Onaylı bir birlik olduğumuz halde bile birilerini ck etmeden önce fmden izin alıyoruz, kimse kafasına göre bir karakteri ck edemez ve bu karakter onaylı bir oluşumda ise fmden izin almadan kimse ck edemez, aynı zaman da eve baskın yediğimiz zaman /do ck ettiğini belirtmedin ve sana pm attım durduk yere kimseyi ck edemezsin dedim, aynı zaman da rolü uzatmadınız ve evden ayrıldınız. Rol iptal sayılıyor.
Rolün birliğinizle bir alakası yok, Mira karakteri kasparova girmeden önce Underground birliğinde bulunuyor ve CK hakkını eski birlik lideri tarafından verilmiş.
Yani Mira karakteri eski oluşumunda 24 saatten fazla durmuş, ardından sizin birliğinize girmiş benim bilgim bu kadar. Yani o karakterin senin oluşumunla bir ilgisi yok, birliği bu konuya dahil etmen saçma, karakter eski Underground üyesi ve CK hakkı tabi ki birlik liderinde bulunuyor. Başka bir birliğe geçince hakkı sıfırlanmış olmuyor. Konuyu kişiselleştirmeyelim.
Aynı zaman da evimin yerini nasıl buluyorsunuz kilitli olduğu halde evde olduğumu nasıl biliyorsunuz girip ateş ediyorsunuz, merak ediyorum?
Bir ihlal olduğunu düşünüyorsan, gidip şikayet açabilirsin. Sana burada açtığım şikayetin altında savunma yapmayacağım.
Şu konuyu daha fazla meşgul etmeyelim, sonuç bekleyelim.