Konu: Fleez_Meck [10.03.2022]  (Okunma sayısı 420 defa)

#0 - 10.03.2022 17:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fleez_Meck @Lazlo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Liesha_Beridze  Avon_Davis

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı kural ihlali, Mixing, Car-Jack, Bunny, Hile kullanımı

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Fleez karakteri IC kardeşi ile evimi soyuyordu, uzaktan izliyordum. Tekrar evime girince içeriye girip dövdüm. Ardından hiç bir rol sergilemeden kalkıp gitti, evin dışında bunny yaparak kaçmaya başladı, Mix ile kardeşi geldi, bahçede kaçarken Avon karakterini motordan atıp Car-Jack attı, tekrar yaralıya düştü (yüksekten düştü) sonra kalkıp yine hiç bir şey olmamış gibi koşmaya devam etti, en son köşeye sıkışıncada duvarın dibine girip kamera modu kullandı ve yerin altına girdi, 5 dakika sonrada araç sürerken gördük.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://www.upload.ee/image/13951677/samp_10_03_2022_16_34_10.png

Ek açıklamalar(varsa): Videonun sonunda, duvardan anice kayıp oluyor, kamera modu açıp gittiği ortada.

« Son Düzenleme: 10.03.2022 17:06 LaLa »

#1 - 10.03.2022 17:06
Şahıslar banlatmak için güzel edit yapmışlar, çünkü Berisha adlı karakter ile benim geçmişime bakacak olursanız bir çok şeyden şahıs bana "ooc kinli" olduğu belli olacaktır, bakarsanız sevinirim. Savunmama gelecek olursam solda 3 adet dükkan vardı 1 tanesi tadilattaydı, 1 diğeri de açıktı (3. olan uzağımdaydı) interior'a sığındım içeride bekledim. Kardeşimi arıyarak gelip beni almasını bekledim kimse olmadığını ıc yollardan kesinleştirdikten sonra çıkışımı sağlayıp oradan uzaklaştım. Edit için teşekkür ederim benim için güzel bir anı olacak. Savunmam bitmiştir, Berisha adlı karakter ile şikayet geçmişimize bakarsanız şahısın kinli olduğu apaçık ortada. Yaptığı ihlaller dolayısıyla beni hiç ceza aldırtamadığı için tekrardan bu kadar ağır bir şeyle beni yeniden yargıya sunmuş. İyi forumlar  :vice:

#2 - 10.03.2022 17:09
Belli oluyor ki, şahısa açtığım eski şikayetlerdede benim adımı karalayacak cümleler kullandı, iftira ve yalan söyledi. Yine güzel bir senaryo uydurmuş kafasında, şikayetimi kirletmeyeceğim.

#3 - 10.03.2022 17:09
Şahitliğimi onaylıyorum, kişinin duvarın içine nasıl girdiğini merak ediyorum açıkçası.

#4 - 10.03.2022 17:37
Şahitliğimi doğruluyorum.

#5 - 10.03.2022 17:48
Mg yapan üçlü, arkadaş psikolojisi hepsi şahitliğini onaylıyor.. Discord'da toplanıp Fleez Meck'e ceza verdirtelim muhabbetlerini de biliyoruz. Konuşmuyorum söylediğim gibi şahısla  geçmişime bakılırsa nasıl kinli olduğu belli olabilir.  İyi forumlar  :vice:

#6 - 11.03.2022 00:35
Mg yapan üçlü, arkadaş psikolojisi hepsi şahitliğini onaylıyor.. Discord'da toplanıp Fleez Meck'e ceza verdirtelim muhabbetlerini de biliyoruz. Konuşmuyorum söylediğim gibi şahısla  geçmişime bakılırsa nasıl kinli olduğu belli olabilir.  İyi forumlar  :vice:

Videoyu alan benim ne arkadaş psikolojisinden bahsediyorsun?

#7 - 12.03.2022 16:11
Fleez karakterine ceza verilecek.