Adam Krunic karakteri Salazar birliğindeki bazı kişilerle IC dostluk halinde önceden yaptığımız rollerde bulunuyor. Bende oraya gidiyorum. Bir iki kere önümü kesiyorsunuz. Bende tehlike olduğunu anlayıp oradan ayrılıyorum. Bu mekanda gezmem veya dolaşmam ne gibi bir sorun yaratabilir.
Yan karakterim ile IC rol yapmaya gelemeyecek miyim? Bence çok mantıksız.
Aktif bir savaş halinde olduğumuzu biliyorsun, her gün birliğindeki adamları düşürüyoruz. Birliğindekiler hoodda afk taklidi yapmaktan ve hood içine saklanıp dışarıya laf atmaktan başka rol yapmıyorlar zaten, bu durumda yan karakterinin yapabileceği bir rol yok. R20 olarak vurulup kaçırılmaktan korktuğun için böyle bir yola başvurduğunda apaçık.
Arkadaşlar OOC kininizi dökmeye gerek yok. Ufacık bir oyun oynuyoruz. Bence şikayet açmak için şikayet açmaya gerek yok. İyi günler İyi forumlar Sonuçlanabilir.
İşte bu beni gerçekten güldürdü. İki gündür hakkımızda sayabildiğim tam 6 adet şikayet açtınız, fazlası varsa emin değilim. Ben iki tane şikayet açtığımda hemen bahaneniz hazır. Şu dilinizden düşmeyen OOC kin mevzusunu kapatın artık, can sıkıyor. Sonuçta
Rol içerisinde bir hata varsa bu hatadan şikayet açmak, en doğal hakkımız diye düşünüyorum. Oyuncu şikayetleri bence boşuna açılmamış. diyen sen değil miydin?
İyi geceler, sonuçlanabilir.