Konu: Nathan_Madison (İhlaller zinciri)  (Okunma sayısı 418 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.03.2022 07:56
Onun için ekstra şikayet açılacak, savunmama savunma yapmanıza lüzum yok, yinede cevap veriyorum. Los Santos üzerinde rol yapmıyoruz, öncelikle bunu öğren. Üçüncü defa kimseye saldırmam yok, beni sen tutsak etmiyorsun, sen sonradan gelip kapıya konulan bir görevlisin, sana karşı FEAR RP uyguluyorum, emotesiz üstüme saldırıyorsun, benim karakterim bir kere baygına düşüyor, RK kuralına uyuyorum. Tekrar ediyorum, savunmama savunma yapmana gerek yok, yetkililer müsait zamanda sonuçlandıracaktır. Rolün en başında tutsak rolünü başlatmanız için geçerli bir sebep olması gerekli, tutsak rolünü başlatan kişi için geçerli bir konu yok, böyle bir rol başlayamaz anlayabiliyor musunuz? Uzatıp, uzatıp sayfa açmayın, ekstra cevap vermeyin, müsait zamanda sonuçlandıracaklardır.

Burada ben herhangi bir savunma göremiyorum, sadece kanıtsız sade bir şekilde şahitim ile tartışmışsınız. Savunmanızı yapabilir misiniz lütfen? Benim tutsak rolünü başlatmam için geçerli sebeblerim vardı, eğer tutsak rolünün yanlış olduğunu düşünüyorsanız. Lütfen şikayetinizi açın, tekrardan iyi roller dilerim. Bakan yetkili kişi, eğer neden tutsak aldığıma dair ss isterse gereken verilir. Benim açtığım şikayette olduğunuzu hatırlatmak isterim, size karşı bir savunma yapmamı ancak yetkili aracılığı ile yapacağım. Yetkili kişinin bu neden olmuş? Tarzında demesi yeterli, tüm herşey için "SS" bulunuyor. Yanıtlanmadan önce şu kanıt yetersiz diyebilirsiniz ve gereken kanıtları tekrardan yollarım.
« Son Düzenleme: 14.03.2022 08:05 JPWLONGSS »

#11 - 14.03.2022 08:18
Bizi polise şikayet ediyorsun, daha sonrasında dostlarımın silahı yakalanıyor. Sebebsiz bir yere herhangi bir tutsaklık söz konusu değil, bahsettiğin croplu kız en baştaki sslerde bulunan Anastasia Malkova. Kendisi "İC" karakterimin çocukluk arkadaşı oluyor, geçerli bir sebeb bularak seni kaçırıyorum. Arkadaşım unutmamak için diğer arkadaşıma "PM" üzerinden isimini yazdırıyor ve gereken şikayeti zaten oluşturuyoruz.

Gerekli olayları, @Teaxy @Quixes @METEHAN doğrulayacaktır.

Ayrıca bugün olan rol içerisindeki hatayı, bizzat sslerden görebilirsiniz. FearRP kuralını ihlal edip, karşısında silahlı bir adam olmasına rağmen sakin bir şekilde telefonda konuşmaya devam ediyor.

Birinci yaptığın savunmadaki hiç bir şeyi kabul etmiyorum, herhangi bir /q söz konusu değildir. Seninle rolümüz bittiği zaman, polislerin geldiğini bile fark etmemiştik. Eğer fark etseydik Evpraksiya karakteri ile Stephano karakteri de bizimle beraber /q atardı. Fakat böyle bir şey söz konusu değil, rol bitimi Stephano karakterinden izin alınarak başka bir oyuna giriş sağladık.

İkinci yaptığın savunma, /do ihlali daha ne olduğunu bile bilmiyorsun. /do kanalından "X2" diye bir şey yazamazsın, burası MTA değil malum sunucuda o tarz roller yapılabiliyor.

Üçüncü yaptığın savunma için gerekli ss hemen aşşağıda "SS" bakılabilir. Gereksiz bir şekilde tutsak edilmedi.

