Konu: [26.02.2022 - Miguel_Tail] /q  (Okunma sayısı 202 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.02.2022 19:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel Tail - @Polo_Taylor    

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sophia Bishop / @Wostar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, Richman bölgesinde hırsızlık ihbarı üzerine yöneldiğimizde kişi birimleri izliyordu. Şüpheli olarak değerlendirdik ve aniden kaçmaya başladı, yaklaşık yedi-sekiz dakika kaçmanın sonucu Ganton bölgesinde bağlantısını koparttı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 26.02.2022 19:44
Çaldığıma dair bir kanıt yok vede motora eşyayı koyamam
vede eve girmiştim arkadaşın pingi olmadığı ne malum

#2 - 26.02.2022 20:02

5 dakika boyunca olay yerinden birimleri izlediniz, bölgede arama&tarama olarak şüpheli olduğunuz düşünülerek hareket edildi. Birimlerin size ihtar vermesi sonucu yine durmayıp kaçan sizsiniz.

#3 - 26.02.2022 23:20

Selam dostum, içeri girmiş olman şu durumda mümkün görünmüyor. Seni neden dolayı kovaladıklarının bir önemi şu anlık yok bence, çünkü bir kovalamaca içerisindesin ve bir süre kaçtıktan sonra Ganton'da bağlantını kopartıyorsun.

#4 - 26.02.2022 23:32
Eve girdiğinizi iddia ettiğiniz bölgede hiçbir açılmış ev bulunmuyor. Şikayet geçerli.

Miguel karakterine yönetimi kandırmaya çalıştığı için ekstra ceza verilecek.