Konu: Maske_32665 - Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 346 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.03.2022 14:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Maske_32665

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.03.2022 / 13:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge İhlali: Sunucunun bütününe hitap eden parti, düğün, gece kulübü açılışı, restaurant açılışı gibi kalabalık ortamları baltalayacak silahlı saldırı, brawl gibi roller bu rol alanlarında gerçekleşemez. Rolü gerçekleştirebilmek adına organizatör ve yönetimden izin alınması gerekmektedir. Polis tarafından ya da rakip illegal oluşum tarafından aranan karakterler bu tarz rollere sığınmak adına dahil olamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhabalar, Sunrise caddesi üzerinden bankaya geçiyordum, mevduata para yatıracaktım. O bölgeye bisikletle gittim, tam bisikleten indim bi anda karşıma savaşta olduğumuz birlik üyelerinden iki kişi beni banka önünde drive-by ile düşürüp gittiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar taradıktan sonra gelip kendi pmime beni önceden kovaladıklarını söylediler ama kovaladıklarını sanmıyorum yada ben farketmedim. Chatlogumada hiç birşey düşmedi hiç bir ondan öncesinde yara almadım. Savunmalarını yapabilirler.

#1 - 13.03.2022 14:53
Hasarların ssini almayı unutmuşum ama atığım sslerde yeterince kanıt olduğunu düşünüyorum.

#2 - 13.03.2022 15:17
Güvenli bölge dışından itibaren kovalıyordunuz, güvenli bölgeye kaçmak sizin SORUMLULUĞUNUZ içerisinde. Yine de detaylı savunmamı yapacağım.

#3 - 13.03.2022 15:47
Güvenli bölge dışından itibaren kovalıyordunuz, güvenli bölgeye kaçmak sizin SORUMLULUĞUNUZ içerisinde. Yine de detaylı savunmamı yapacağım.

"Güvenli bölge dışından itibaren kovalıyordunuz" diyorsunuz daha silahım yok, bisikletle gidiyorum ayrıca nasıl kovalayabilirim? Detaylı açıklamanızı bekliyorum.

#4 - 13.03.2022 15:59
Savaşmaktan kafam kalmamış, kusura bakma kardo. Biz seni kovalıyorduk, güvenli bölge dışından itibaren. Kasparov birliğindesin, vurulmamak için bir neden yok. Benim birliğimde 5 dakika önce NC atan karakterler dahi vuruluyor. Savaş içerisindeyiz, biz foruma dökmüyoruz. Sizlere de tavsiye ederim. Tüm savunmalarım toplu gelecek.

#5 - 13.03.2022 16:21
Savaşmaktan kafam kalmamış, kusura bakma kardo. Biz seni kovalıyorduk, güvenli bölge dışından itibaren. Kasparov birliğindesin, vurulmamak için bir neden yok. Benim birliğimde 5 dakika önce NC atan karakterler dahi vuruluyor. Savaş içerisindeyiz, biz foruma dökmüyoruz. Sizlere de tavsiye ederim. Tüm savunmalarım toplu gelecek.

Tamam dostum savaşta olduğumuzu biliyorum ama GÜVENLİ BÖLGEDE beni öldüremezsiniz. Kovaladığınızda sanmıyorum, tekrardan tüm detaylı savunmalarınızı bekliyeceğim.

#6 - 13.03.2022 19:11
Atığın videoda 1:21den sonra belli oluyor. Beni kovalamıyor kasparov olduğumu anlayıp gbida vuruyorsun.
Bence daha konuşulcak birşey yok.

#7 - 14.03.2022 20:35
Merhaba, Fletcher'ın adına savunma yapıyorum.

Öncelikle iyi günler. Temple benzinlikten çıktık ve sizi gördük, emin olmak amaçlı isminize baktık. Sonra ise maskemi taktım ve emotemi hazırladım ancak siz bankaya (Güvenli bölge) sığındınız. Kovalamaca bölge dışında başladığı içinse emotemi verdim, sizi vurdum. Videoyu geç açtığım için bırakabileceğim tek görüntüm bu fakat videonuz varsa yayınlarsanız sevinirim. Durum açığa kavuşmuş olur.
Spoiler: GösterGizle

#8 - 14.03.2022 21:05
Merhaba, Fletcher'ın adına savunma yapıyorum.

Öncelikle iyi günler. Temple benzinlikten çıktık ve sizi gördük, emin olmak amaçlı isminize baktık. Sonra ise maskemi taktım ve emotemi hazırladım ancak siz bankaya (Güvenli bölge) sığındınız. Kovalamaca bölge dışında başladığı içinse emotemi verdim, sizi vurdum. Videoyu geç açtığım için bırakabileceğim tek görüntüm bu fakat videonuz varsa yayınlarsanız sevinirim. Durum açığa kavuşmuş olur.
Spoiler: GösterGizle

Oyuna bile yeni girmişsiniz, chatlogda bile belli oluyor. Daha fazla söyleyecek bir şeyiniz yoksa yönetici bekleyelim. Oyunu kuralına göre oynarsanız böyle yalandan savunma yapmanıza gerek kalmaz.

#9 - 15.03.2022 19:38
Ben şikayetime bir şey daha eklemek istiyorum; Bu adam burda oyuna yeni giriyor, canına bakarsak fazla. Uyuşturucu çekmişse bile kafasının dönmesi gerekiyor. Burada bu adam "BUGABUSE" yapmış. Böyle bir şeyin olması mümkün değil.