Dördüncü yaptığın savunma, kafana silahın kabzası ile vurulduğunda herhangi bir bayılma emotesi göremedim. Ayrıca herhangi bir tepki alamadım, kişi rol içerisinde sürekli afk olmayı korudu ve sadece 1.5 saat içerisinde "Ahhğh" yazılan şey ile kendini kurtarmaya çalışması ayrı bir yetersizlik örneğidir.

Beşinci yaptığın savunma, gerekli ssler en baş sayfada bulunuyor. Odaya girdiğime rağmen konuşmayı sürdürüyorsun, elimdeki silahı görüyorsun ve hala devam ediyorsun. FearRP konusu sadece burada bulunuyor ve en kilit kısımı burası zaten.

Altıncı yaptığın savunma, aktif rolde afk kaldığın tamamen görülüyor zaten. Bunun bir şeyini açıklamama gerek olduğunu düşünmüyorum.

Russo karakteri polislerin sesini duyup kendini ışınlatmıyor, sizin ihlallerinize dayanamayıp kendini mecburi ışınlatıyor. Ayrıca şunu da hatırlatmak isterim, bu kadar ihlali yapan ve yalan atarak şikayetten kurtulmaya çalışan bir "Vice Öğretmeni" nasıl alındığın konusunda en ufak fikrim bile yok. Evet, bu yazıdan sonra herhangi bir yazı yazılmayacaktır, gereken tüm her şeyi yönetici kararı belirleyecektir.

« Son Düzenleme: 14.03.2022 08:41 JPWLONGSS »

#12 - 14.03.2022 08:20
Tek, tek şikayet konularından giderek savunma yapıyorum;

1.RK adında olan başlık ve OOC tehtid olayı : Sabah dört kişi bir eve giriyorsunuz silahlı şekilde 9-1-1 ihbarı sonucu SWAT eve baskın düzenliyor, ev dışından ihtarlar gelince, Anastasia Malkova karakteri dahil /q atıyorsunuz, video kayıtları ve chatlog bulunuyor, Anastasia Malkova karakterinin isteğin üzerine şikayet oluşturulmadı, videolu şekilde şikayet açılacak. Karakterimi baygına düşürerek RK yapıyorsun, sorun yok RK'ya uyum sağlanıyor. Tek elinde yaklaşık 2-3 kilogram ağırlığında bir silah, diğer elinde 1.80 boyunda bir adamı, tek elinle sürüklemeye çalışıyorsun, Powergaming kural ihlalini doğuruyor, olayı anlayınca hızlıca yanındaki kişilerden yardım istiyorsun, kanıtlarıda kendi ekran görüntünde görünüyor. Powergaming kapsamında şikayet ekstra oluşturulacak diğer başlıklara geçiş sağlanıyor.

2. /do ihlali adında başlık : Yaptığının hatalı olduğunu biliyorsun, /do komutu üzerinden kişinin ağırlığını, fiziksel özelliklerini belirtiyorum. /do ihlali bulunmuyor.

3. 2.OOC Tehdit : Tehdit kavramını yanlış anlıyorsun, sebepsiz tutsak rolü gerçekleştiremiyeceğini sana söylüyorum, devam ediyorsun, şikayet açılacağını söylüyorum, tehdit böyle birşey değil, Support onayı, detaylı kanıtlarım :   https://media.discordapp.net/attachments/946404385016148028/952677458166038598/samp_14_03_2022_00_11_48.png?width=840&height=473

4. NONRP (Kafasına silahın kabzasıyla vurulup tepki vermemesi) savunma ;  Silahın kabzasıyla vuruyorsun, tepki veriyorum, karakterim baygına düşüyor. Tepki verdiğime dair ekran görüntüsü : https://media.discordapp.net/attachments/946404385016148028/952677479640870932/samp_14_03_2022_00_16_23.png?width=840&height=473  ,  bu kısımdan sonra karakter baygın duruma düşüyor, sorularına nasıl cevap vermemi bekliyorsun? Sorularına cevap veremiyorum, karakter baygın durumda, Aktif rolde AFK kapsamında şikayet konusu eklemişsin, onlar içinde geçerli bir savunma.

