Herkese selam,
Florida State Prison'da geçen ve uzun süredir herkesin keyif alarak takip ettiği Dick Hendricks rollerinin devamı olarak planlanan
DICK'I ÖLDÜR! Hotline'ının bittiğini ve onaylı birliklerimizden
KASPAROV'un görevi başarıyla tamamladığını sizlere bildirmekten mutluluk duyuyorum.
Bu süreçte Dick Hendricks'i kusursuza yakın şekilde koruyan ve genel olarak tutumlarıyla hapishane rollerine renk katan tüm departman üyelerine, gardiyanlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.
Görevin nasıl çözüldüğüne gelecek olursak Dick Hendricks hapishaneye geldiğinden beri birlik olarak hapiste bulunsalarda bireysel olarak, olay örgüsüz, doğaçlama ve baştan savma şekilde Dick'i öldürmek isteyen kişilere hepimiz şahit olduk. Aylardır şehri birbirine katan, başkanı kaçırıp Vice'ın karanlık yüzündeki herkese kafa tutan bir karakterin hapishanenin ikinci katından itilerek öldürülmesinin pek mümkün olmadığını hepimiz tahmin ediyoruzdur, iyimser bir denemeydi diyelim.

Bize planlı olarak rollerini sunan ilk birlik Kasparov tarafı değildi ancak bize sunulan planlar genel olarak çok basit ve bireysel kalıyorlardı. Dick Hendricks'in ölmesi gibi büyük bir olay için yeterli değildi. Kasparov tarafının bize sunduğu ve başarılı şekilde işlettiği çözümü özetleyelim;
Hapishanenin temizlik ve çöp ihtiyacı açığı tahmin edilebilirdi bunu gören Kasparov tarafı uzun süre önce işletmeye başladığı Atık & Çöp Şirketi rollerini kullanarak hapishane çöplerini temizlemek için gerekli izinleri aldı ve çöp kamyonlarıyla birlikte içeri girdiler. Bu izinle içeri girmek içerde onlara rahat hareket edebilmeleri için imkan sağladı. Dick Hendricks'in revirde olduğu herkes tarafından biliniyordu. İçerde bulunan Kasparov bağlantılı mahkumlar çöplerin toplandığı esnada kendi aralarında kavga ederek ufak bir isyan başlatırken gerekli rolleri yaparak hapishanenin belirli kısımlarında büyüme potansiyeli olan ufak bir yangın çıkardılar. İçerde yaşanan kaotik ortamda çöp toplama amacıyla içerde bulunan ve aramadan içeri zehirli iğneyi geçirmeyi başaran Kasparov tarafı Dick'in boynuna zehirli iğneyi sapladı ve görev bu şekilde sonuçlandı.
İğne rollerini incelemek için;Dick Hendricks şuan hastanede yoğun bakımda, durumu kritik ancak...
henüz ölmedi, kötüler bu kadar çabuk ölmez.
Göreve katılan, katkı sağlayan tüm Vice Roleplay oyuncularına teşekkürlerimi iletiyorum. Başka bir hotline döneminde görüşmek üzere
yani kısa süre sonra. 
-FM Üst Yönetim Ekibi adına senarist - yönetmen Turancan Spielberg