Konu: Kylian_Lewis 24.02.2022  (Okunma sayısı 206 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2022 18:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kylian_Lewis @Swinter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anthony_Shawn @GeraltofRivia

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.02.2022 17:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet edilen tarafta forum ismi ve karakter ismini söylediğim arkadaş ile trafik çevirmesindeydik. Birden üzerimize ateş açıldı ve ateş eden şahısı takip etmek istedim. Arkadaş motoru aracın önüne kırarak kaçmasını sağladı, büyük ihtimalle ortada bir mix var fakat bunu kanıtlayamam arkadaş aracımıza çarparak car-ram yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://streamable.com/kjtz7x

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.02.2022 18:22
İkimizde oraya girmek istedik, sizden önce ben girmeye çalıştım. Ekranlarımızda farklı gözükmüş, CR'lik bir olay yok. MIX yaptırıp size sıktırsam neden tekrar gelip role döneyim? Mantıklı düşünmelisiniz, dediğim gibi ikimizde oraya girmeye çalışıyoruz eğer videoyu benim tarafım yükleseydi bu sefer sizin "CR" yaptığınız gözükürdü. Bakış açısına göre değişiyor, size göre CR olan benim ekranımda sizin bana CR atmanız. İyi forumlar.

#2 - 25.02.2022 13:21
Bir problem görülmedi.