5. FEAR RP başlığı, yaptığıma dair savunma : FEAR RP uymamış olsaydım, karakterim silahtan korkup küvetin içerisine girer miydi?  Yukarıya kadar çıkar mıydı? Ve dediğini yapmazmıydı? FEAR RP'lik bir durum yok, ekran görüntündede FEAR RP'yi ihlal eden bir ekran görüntüsü yok, karakter baygın sorularına cevap veremiyor, silah ile kafasına vurmuşsun, tepki gösterip bayıldığıma dair ekran görüntüleri 4. maddede bulunuyor.

6. Aktif rolde AFK : 4.maddede belirttiğim gibi tepki gösterip karakterim bayılıyor, silahın kabzasıyla kafama iki defa vuruyorsun, nasıl bayılmamamı bekliyorsun, baygın bir şekildeyim sorularına cevap veremiyorum, tekiniz kapının sürgüsünü çeker diyor, tekiniz kapıyı kitler diyor, kapı bile bulunmuyor aslında. Dediğim gibi karakter baygın, sorularına cevap veremiyor.

Açmış olduğu konulara ekran görüntülü savunmalar yapıldı.. Rol içerisinde yaptıkları ihlallerin ekran görüntüleri aşağıdadır.

Russo karakteri polislerin sesini duyunca yetkiliye kendine Vice şehrine çektiriyor, ekran görüntüleri : https://media.discordapp.net/attachments/946404385016148028/952712609600274502/samp_14_03_2022_01_53_53.png?width=840&height=473

Rolsel telefonumu almıyorlar, kapı kapalı şekilde duruyor. telefonu tuvalet kağıdına götürerek silme rolünü yapıyorum, kapalı kapıdan içine bir ilham doğuyor sanırım az şuna bakayım diyerek içeriye giriş sağlıyor, KURAL İHLALİ, ŞİKAYET EKSTRA OLUŞTURALACAK. Gerekli ekran görüntüsü : https://media.discordapp.net/attachments/946404385016148028/952686146008281118/samp_14_03_2022_00_33_57.png?width=840&height=473

Fear RP kuralına uyuyorum, RK kuralını deşmiyorum, kapıyı kırmayı deniyorum, rollerini yapıyorum, emotesiz şekilde üstüme saldırıyor. Savunmam bu şekilde, rolün en başı tutsak rolü için geçerli bir sebep olması lazım, bu rolü yapması için. Kuralı bozmasına rağmen, role devam ediyorum. Açtığı şikayet başlıklarına detaylıca savunma yapıldı. Yönetici beklenebilir.
Burada uzunca her başlığa savunma yapıldı, size bir şey göstermeye çalışmıyorum. Savunmanın üste hala savunma yaparak olayı uzatıyorsun, tekrar cevap vermemen dileği ile, iyi günler.

#13 - 14.03.2022 08:26
Bizi polise şikayet ediyorsun, daha sonrasında dostlarımın silahı yakalanıyor. Sebebsiz bir yere herhangi bir tutsaklık söz konusu değil, bahsettiğin croplu kız en baştaki sslerde bulunan Anastasia Malkova. Kendisi "İC" karakterimin çocukluk arkadaşı oluyor, geçerli bir sebeb bularak seni kaçırıyorum. Arkadaşım unutmamak için diğer arkadaşıma "PM" üzerinden isimini yazdırıyor ve gereken şikayeti zaten oluşturuyoruz.

