Bu söylenenlere ek olarak zamanında firma sistemi için ar-ge konusunu açmıştım,
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104639.0 ancak haftalık çalışanlardan para alalabilirsiniz diye cevap almış olup konum reddedilmişti. Garaja işçi alırken tek seferlik girişte para alıyoruz oyuncudan ve geri kalan yaptığı tüm işlerin parası onda kalıyor ancak çoğu oyuncu yeni başladığı için cebinde o kadar para olmuyor.(5k) Her yaptığı işten de sürekli oyuncuya gidip cebindeki paraya el koymak istemediğimizden çoğu oyuncu tekrar trucker yolunu gözlüyor. Bar-club gibi normal işletmelerde açılış 1-2 saat olduğu için onlarda problem olmuyor fakat yeni gelen oyunculara
@ILUVGTR ile özel rehber bile hazırladık tamirhane rollerinin tek tek nasıl yapılması gerektiği hakkında. Diyeceksiniz yeni gelen oyuncudan niye giriş parası alıyorsun bedava çalışsın olmaz mı?, bu seferde firmaya aldığımız oyuncu diğer tanıdığı çevresindeki kişilere sistemin geliş fiyatından modifiye-araç motor bakım yapıyor, daha sonra başka bir oyuncu gelip bu kişi 500 dolar gibi bir fiyata yaptırdı ben niye 1000 dolar gibi fiyata yaptırmalıyım çelişkisine düşüyor. Basın için bu problem olacağını zannetmiyorum ama tamirhane firmaları için sistem tarafından yapılan ücretlerin kasaya aktarılması ve bizim oyunculara maaş sistemi gibi dağıtmamız konusunda bir gelişme olabilir. Böylelikle modifiye veya araçlara ilgisi olan oyunculardan para almadan firmaya alıp legal rollere katabiliriz.(Legal rol yapmayan yarışçı birliği gibi tamirhane firmaları açısından da illegal taraf için sorun yaratacağını sanmıyorum.)