Bizi polise şikayet ediyorsun, daha sonrasında dostlarımın silahı yakalanıyor. Sebebsiz bir yere herhangi bir tutsaklık söz konusu değil, bahsettiğin croplu kız en baştaki sslerde bulunan Anastasia Malkova. Kendisi "İC" karakterimin çocukluk arkadaşı oluyor, geçerli bir sebeb bularak seni kaçırıyorum. Arkadaşım unutmamak için diğer arkadaşıma "PM" üzerinden isimini yazdırıyor ve gereken şikayeti zaten oluşturuyoruz.
Gerekli olayları,
@Teaxy @Quixes @METEHAN doğrulayacaktır.
Ayrıca bugün olan rol içerisindeki hatayı, bizzat sslerden görebilirsiniz. FearRP kuralını ihlal edip, karşısında silahlı bir adam olmasına rağmen sakin bir şekilde telefonda konuşmaya devam ediyor.
Birinci yaptığın savunmadaki hiç bir şeyi kabul etmiyorum, herhangi bir /q söz konusu değildir. Seninle rolümüz bittiği zaman, polislerin geldiğini bile fark etmemiştik. Eğer fark etseydik Evpraksiya karakteri ile Stephano karakteri de bizimle beraber /q atardı. Fakat böyle bir şey söz konusu değil, rol bitimi Stephano karakterinden izin alınarak başka bir oyuna giriş sağladık.
İkinci yaptığın savunma, /do ihlali daha ne olduğunu bile bilmiyorsun. /do kanalından "X2" diye bir şey yazamazsın, burası MTA değil malum sunucuda o tarz roller yapılabiliyor.
Üçüncü yaptığın savunma için gerekli ss hemen aşşağıda "SS" bakılabilir. Gereksiz bir şekilde tutsak edilmedi.
Dördüncü yaptığın savunma, kafana silahın kabzası ile vurulduğunda herhangi bir bayılma emotesi göremedim. Ayrıca herhangi bir tepki alamadım, kişi rol içerisinde sürekli afk olmayı korudu ve sadece 1.5 saat içerisinde "Ahhğh" yazılan şey ile kendini kurtarmaya çalışması ayrı bir yetersizlik örneğidir.
Beşinci yaptığın savunma, gerekli ssler en baş sayfada bulunuyor. Odaya girdiğime rağmen konuşmayı sürdürüyorsun, elimdeki silahı görüyorsun ve hala devam ediyorsun. FearRP konusu sadece burada bulunuyor ve en kilit kısımı burası zaten.
Altıncı yaptığın savunma, aktif rolde afk kaldığın tamamen görülüyor zaten. Bunun bir şeyini açıklamama gerek olduğunu düşünmüyorum.
Russo karakteri polislerin sesini duyup kendini ışınlatmıyor, sizin ihlallerinize dayanamayıp kendini mecburi ışınlatıyor. Ayrıca şunu da hatırlatmak isterim, bu kadar ihlali yapan ve yalan atarak şikayetten kurtulmaya çalışan bir "Vice Öğretmeni" nasıl alındığın konusunda en ufak fikrim bile yok. Evet, bu yazıdan sonra herhangi bir yazı yazılmayacaktır, gereken tüm her şeyi yönetici kararı belirleyecektir.