:D Kendini büyük bir şekilde ifşa ettin, nasıl mix yaptığınızı detaylıca ortaya döktün şimdi sana soruyorum, o eve dört kişi girdiniz SWAT kapıya 5 dakika sonra gelip ihtarları verdi evden 3 kişi çıktı sen  neden /q attın veya o evde yoksan sonuçta sen tutuklanmamışsın, ekran görüntüsüne bakınca başka karaktere ait bir ekran görüntüsü sen beni nereden tanıyorsun ve benim şikayet ettiğimi nereden biliyorsun OOC chat üzerinden Nathan Madison karakterinin ismini alıyorsun Mix yaparak tutsak rolü başlatıyorsun, /q attığını kanıtlıyorsun, içeride sen çıkmadın veya bu konu üzerinden polisler sana bir aranma kaydı oluşturmadı, karakterin beni nereden tanıyor dostum, paylaştığın ekran görüntüsü başka birine ait, seninle IC bir tanışma rolü yapılmadı, karakterin beni nereden tanıyorda tutsak rolü başlatıyorsun? Russo karakteri yaklaşık ekran görüntülerine bakılınca 20 dakika sonra IC arayarak geliyor, karakterin beni tanımıyor benim yaptığımı sen bilmiyorsun, o evde sen çıkmadın çünkü SWAT kapıda ihtar verince, DEAGLE marka silahının gitmemesi için /q attınız, kendinizi rahat şekilde ifşa ettiniz.Beni tanımıyorsunuz, MİX yaparak tutsak rolü başlatamazsınız. @METEHAN doğrulayacaktır, o evin içerisinden sen çıkmadın veya yakınında sen görünmüyorsun, beni tanımıyorsun, Mix yaparak bu tarz role girişiyorsunuz.|||| Bu cevabın üstüne cevap vermenize gerek yok, savunmayı savunmayla karşılık verirseniz 10 sayfa uzar, gereği yok. Şikayet sonuçlanabilir, iyi günler.
« Son Düzenleme: 14.03.2022 08:33 Karex »

#14 - 14.03.2022 08:28
Şahitliğimi onaylıyorum.

#15 - 14.03.2022 08:38

Gerekli olayları, @Teaxy @Quixes @METEHAN doğrulayacaktır.

Ayrıca bugün olan rol içerisindeki hatayı, bizzat sslerden görebilirsiniz. FearRP kuralını ihlal edip, karşısında silahlı bir adam olmasına rağmen sakin bir şekilde telefonda konuşmaya devam ediyor.

Ekstra şunu tekrar savunma yapıyorum, silahlı bir şekilde emoteleri görüp içinemi doğdu artık ne oldu emoteleri takip ederek "durun ya ben şuna bir bakayım" diyorsun içeriye giriyorsun tam girdiğin sırada ben onu vermiş oluyorum sadece, bir ses üstüne içeriye girmiyorsun sen konuşmayada devam etmiyorum, elimde yakalıyorsun telefonu kırıyorsun. Yaptığım her savunmanın üstüne bir savunma hazırlamana gerek yok, konu uzayıp gidiyor, iyi günler.

#16 - 14.03.2022 08:47
Meta - Mix yapılmadığına dair kanıt;

#17 - 14.03.2022 08:54
Hala mix yaptığınız ve /q attığınız ortada telefon konuşmasında Anastasia karakterinin tutuklandığı yazıyor ancak o evden Anastasia Malkova karakteri çıkmadı ki? Kendisine APB açıldı gece kendisi teslim oldu. Ekran görüntülerini attıysan konuyu kapatabilirsin, detaulıca ekran görüntülü savunma yapıldı. İyi günler, birşey eklemene gerek yok 3. sayfaya taşıdınız.
« Son Düzenleme: 14.03.2022 09:04 Karex »

#18 - 14.03.2022 09:43
Hala mix yaptığınız ve /q attığınız ortada telefon konuşmasında Anastasia karakterinin tutuklandığı yazıyor ancak o evden Anastasia Malkova karakteri çıkmadı ki? Kendisine APB açıldı gece kendisi teslim oldu. Ekran görüntülerini attıysan konuyu kapatabilirsin, detaulıca ekran görüntülü savunma yapıldı. İyi günler, birşey eklemene gerek yok 3. sayfaya taşıdınız.

Konuşmanın saatine bakarsanız eğer bunun benim hapisten çıktığım saatte yapılan in game bir konuşma olduğunu anlayabilirsiniz, Anastasia'nın da içeriye girdiğini gördüm ve haliyle neden orada olduğunu biliyorum.
« Son Düzenleme: 14.03.2022 10:11 Rogue »

#19 - 14.03.2022 11:27
Kayıtlar incelenebilir, Anastasia karakteri akşam saatlerinde kendi teslim olarak girdi. Sen ise yukarıda ekran görüntüsü var SWAT baskınında yakalandın. İnceleyeceklerdir, rica ediyorum savunmaya savunma yapmak zorunda değilsiniz, incelenecektir.