelik iş yaptığını söylemek zor değil lakin hiç yoktan iyidir. en azından artık illegal oyuncular son olayları göz önünde bulundurarak hiç yoktan birkaç önlem alır belki. her ne kadar oyunda aktif olmasam da dışarıdan takip etmeye çalışıyorum.

@zift in kift dediğin gibi en çok dikkatimi çeken şey son zamanlarda rollerin ya göstermelik, ya da planlı roller olması. mesela hotline görevlerinin veriliş tarzına karşıyım. bence bu görevlerin forumdan paylaşılması yerine oyuncuların tamamen doğaçlama yapmasına imkan tanınması daha iyi olurdu. mesela dick hendricks karakterinin ölmesini isteyen kişi neden kendisi iki adamını yollayıp birliklere doğrudan bu görevi vermiyor?

bu soruya da cevabım sanırım şu olurdu ki: yönetim bu rollerin tüm sunucu tarafından bilinmesini istiyor, çünkü tamamen rollerle yapılacak olsa gizli olurdu ve az kişinin haberi olurdu. herkese yayarak reklamını yapmak yönetimin işine geliyor olsa gerek, haksızlar diyemem.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok