Konu: [04.03.2022] Hassan Khaledi - Aktif rolde bağlantı koparmak (/q)  (Okunma sayısı 258 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2022 01:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hassan Khaledi @xQuantum

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ethan Fincsther @Vodkhea Stanislav Zubarev @rapperz aka pdgod

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.03.2022 / 23.27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş PD rolle girdiği esnada oyundan çıktı veya sorun yaşadı bekledik fakat kimse gelmedi. Arkadaşın bilerek çıktığını düşünmekteyim kendisine ateş açıldı ve etrafı mini maptan görüldüğü üzere sarılmıştı kendisinin vurulmuş hasar almış olasılığı çok yüksek düşünceme göre silahı gitmemesi için böyle bir yola başvurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Role oradan devam edebiliriz etmek istiyorsa, istemiyorsa ceza almasını ve silahının silinmesini istiyorum yakalanmayı göze alamıyorsanız böyle illegal rollere de girmemeniz gerekiyor.

« Son Düzenleme: 05.03.2022 18:59 Rennie »

#1 - 05.03.2022 03:13
24 saat içerisinde savunmanızı yapın. @xQuantum

#2 - 05.03.2022 20:24
Sabaha karşı savunmamı yapacağım insiyatif sağlanırsa memnun olurum. Bilerek bağlantı koparmadım onunda açıklaması gelecek.

#3 - 05.03.2022 21:19
bu konuya bakıldığında (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=125270.0) Hassan karakterinin silah çekip -emotelerde gözüktüğü üzere- karşı tarafa saldırdığını görüyorsunuz. Saldırı hazırlığı yaparken, saldırıya giderken ve de saldırı esnasında hiçbir şekilde interneti kopmayan & sürekli oyunda kalan kişi, vurulduktan sonra ya da hasar aldıktan sonra polisleri görüp, bağlantısını koparıyor.

internetim gitti, fps'm kafayı yedi gibi komik savunmaya gerek yok. silahın gitmemesi için bu tarz bir şey yaptın, chatlog'a yansıdı. kişi de NC atmış zaten. eski karakterine ait shotgun model silahının silinmesini ve de cezalandırılma talebini yineliyoruz.

#4 - 05.03.2022 22:33
Arkadaşım savunmayı sabaha karşı yapacak, konuşma uslubünüzü biraz düzeltin lütfen. Olay sizin bildiğiniz gibi değil, bir de savunmayı görüp yazın rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 05.03.2022 22:35 XYZBey »

#5 - 05.03.2022 23:54
Tüm aksilikler & oyundan bağlantı kopma durumları silahla polisten kaçarken çıkmış, anlam veremedik.
Ek olarak, polis tarafından kovalanırken bağlantınız kopan bir karakteri role devam etmeden neden ortadan kaldırdınız? bu konuyla ilgili ekstra ceza verilecek.

« Son Düzenleme: 06.03.2022 00:01 southliberty »