Konu: [11.03.2022 - Arman_Sarafian ] Dm  (Okunma sayısı 346 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.03.2022 19:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arman_Sarafian  @Sm4n

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ginjiro_Takashi @burakaktas

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.03.2022 / 18.51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: East beach'de aracımı sürüyordum o sırada patlamış bir araba ve köşede yatan birini gördüm kaza rolü yapıyor sandım ve yanına gittim. Yanına gidip /do 'dan ne gördüğümü sordum ama cevap gelmeden vuruldum ve yere düştüm. Şahıslarla hiçbir düşmanlığım yok hatta rolüm dahi yok. Beni sadece yaralının yanında gördükleri için vurdular.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 11.03.2022 19:32
Merhaba, tamamen ic gelişen bir olay. Ss'ler ile savunmamı yapacağım.

#2 - 11.03.2022 20:22
Öncelikle iyi akşamlar. Hızlıca savunmaya geçiyorum.
Burnout çevresinde gezerken daha gün içinde Genjiro adlı karakteri görmüştüm. Fakat altındaki araçtan dolayı onu kaybetmiştim. Bulvar çevresinde onu görünce yanına gidip rol yaptım. Karakter ic de beni tanımadığı için bende onu tanımıyor ve Ermeni değilmiş gibi devam ettim. Rol esnasında 2 yada 3 defa olması lazım arkadaşlarının gelip gelmeyeceğini sordum. Arkadaşlarının geleceklerini söyleyince köşeye geçtim ve beklemeye koyuldum attığım sslerde gözüküyor zaten. Sonrasında Beyaz buffalo ile arkadaşımız Barney geliyor ve Genjiro'nun çağırdığı garajdan bir adam sanıp onu yaralıya düşürüyorum. Daha sonra tekrar köşeye geçip beklerken arkadaş pmden sebebini sordu ve düzgün bir dille açıkladıım. İc'de yanlış anlaşılan bir şey. Arkadaş ile ne ic ne de ooc bir problemim bulunuyordur. Rol zevkinin bozulduğunun farkındayım. Yapacağım savunma bu kadardır. İyi akşamla.
Spoiler: GösterGizle

#3 - 12.03.2022 00:11
Savunmadaki ssler yeterli şikayetimi geri çekiyorum.