Konu: [24.02.2022 - Wo Lyles, DeLamar Kordell] Gasp Kural İhlali  (Okunma sayısı 283 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2022 03:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wo Lyles @scox DeLamar Kordell @nokia6

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2.3) GASP - HARAÇ

Bölge dışında kaçırdığınız bir oyuncuyu bölge içerisine getirerek gasp edemezsiniz. Bir oyuncuyu gasp etmek istiyorsanız bulunduğu bölge içerisinde yapmalısınız.
Gasp etmek istediğiniz bir oyuncuyu sadece kendi hood bölgenizde veya sistemsel olarak "Tehlikeli bölge" adı verilen bölgeler içerisinde soyabilirsiniz, kişiyi tehlikeli bölge statüsü olmayan bir bölgede soyamazsınız, yasaktır. Sadece sistemin izin verdiği yerlerde rol gerçekleştirilebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çaldığım aracı hurdaya çıkartıp aracımın yanına ileriliyordum. Yanıma iki arkadaş yanaştı bırakmak istediğini söyledi reddettim etkisiz hale getirip bağladılar. Ve tahmin ettiğim gibi, kendi hood bölgesine götürüp gasp etti şaşırtmadı. Yaptıklarının ihlal olduğunu bilsemde, sürekli roleplay sergileyerek role devam ettim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Karakterlerin leveli oldukça yüksek ve bu kuralları bilmemelerine şaşırdım. Gerekli ceza uygulanmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 24.02.2022 05:05 DDipsy »

#1 - 24.02.2022 03:58
Uzun süredir gasp rolü yapmadığımız için bu kuralın farkında değildik, bu şekilde işlediğini bilseydim yapmazdım. Kusura bakmayın, istiyorsa arkadaşa parasını geri verebilirim, bilsek yapmazdık parasında değildik rol çıksın diye yaptığımız bir şeydi. Tekrardan özür dileriz
« Son Düzenleme: 24.02.2022 04:01 scox »

#2 - 24.02.2022 04:01
Kusura bakmayın kuralın böyle bir kısmı olduğunu bilmiyordum açıkçası uzun süredir gasp rolü yapmadım hata bizde.

#3 - 24.02.2022 11:10
@scox @nokia6 Parayı iade edin, ettiğinize dair kanıtları bu konu altından net bir şekilde sunun lütfen.

#4 - 24.02.2022 12:15
@scox @nokia6 Parayı iade edin, ettiğinize dair kanıtları bu konu altından net bir şekilde sunun lütfen.
Gün icinde iade edip ss atacagim

#5 - 25.02.2022 00:44

Arkadaş para iadesini yaptı, ss almayı unutmuş o yüzden ben atıyorum. Şikayet kapatılabilir. @breackner

#6 - 25.02.2022 01:08
İyi roller. K&A.