Konu: Vadim Ulyanov - @antalyakralı Trolling, OOC tehdit  (Okunma sayısı 251 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2022 22:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vadim Ulyanov - @antalyakralı
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ukicik
]Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/02/2022 22:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling, OOC tehdit

Alıntı
Trolling, OOC Tehdit

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ganton'da aktif rol ortamı dönerken Vadim adlı karakter birden gelip /sdo @ukicik 'e selam falan dedi.
PM'den uyarınca beni discord çağırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsın.

#1 - 24.02.2022 22:49
Savunma yaparım birazdan.

#2 - 24.02.2022 23:01
Selam, öncelikle arkadaşıma SS atmak için Buffalo hooduna geldim. SS'imi atıp gidecektim, /do yerine /ado kanalını kullandım daha sonradan farkettim, IC bir şekilde troll yaptığımı düşünmüyorum, role girmedim bile. Aktif rol diyorsun, rolü bölen sensin, /b kanalından yazıyorsun. Ardından PM'den seninle biraz konuşuyoruz,  troll ortam yaratma diyorsun. Niyetim SS alıp gitmek, gerekli SS'leri inceleyince anlayacaksınız. Tartışma yaratmak istemiyorum, senide Discord'a çağırma sebebim sadece konuşup aramızda halletmekti, sen şikayet açmakla uğraştın. Sıkıntı değil.

Gerekli SS'ler:
Seninle konuşmamız;

Yinede bu davranışlarım sana batıyorsa özür diliyorum, kiminin hoşuna kiminin zoruna gidiyor.

#3 - 24.02.2022 23:22
Selam, öncelikle arkadaşıma SS atmak için Buffalo hooduna geldim. SS'imi atıp gidecektim, /do yerine /ado kanalını kullandım daha sonradan farkettim, IC bir şekilde troll yaptığımı düşünmüyorum, role girmedim bile. Aktif rol diyorsun, rolü bölen sensin, /b kanalından yazıyorsun. Ardından PM'den seninle biraz konuşuyoruz,  troll ortam yaratma diyorsun. Niyetim SS alıp gitmek, gerekli SS'leri inceleyince anlayacaksınız. Tartışma yaratmak istemiyorum, senide Discord'a çağırma sebebim sadece konuşup aramızda halletmekti, sen şikayet açmakla uğraştın. Sıkıntı değil.

Gerekli SS'ler:
Seninle konuşmamız;

Yinede bu davranışlarım sana batıyorsa özür diliyorum, kiminin hoşuna kiminin zoruna gidiyor.

Savunman için teşekkür ederim.

#4 - 24.02.2022 23:23

Gerekli SS'ler:
Seninle konuşmamız;

Savunman için teşekkür ederim.
Rica ederim, yetkili kararı.

#5 - 25.02.2022 13:12

/do veya /ado fark etmiyor, bu şekilde rol dışı emote'lar kullanamazsınız. Savunmanıza anlam veremedik.

Vadim karakteri ceza alacak.