Konu: VC:RP Yeni Dönem, Yeni Ekonomik Planı  (Okunma sayısı 2610 defa)

#50 - 25.03.2022 17:02
Aslında ilk yani baştan savma baktığımda sevmiştim fakat şöyle bir mesleklere göz atınca fiyatlarının aşırı düşürüldüğünü gördüm kısacası artık meslek kasmak boş saatlerce kassanız bile fiyatlar aşırı düşük olduğu için kazancınız son derece az olacak eğer gerçekten vice oyuncularına para kazandırmayı (bir şekilde) hedefliyorsanız çözüm zaten sıkıcı olan meslekleri bu kadar nerflemek olmamalı eğer ki parayı rolle kazandıracaksanız opsiyonlar bu kadar az olmamalı opsiyonları üstüne basarak söylüyorum ki çok kısa zamanda artırmalısınız şu anda oyunda konumu olmayan bir kişi ya paketten ya da mekanlardan parasını kazanıyor bu da sıkıntıya yol açıyor çünkü bunları yaparak bir araç bir ev almak istiyorsunuz diyelim bu aşırı uzun sürecektir. Deyim yerindeyse bir ömür geçecektir. En kısa zamanda bir çözüme ulaşması dileğiyle.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#51 - 26.03.2022 22:59
Rolle para kazanma hedeflenmiş, bir kaç hafta geçti.  Gayet iyi işliyor. Teşekkürler Vice.

Malum kişilerden daha çok çalışılıyor :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#52 - 09.05.2022 18:06
 Bu dönem planları da sanırım bizim Türkiye ekonomisinden hallice bir duruma geldi. Ben açıkçası sunucu içerisinde işlevsiz bir Faction Managment ekibi görmekteyim. Bununla birlikte ekonomideki terazi oldukça ayarsız bir duruma geldi. Belirli mülk fiyatları ve vergilendirmeler oldukça abartıya kaçıyor. Sunucu üç yıldır açık ve insanların parası olabilir ancak sunucuya yeni başlayan bir insanın role değil mesleğe yönelmesi kaçınılmaz bir durum oluyor. Buna karşın meslek değil de rollerden on bin dolarlar kazanabilirsiniz deniliyor ancak ben şu sunucuda illegal bir rol ortamından istisnalar haricinde yeni başlayan oluşumların rol içerisinde para kazanabildiğine şahit olamadım. Bunun için bir alana sahip olup, uyuşturucu satabilmek gerekiyor o da yeni başlayan oluşumlar için var olan bir durum değil. Kısacası bu dönem planları ekonomik ve rolsel anlamda bir kısır döngü içerisinde. Bu durumun acilen revize edilmesi şart çünkü bariz hatalı durumlar söz konusu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#53 - 15.06.2022 05:13
Konuyu sunucunun ve ekibin gündemine getiren ben olduğuma göre olumsuz dönüşlerde sorumluluk şahsıma aittir, bu konuda bir açıklama yapma gereksinimi duydum.

Bu plan ilk sayfada gördüğünüz üzere oldukça işleyen ve güzel bir plandı. Denemesini yaptık ve oyunculara bir süreliğine bu fırsatı sunmak istedik iyi ilerliyordu ve pek çok arkadaş bu rolle para kazanma fikrinden etkilendi ve çokça pozitif dönüt aldık. İlk birkaç hafta böyle geçti.

Lakin sonradan oyuncuların pek çoğunun meslekleri geri istediğine yönelik sayısız dönüt aldık ve ekibimiz bu durumu değerlendirdi. Kısacası halk buna karşı çıktı, bizim yönetim anlayışımızda demokrasi esastır. Biz kalıplaşmış bir kafa yapısına giren ve oyuncudan gelen geribildirimleri önemsemeyip dediğim dedik bir kafa yapısına girecek yöneticiler değiliz.

Bu bağlamda planı askıya aldık, sevgiler.
benim hayalleri bir poşete koy
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok