Konu: Josef_Hector - Maske_31016 - Maske_19051 | DM Şikayeti | 05/03/2022 23:22  (Okunma sayısı 180 defa)

#0 - 05.03.2022 23:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Josef_Hector - Maske_31016 - Maske_19051 (Josef'in forum hesabı :  @ABDÜLHEY )
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/03/2022 23:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Josef_Hector beni idlegass'da ezmeye çalıştı bende onu takip ettim bir yere gitti aracını /park yaparak tamir etti ve pmden veya birlik chatinden 2 tane arkadaşına yazıp çağırdı Mix yaparak role başlayalı 5 dakika bile olmadan silah çekip sıkmaya başladılar kaçıp ss aldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/942002390628970537/949768942954631229/sa-mp-411.png

Ek açıklamalar(varsa): Josef'in silah çekme emotesi /ame olarak göründüğü için ss'de yok.

« Son Düzenleme: 05.03.2022 23:52 Galiphan »

#1 - 06.03.2022 13:01
@Wickeds @Legend16 Savunmalarınızı yapın lütfen.

#2 - 06.03.2022 13:27
Dost birlik birkaç kişi ile tartışma halinde (silahlı) ve maske takıp yardıma gittik, ezme olayı falan olmadı veya ben hatırlamıyorum. Kanıtın varsa atabilirsin, bizde o olay olurken köşede bunları izliyorduk ve Idlewood sokağında bu arkadaşı önceden görmüştük. Arkadaşımız önünü kestikten sonra bizde köşede izlediğimiz için gittik ve emoteleri verip 1-2 el ateş açtık fakat kaçtı.

Gün içerisinde 4-5 kere rk ediliyor. Buda olup bitenlerin kanıtı, daha bunlardan çok var.

#3 - 06.03.2022 18:33
@Legend16 Dediğine katılıyorum, sadece yardıma gittik arkadaşı idlewood sokağının başında görmüştük, maskeli ve emoteli bir şekilde inip sıktık. Ekstra bir şey yok.

#4 - 06.03.2022 19:16
5 dakika role girmeden silah çekip sıkmak yasak.

#5 - 06.03.2022 19:18
Josef beni ezmeye çalıştı kaçtı kovaladım siz yoktunuz bir dakika bile geçmeden siz geldiniz. Telefondan bile çağırmadı ve direkt sıktınız.

#6 - 06.03.2022 19:21
RK olan taraf biz olduğumuz için buraya bir şeyler yazmak istiyorum, sizin arkadaşlarınız ile herhangi bir silahlı çatışmamız olmadı geçen gün hariç kendi hoodumuzu savunduk adamlar hiç rol yapmadan gün içerisinde bir kişiyi 4,5 defa rk ediyorlar bu 5 dakika role girmeden silah çekip sıkma yasağı bize gelince mi yasak oluyorda sizler hatırlamıyorsunuz?

#7 - 06.03.2022 22:18
RK olan taraf biz olduğumuz için buraya bir şeyler yazmak istiyorum, sizin arkadaşlarınız ile herhangi bir silahlı çatışmamız olmadı geçen gün hariç kendi hoodumuzu savunduk adamlar hiç rol yapmadan gün içerisinde bir kişiyi 4,5 defa rk ediyorlar bu 5 dakika role girmeden silah çekip sıkma yasağı bize gelince mi yasak oluyorda sizler hatırlamıyorsunuz?
Benim birlik arkadaşlarım ne yapıyorsa bir bilgim yok burada dm yiyen benim.

#8 - 06.03.2022 22:29
Benim birlik arkadaşlarım ne yapıyorsa bir bilgim yok burada dm yiyen benim.

Dostum senin birlik arkadaşlarında ilk başta sıkılan kişilerle alakası olmayıp bizim tüm birliğimize sıktı karşılıklı ihlallar söz konusu olmuş iki tarafta hatalı.

#9 - 07.03.2022 14:41
Savunmalar yapıldı fakat şikayette sunulan kanıt yetersiz. Bu sebeple ceza verilmeyecek.