Konu: Adam Krunic (Alvaro Salazar) MG  (Okunma sayısı 295 defa)

#0 - 05.03.2022 00:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adam Krunic @Skysurge

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videodakiler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.03.2022 / 22.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
METAGAMING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısın birliğiyle aktif bir savaş halindeyiz. Alt karakterine girip çatışma bölgelerinde dolaşıyor. Hooduna girip çıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 05.03.2022 01:18
Adam Krunic karakteri Salazar birliğindeki bazı kişilerle IC dostluk halinde önceden yaptığımız rollerde bulunuyor. Bende oraya gidiyorum. Bir iki kere önümü kesiyorsunuz. Bende tehlike olduğunu anlayıp oradan ayrılıyorum. Bu mekanda gezmem veya dolaşmam ne gibi bir sorun yaratabilir. Artı olarak Artyom karakteri direk benim Salazar olduğumu anlayınca orada "Salazar sokaklara inebilse" diye bir tabir kullanıyor.  :garip:

Yan karakterim ile IC rol yapmaya gelemeyecek miyim? Bence çok mantıksız.
« Son Düzenleme: 05.03.2022 01:22 Skysurge »

#2 - 05.03.2022 01:28
Arkadaşlar OOC kininizi dökmeye gerek yok. Ufacık bir oyun oynuyoruz. Bence şikayet açmak için şikayet açmaya gerek yok. İyi günler İyi forumlar Sonuçlanabilir.  :vice:

#3 - 05.03.2022 01:50

Alıntı
Adam Krunic karakteri Salazar birliğindeki bazı kişilerle IC dostluk halinde önceden yaptığımız rollerde bulunuyor. Bende oraya gidiyorum. Bir iki kere önümü kesiyorsunuz. Bende tehlike olduğunu anlayıp oradan ayrılıyorum. Bu mekanda gezmem veya dolaşmam ne gibi bir sorun yaratabilir.
Yan karakterim ile IC rol yapmaya gelemeyecek miyim? Bence çok mantıksız.

Aktif bir savaş halinde olduğumuzu biliyorsun, her gün birliğindeki adamları düşürüyoruz. Birliğindekiler hoodda afk taklidi yapmaktan ve hood içine saklanıp dışarıya laf atmaktan başka rol yapmıyorlar zaten, bu durumda yan karakterinin yapabileceği bir rol yok. R20 olarak vurulup kaçırılmaktan korktuğun için böyle bir yola başvurduğunda apaçık.

Alıntı
Arkadaşlar OOC kininizi dökmeye gerek yok. Ufacık bir oyun oynuyoruz. Bence şikayet açmak için şikayet açmaya gerek yok. İyi günler İyi forumlar Sonuçlanabilir. 

İşte bu beni gerçekten güldürdü. İki gündür hakkımızda sayabildiğim tam 6 adet şikayet açtınız, fazlası varsa emin değilim. Ben iki tane şikayet açtığımda hemen bahaneniz hazır. Şu dilinizden düşmeyen OOC kin mevzusunu kapatın artık, can sıkıyor. Sonuçta Rol içerisinde bir hata varsa bu hatadan şikayet açmak, en doğal hakkımız diye düşünüyorum. Oyuncu şikayetleri bence boşuna açılmamış. diyen sen değil miydin?
İyi geceler, sonuçlanabilir.

#4 - 05.03.2022 02:09

#5 - 05.03.2022 02:11
Burada karakterimin mekana girmesi ve tehlike olduğu için oradan uzaklaşması illegal rol ise o zaman herkes illegal rol yapıyor. Sunucuda legal rol yapan bulunmuyor demek oluyor.

#6 - 05.03.2022 02:12

Evet, benim ana karakterimi görünce ne yapacağınızı anladım. Önümü kesmeler, ana karakterime küfür etmeler ve bende orada videoda olduğumu belirttim. Karakterin beni görünce ana karakterime küfür etmesi bence mantıklı hareket. Artı olarak burada yan karakterimin illegal rol yaptığı felan yok. Salazar birliğindeki bir kaç kişilerle önceden dostluğu var.
« Son Düzenleme: 05.03.2022 04:01 Skysurge »

#7 - 05.03.2022 02:23
Eğer istersen ne kadar, kaç dakika hood çevresinde dolandığına dair ekran görüntüleri sunabilirim. Yaklaşık 10-15 dakika boyunca defalarca hem bizim hoodumuza hem de kendi hooduna girip etrafı gözetledin. Yeterli bulduğum için sadece videoyu paylaştım.

Savunma yapacaksan sadece yazı yazarak olmuyor. Gerekli kanıtları sunup savunma yapmayacaksan boşuna sayfa kirliliği yapmaya gerek yok. Ayrıca senin bir sorunun varsa şikayet açabilirsin hacım, burada bunları söylemenin faydası yok.
Eğer benimle ilgili bir sorunun da varsa discord üzerinden yazabilirsin, aynısı Vladamir karakteriyle rol yapan arkadaş için de geçerli.

#8 - 05.03.2022 02:54
Alıntı
Evet, benim ana karakterimi görünce ne yapacağınızı anladım. Önümü kesmeler, ana karakterime küfür etmeler ve bende orada videoda olduğumu belirttim. Karakterin beni görünce ana karakterime küfür etmesi bence mantıklı hareket. Artı olarak burada yan karakterimin illegal rol yaptığı felan yok. Salazar birliğindeki bir kaç kişilerle önceden dostluğu var.

Kimse seni görünce küfür etmeye başlamadı, zaten ana karakterin hakkında konuşuyorduk.

Şikayet edilen taraf açıkca aktif bir savaş durumunda alt karakteriyle etrafta dolaşarak discord üzerinden silahlı birlik üyelerine info verip metagame yapıyor.

Tarafımızdan başka bir ileti gelmeyecektir.

#9 - 05.03.2022 02:56
Ne alaka bizden size ateş açıldı mı o gün? Hayır.
6 tane şikayet açmışız sizde bu duruma göre bir o kadar rollerde hata yapmışsınız. Şikayet sonuçlarından belli oluyor. Daha söylenecek pek birşey bulamıyorum. Şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 05.03.2022 04:07 Skysurge »