Konu: Nathalie_Ferucci - Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 486 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.02.2022 02:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nathalie_Ferucci @Leoo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: GLM ÜYELERİ
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.02.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirttiğim tarihde Underground hoodunu basıyoruz ve üyeleri düşürüyoruz. Arkadaş yaralıya düştüğü zaman camhunt açarak olayı izliyor, muhtemelen spoiler veriyor. Ekran görüntüsünü oluşumuma açılan şikayetten aldım.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=124579.0
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereken ceza verilirse sevinirim.

#1 - 22.02.2022 15:33
Şahitliğimi onaylıyorum, yaralıyken kamera karaktere bakması gerekiyor ama arkadaş camhunt açıp spoiler vermekte. Gereken cezayı almasını istiyorum.

#2 - 22.02.2022 17:41
Camhunt'a geçme sebebim o baskın anında kimsenin Aron karakterine odaklanamamayışından dolayı Aron karakterinin CK'sına dair bir kanıt alabilmek içindir, çünkü baskın esnasında Reina karakteri, Aron karakterinin başına sıkarak Ck'sını veriyor. Amaç orada Aron karakterinin RK'landığının da kanıtını alabilmektir. Zaten şikayet için camhunt açıp hem Aron karakterinin CK'sını ve o saldırı anına dair bir kanıt SS'i almasam, şikayete atmazdım ve siz yine camhunt ile info veriyor diye düşünebilirdiniz. Savunma anında kimse role odaklanamadığı ve bende rolde RK olarak saf dışı kaldığım için Camhunt'a yerimde geçerek Aron karakterinin CK ss'ini alıyorum. (Zaten Aron karakterinin CK /do'sunun yansıtmaya çalıştığım da chatte görülüyor.) Aynı zamanda kişilerin 24 saatten kısa bir sürede bölgemize 3. kez saldırdıkları için şikayet konusuna bir kanıt sunmak adına camhunt açıyor ve iki işlem içinde bu SS'i alıyorum. Savaş ensasında hızla düşünüldüğü için o an yetkiliden izin almak aklıma gelmiyor.  Onun dahilinde hiç bir şekilde spoiler ve info verme gibi bir durum söz konusu değildir ki böyle bir şey olsa o saldırıda beni yere düşüren Jin karakteri şuan yerde olurdu ve siz bu saldırıyı başarılı bir şekilde yapamazdınız. Artı olarak şikayetten şikayet açacak duruma gelmeleri beni biraz düşündürdü. Artı olarak Jin adlı arkadaşın olayla bir bağlantısı yoktur, Alas adlı arkadaşımız bizim açtığımız şikayet kanıtını kullanarak kendisi şikayet oluşturmuştur. İnfo verdiğime dair kanıtları varsa sunmalarını istiyorum ve Jin arkadaşımızın bu konuda neyi şahitlediğini anlamış değilim. Kendisinin uyarılmasını rica ediyorum. Yetkili işleme bırakarak iyi forumlar diliyorum.
« Son Düzenleme: 22.02.2022 17:58 Leoo »

#3 - 22.02.2022 17:45
:D Camhunt olmadan chatlog alamıyorsun yani? Olayı bölge baskınına getirdiğinden sonra okumadım bile, yaptığın bariz kural ihlali. Yönetici ilgilenir, iyi oyunlar.

#4 - 22.02.2022 18:00
Okuyarak anlamakta güçlük çektiğini düşünüyorum, amaç Aron karakterinin RK olarak nerede düştüğünü SS almak ve sizin hood baskın kural ihlalini yaptığınızı kanıtlamaktı, olay bu kadar basit.  :)

#5 - 22.02.2022 18:35
Okuyarak anlamakta güçlük çektiğini düşünüyorum, amaç Aron karakterinin RK olarak nerede düştüğünü SS almak ve sizin hood baskın kural ihlalini yaptığınızı kanıtlamaktı, olay bu kadar basit.  :)

Camhunt kullanman için izin alman gerekiyor. İznin var mı? Varsa at yoksa olay basit zaten, iyi forumlar.

"Olaya dahil olan şahit karakter adı: GLM ÜYELERİ" Bu yüzden yorum yapıyorum.

CK kanıtı almak isteyen adam camhunt açmaz. "/ssmod" yazar ss alır. Ayrıca camhunt açmak için adminden izin alman lazım, kanıtın olması gerekiyor çünkü önemli bir rol.
« Son Düzenleme: 22.02.2022 18:40 BenJin »

#6 - 25.02.2022 09:57
Merhaba, normal şartlarda bile camhunt kullanımına yönetici onayıyla izin veriyoruz. Savaş ve benzeri durumlardan kesinlikle camhunt kullanımı yasaktır. Ferucci ceza alacak.