Konu: [20.02.202 - Albert_Aslanov] Cache Mining - Skin Hırsızlığı  (Okunma sayısı 247 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2022 20:25
Skinin yapımcısı ile anlaştık, şikayeti geri çekiyorum.  @Folcwine
« Son Düzenleme: 20.02.2022 21:32 Aivory »

#1 - 20.02.2022 20:37
Merhaba skini 26.01.2022 tarihinde Maluni Fashion discordu üzerinden ticket yoluyla yaptırdım. 30VP karşılığında skin bana ulaştı. Skini yaptırmak istediğim zaman Luke_Owston'un örnek skin resmini atarak ve eklemeler olacağını belirttim (Gömlek). Skini yaptırdığım şahıs Vice platformunun onaylı skin yapımcısı.
Spoiler: GösterGizle

İstediğim takım elbiseli skin örneği

Arkadaş skini yaptığı zaman zaten body kolay bulunur ve rel bir body olduğunu belirtmişti.
« Son Düzenleme: 20.02.2022 20:40 raisko »

#2 - 20.02.2022 20:48
Arkadaş skini yaptığı zaman zaten body kolay bulunur ve rel bir body olduğunu belirtmişti.
Rel bir bodyde şahsa özel png isimleri bulunmaz. PNG isimlerine kadar aynı, cache mining olduğu ortada. Rel olduğunu ve png isimlerinin bu şekilde olduğunu kanıtlamanızı bekliyorum.

@Folcwine adınadır.

#3 - 20.02.2022 20:51
Ben paramı ve istediğim skin örneğini yollayarak yönetimin dediği gibi onaylı bir skin yapımcısına yaptırdım, gerekli açıklamayı skin yapımcısının yapmasını beklemekteyim.

#4 - 20.02.2022 21:00
Albert Aslanov ( @raisko ) isimli arkadaşa skini düzenleyen kişi benim, evet. Maluni Fashion discordunda açtığı bir ticket yoluyla ulaştı ve Luke Owston karakterinin kullandığını body tarzı bir body istediğini, düzenleme yapmak istediğini de belirtti. Kendi attığı sslerde de görülüyor zaten bir kısmı. Halen Maluni Fashion discordunda olmadığım ve  işlem sonrası silindiği için konuşmaları atamıyorum. Rel bir skin olduğunu, birkaç kişide de bu tarz bir skinin olduğunu belirtmiştim. Rel bir skin olduğuna güvenerek skinini hazırladım. Her şeyi hazırlayıp ödemeyi vesaire hallettikten sonra özel mesaj yoluyla bana ulaştı, skinin kafasında bir bugu olduğunu söyledi ve onu da hallettim. Bugu vesaire hallettikten sonra bana tekrar rel bir skin olup olmadığını sordu. Daha öncesinde bana bunu kendisi söylediği için olup olmadığını bilmediğim için herhangi bir yanıt vermek istemedim.
En son aramızda geçen konuşma;

Durumun ekstrası yok, tarafımdan gelecek yanıt bu kadar.
« Son Düzenleme: 20.02.2022 21:29 only rhyme »

#5 - 20.02.2022 21:05
Sen skin yapımcısısın ben bir müşteri, ben ticket üzerinden Luke_Owston karakterli şahısın skinin resmini atarak böyle bir skin yaptırmak istediğimi belirttim, size bir dosya ve.b attığımı hatırlamıyorum. Skini satın aldıktan sonra buglar bulundu ve düzeltmesini istedim. Netleştirmek için skinin rel olduğuna emin olmak için son kez sordum. Maluni yetkilileri ile iletişime geçerek zaten ticket loglarına bakılmasını isteyeceğim.

#6 - 20.02.2022 21:11
Sen skin yapımcısısın ben bir müşteri, ben ticket üzerinden Luke_Owston karakterli şahısın skinin resmini atarak böyle bir skin yaptırmak istediğimi belirttim, size bir dosya ve.b attığımı hatırlamıyorum. Skini satın aldıktan sonra buglar bulundu ve düzeltmesini istedim. Netleştirmek için skinin rel olduğuna emin olmak için son kez sordum. Maluni yetkilileri ile iletişime geçerek zaten ticket loglarına bakılmasını isteyeceğim.
Dosya attığını söylemedim, skinin rel olduğuna güvenerek skin discordlarında skini buldum zaten, paylaşıldığını herkes biliyor. 

#7 - 20.02.2022 21:13
Tamamda ben skini alıp üzerine txd eklemeni demedim ki böyle bir skin istediğimi belirttim. Sende yaparız zaten rel bir body olduğunu belirttin bende tamam dedim, skinden anlasam zaten kendim yapardım.

#8 - 20.02.2022 21:28

@only rhyme ?

#9 - 20.02.2022 21:29
Skinin yapımcısı ile anlaştık, şikayeti geri çekiyorum.  @Folcwine