Konu: Arsen Krisdosaser - Emotesiz işlem, RK ihlali  (Okunma sayısı 230 defa)

#0 - 12.03.2022 13:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arsen Krisdosaser @Vortex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz işlem, RK ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, gece Castucci hoodunda AFK bırakırken 2-3 kere düşürüldüm, diğerleri okey fakat Arsen karakteri ben düştükten sonra emote vermeden tekrar düşürüyor, ihlal yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/851439523421880350/952149036243243008/Ekran_Goruntusu_8599.png

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalı.

#1 - 12.03.2022 14:12
Şikayeti neden açtığın çok belli, içerlemişsin. Akşama savunma gelecek.

#2 - 12.03.2022 14:17
Şikayeti neden açtığın çok belli, içerlemişsin. Akşama savunma gelecek.
Sen kimsin sana içerleneceğim? Tanımam etmem.  :D Savunmanı bekliyorum.

#3 - 13.03.2022 12:21
Eee? @Vortex

#4 - 13.03.2022 14:39
O kadar gereksiz bir şikayet ki savunma yapmayı bile unutmuşum. Her neyse kısa ve öz bir savunma yapacağım sonra yetkili kararı bekleyebiliriz.

Castucci hood bölgesi basılıyor, ben ise beş dakika sonra diğer arkadaşlarımdan bağımsız baskın devam ederken sonradan katılıyorum. Kişi düşürülmüş/düşürülmemiş bunu ben bilemem ancak arkadaşımız yaralı rolü yaparak en azından AFK kalman gerekiyorsada /sdo 300 RK'lı veya /sdo 300 Yaralı yazabilirsin ki senin düşüp düşmediğini anlayabilelim. Orada heyecanlı bir baskın mevcut, o arada senin kaç kere düşüp düşmediğini ayırt edemem. Ve eğer böyle bir kural ihlali olmamasını istiyorsan neden yaralı rolleri yapmıyorsun? (Hastaneye gitmek/yardım istemek/olduğu yerde yarasını bastırmak) gibi rollere girsen zaten böyle bir olay yaşanmazdı. Bir ihlal olduğunu düşünmüyorum, aksine arkadaş yaralı rolü yapmıyor. Her neyse, açık aramıyoruz. İyi forumlar.

#5 - 13.03.2022 15:27
O kadar gereksiz bir şikayet ki savunma yapmayı bile unutmuşum. Her neyse kısa ve öz bir savunma yapacağım sonra yetkili kararı bekleyebiliriz.

Castucci hood bölgesi basılıyor, ben ise beş dakika sonra diğer arkadaşlarımdan bağımsız baskın devam ederken sonradan katılıyorum. Kişi düşürülmüş/düşürülmemiş bunu ben bilemem ancak arkadaşımız yaralı rolü yaparak en azından AFK kalman gerekiyorsada /sdo 300 RK'lı veya /sdo 300 Yaralı yazabilirsin ki senin düşüp düşmediğini anlayabilelim. Orada heyecanlı bir baskın mevcut, o arada senin kaç kere düşüp düşmediğini ayırt edemem. Ve eğer böyle bir kural ihlali olmamasını istiyorsan neden yaralı rolleri yapmıyorsun? (Hastaneye gitmek/yardım istemek/olduğu yerde yarasını bastırmak) gibi rollere girsen zaten böyle bir olay yaşanmazdı. Bir ihlal olduğunu düşünmüyorum, aksine arkadaş yaralı rolü yapmıyor. Her neyse, açık aramıyoruz. İyi forumlar.
diğer arkadaşlarından bağımsız mı baskın atıyorsun?

#6 - 13.03.2022 23:55
Yeterli kanıtlar görülmedi, bu tip savaş durumlarında /hurt ya da üzerinizde görünen /sme-/ame gibi emote'larla yaralı olduğunuzu belirtin & kanıtını alın. Şikayet kapatıldı.