Konu: [13.03.2022] Steve Hunter  (Okunma sayısı 184 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.03.2022 07:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steve Hunter @Osfk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Castucci üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vurulmasına rağmen yaralı rolünü yapmayıp, hiç bir şey olmamış gibi telefonla konuşuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.03.2022 18:35
24 saat içerisinde savunmanızı şikayet konusuna ekleyin. @Osfk

#2 - 14.03.2022 20:41
Merhaba, yaralıya düştükten sonra /hurt 1 atıyorum onun ssini neden almadınız bilemiyorum neyse /hurt'dan sonra /ara yaptığım için animim bozuluyor ve karakterimi CK etmeyeceğim için beni almaları için birini arıyorum ki Chatlog'unuz da gözüküyor yardım istediğim yazı yazmakla uğraştığım için /hurt animini tekrardan yazmayı unutuyorum ve ayrıca orada farklı yaptığım bir şey yok sadece vurulduğumu haber verip beni almalarını bekliyorum ki /hurt çekiyorum. Size karşı bir yaralı ihlali yaptığımı düşünmüyorum. Gerekli şekilde rolümü ilerlettim sadece bir dakika içerisin de beni ayakta gördüğünüz için ki onun sebebini açıkladım bir şikayet açıyorsunuz. Beni kaçırmış olsaydınız ve bu yaralı kuralına uymasaydım bu şikayete hak verecektim. Ayrıca yanımda düşen biri daha var ve oyundayken ss almadığım için sadece /hasarlar'ın ssini almışım, yanımdaki şahsın da koşarak uzaklaştığını hatırlıyorum ama nedense sadece tek kişiye açılıyor. Lütfen oynadığımızın bir oyun olduğunu unutmayın tek bir ileti gelecek ve savunmam bu kadar.

#3 - 14.03.2022 21:06
Merhaba, yaralıya düştükten sonra /hurt 1 atıyorum onun ssini neden almadınız bilemiyorum neyse /hurt'dan sonra /ara yaptığım için animim bozuluyor ve karakterimi CK etmeyeceğim için beni almaları için birini arıyorum ki Chatlog'unuz da gözüküyor yardım istediğim yazı yazmakla uğraştığım için /hurt animini tekrardan yazmayı unutuyorum ve ayrıca orada farklı yaptığım bir şey yok sadece vurulduğumu haber verip beni almalarını bekliyorum ki /hurt çekiyorum. Size karşı bir yaralı ihlali yaptığımı düşünmüyorum. Gerekli şekilde rolümü ilerlettim sadece bir dakika içerisin de beni ayakta gördüğünüz için ki onun sebebini açıkladım bir şikayet açıyorsunuz. Beni kaçırmış olsaydınız ve bu yaralı kuralına uymasaydım bu şikayete hak verecektim. Ayrıca yanımda düşen biri daha var ve oyundayken ss almadığım için sadece /hasarlar'ın ssini almışım, yanımdaki şahsın da koşarak uzaklaştığını hatırlıyorum ama nedense sadece tek kişiye açılıyor. Lütfen oynadığımızın bir oyun olduğunu unutmayın tek bir ileti gelecek ve savunmam bu kadar.

Yine de vurulmuşken birini arayıp telefonla konuşmanız normal bir şey değil. Acıdan kıvranman gereken yerde, telefonla konuşuyorsun. Herhangi bir acı sesi veya emote'u göremiyorum, varsa kanıt atarsan sağlıklı olur. Ek olarak yanındaki kişinin adını göremedim, o sırada Anthony Godwin'e ateş açıyordum.

#4 - 14.03.2022 21:37
Karakterimin dayanıklılığı 4 seviye haliyle birazda olsa dayanması normal olduğu için son gücümü konuşmaya harcıyorum maalesef ki o ssi almamışım ki yukarı iletim de sadece hasarları aldığımı söyledim Kanıtları alttaki resim de ayrıca karakterim Godwin karakteri tarafından Rodeo'da ilk yardım yapılıyor ve  beni araca bindiriyor .Kasparov Bulvarına götürdü. Oradan bir Kasparov üyesi rol yapılarak beni alıp hastaneye götürmek için yola çıkarıyor yolda ambulans şans eseri karşımıza çıkıyor oradan da ambulansa alınıyorum zaten ambulanstaki /do'dan da anlaşılıyor yarı baygın karakterim artık kendin de değil. Ameliyat rolüne alınıyorum ve yaralı rolüm sekiz saat boyunca devam ediyor. Bu kadar ihlal yapmak isteseydim RK bitene kadar beklemezdim. Sadece bir dakika ayakta gördüğünüz için bu şikayet mantıklı değil ya da son gücü ile konuştuğu için.

İhlal yapmak isteyen birisi bu kadar zahmete girmez diye düşünüyorum ayrıca dediklerimin şahiti ve kanıtı var.

Eğer şikayet uzarsa şahite başvurabiliriz. Onlarda onaylayacaklardır.

#5 - 14.03.2022 21:40

Yine de vurulmuşken birini arayıp telefonla konuşmanız normal bir şey değil. Acıdan kıvranman gereken yerde, telefonla konuşuyorsun. Herhangi bir acı sesi veya emote'u göremiyorum, varsa kanıt atarsan sağlıklı olur. Ek olarak yanındaki kişinin adını göremedim, o sırada Anthony Godwin'e ateş açıyordum.

Acı sesi hasarların olduğu chatte var. Yanımdaki şahısı tanımıyorum hatırladığım kadarıyla maskeliydi.

#6 - 14.03.2022 22:38
Sonuçlanabilir.

#7 - 14.03.2022 23:43
Sonuçlanabilir.

#8 - 16.03.2022 22:54
Çok ciddi & cezalık bir problem görünmüyor, kötü niyetli yapılmış bir durum da değil. Yaralı olan birinin telefonla konuşması imkansız bir durum değildir(konuşmamasını gerektirecek bir vurulma & yaralama rolü de görünmüyor). Savunma yeterli.