Konu: VC:RP Yeni Dönem, Yeni Ekonomik Planı  (Okunma sayısı 2607 defa)

#20 - 14.03.2022 22:58
thorin fikir çalıyor  >:(

şaka bir yana, bir adım atılması çok iyi oldu. umarım tamamen kaldırılır da paranın rollerde bir değeri olur. (5k ver boss rolleri olmaz?)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 14.03.2022 23:03
Bu söylenenlere ek olarak zamanında firma sistemi için ar-ge konusunu açmıştım, https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104639.0 ancak haftalık çalışanlardan para alalabilirsiniz diye cevap almış olup konum reddedilmişti. Garaja işçi alırken tek seferlik girişte para alıyoruz oyuncudan ve geri kalan yaptığı tüm işlerin parası onda kalıyor ancak çoğu oyuncu yeni başladığı için cebinde o kadar para olmuyor.(5k) Her yaptığı işten de sürekli oyuncuya gidip cebindeki paraya el koymak istemediğimizden çoğu oyuncu tekrar trucker yolunu gözlüyor. Bar-club gibi normal işletmelerde açılış 1-2 saat olduğu için onlarda problem olmuyor fakat yeni gelen oyunculara @ILUVGTR ile özel rehber bile hazırladık tamirhane rollerinin tek tek nasıl yapılması gerektiği hakkında. Diyeceksiniz yeni gelen oyuncudan niye giriş parası alıyorsun bedava çalışsın olmaz mı?, bu seferde firmaya aldığımız oyuncu diğer tanıdığı çevresindeki kişilere sistemin geliş fiyatından modifiye-araç motor bakım yapıyor, daha sonra başka bir oyuncu gelip bu kişi 500 dolar gibi bir fiyata yaptırdı ben niye 1000 dolar gibi fiyata yaptırmalıyım çelişkisine düşüyor. Basın için bu problem olacağını zannetmiyorum ama tamirhane firmaları için sistem tarafından yapılan ücretlerin kasaya aktarılması ve bizim oyunculara maaş sistemi gibi dağıtmamız konusunda bir gelişme olabilir. Böylelikle modifiye veya araçlara ilgisi olan oyunculardan para almadan firmaya alıp legal rollere katabiliriz.(Legal rol yapmayan yarışçı birliği gibi tamirhane firmaları açısından da illegal taraf için sorun yaratacağını sanmıyorum.)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 14.03.2022 23:07
Bu söylenenlere ek olarak zamanında firma sistemi için ar-ge konusunu açmıştım, https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104639.0 ancak haftalık çalışanlardan para alalabilirsiniz diye cevap almış olup konum reddedilmişti. Garaja işçi alırken tek seferlik girişte para alıyoruz oyuncudan ve geri kalan yaptığı tüm işlerin parası onda kalıyor ancak çoğu oyuncu yeni başladığı için cebinde o kadar para olmuyor.(5k) Her yaptığı işten de sürekli oyuncuya gidip cebindeki paraya el koymak istemediğimizden çoğu oyuncu tekrar trucker yolunu gözlüyor. Bar-club gibi normal işletmelerde açılış 1-2 saat olduğu için onlarda problem olmuyor fakat yeni gelen oyunculara @ILUVGTR ile özel rehber bile hazırladık tamirhane rollerinin tek tek nasıl yapılması gerektiği hakkında. Diyeceksiniz yeni gelen oyuncudan niye giriş parası alıyorsun bedava çalışsın olmaz mı?, bu seferde firmaya aldığımız oyuncu diğer tanıdığı çevresindeki kişilere sistemin geliş fiyatından modifiye-araç motor bakım yapıyor, daha sonra başka bir oyuncu gelip bu kişi 500 dolar gibi bir fiyata yaptırdı ben niye 1000 dolar gibi fiyata yaptırmalıyım çelişkisine düşüyor. Basın için bu problem olacağını zannetmiyorum ama tamirhane firmaları için sistem tarafından yapılan ücretlerin kasaya aktarılması ve bizim oyunculara maaş sistemi gibi dağıtmamız konusunda bir gelişme olabilir. Böylelikle modifiye veya araçlara ilgisi olan oyunculardan para almadan firmaya alıp legal rollere katabiliriz.(Legal rol yapmayan yarışçı birliği gibi tamirhane firmaları açısından da illegal taraf için sorun yaratacağını sanmıyorum.)

Katılıyorum. Her ne kadar kendi adıma oyuncuları şirket rollerine teşvik etmeye çalışsam da ne yazık ki oyuncular doğal olarak kolay para derdine girmekten kendilerini alamıyorlar. En azından sistemsel olarak kasamıza giren bir şey olur ise biz de giriş parası almak yerine haftalık maaş sistemine dönebiliriz. Mekan açılışlarında zaten part-time ücretleri veriyoruz, fakat insanlar "İnsan Kaynakları Müdürü" , "Muhasebe Personeli" gibi roılleri yapmaya da pek sıcak bakmıyor çok bir getirisi olmadığı için.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 14.03.2022 23:10
Buna ek olarak garajımızı rol çıkması amacı ile şirketimizin Kademe Birimi olarak kullanmaya devam ediyoruz. Farklı şirketler ile sözleşmeler imzalayarak araç bakım anlaşmaları yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Eğer tamirhane'lere kasa sistemi gelir ise bir nebze de olsa maaş sistemi ile şirket rollerinin devamlılığı getirebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 14.03.2022 23:10
 :nays:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#25 - 14.03.2022 23:12
 :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 14.03.2022 23:13
Para kazanmak için daha çok "meslek kasayım" değil de "daha çok rol yapayım" bilinci oluşturulmaya çalışılmış.Güzel fikir, umarım düşünüldüğü gibi işler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok