| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Todd_Murphy @Laffys Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dragon_Tokyo @amrepo Aldrean_Lawther @Scuttlebutt Reggie_Krause @MuhammetKalkan Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 2.1) BRAWL
Anlaşmalı Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
2.2) ÇATIŞMA, SAVAŞ, BASKIN
10. Çatışma esnasında sistemsel ölen kişiler, aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler, girdikleri takdirde Revenge Kill kuralından işlem uygulanır.
N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, son bir haftadır hoodumuza gelip sürekli bizi kışkırtmalarıyla roller sergilemeye başlayan Despicables ekibinden bahsedeceğim. Sürekli rol çevirdiğimizi Pitchfork Bar'ın önünden yamalı bir şekilde (hoodumuzun içinden) sürekli geçerek retard rp yapıyorlar ve bizi kışkırtıyorlar. Rollerini sürekli bizi kışkırtmak üzerine kurup farklı bir rollere dahil olmuyorlar aynı zamanda bu bahsettiğim birliğin birlikte iş yaptığı veya arkadaşlık kurduğu kişilerde aynı hareketleri sergiliyorlar, son iki gündür sıksık video kayıtlarıyla geziyorum ve bu olaydan gerçekten sıkıldık yaptıkları sadece bizi kışkırtmak, sunucuya rol yapmaya değil bizi kışkırtmak için girdiklerini düşünüyorum. Bir kasabaya ikinci motor kulübünün eklenmesinin kasabayı canlandırmak amaçlı yapıldığı söylenmişti fakat burada roller her zaman aynı şekilde kışkırtmaya gidiyor. Bugün yaşadığımız olayda ise aynı şekilde Despicables ekibinden bir kişi yeleğiyle yine hoodumuza girdiler bizde ona çıkarması veya ters giymesi gerektiğini söyledik, Yeleğini ters giydi ve rol ilerleyişi gayet iyi bir şekilde ilerlerken Todd_Murphy karakteri ve Eric_Garrett karakteri ona yeleğini düzeltmesini söyledi hoodumuzun içerisindeyken bunu yaptılar. Israrla kavgaya doğru ilerlettirdiler. Buraya kadar bi sıkıntı yok biz kişilerle kavga ettik ve ardından hepsi düştüler, daha sonrasında bu konuyu farklı bir arkadaşıma rolsel olarak anlattım. Bana yaptığımız kavganın 1 saat öncesinde silahlı çatışmada RK'landığını söylediler. Kısacası RK'lı olduğu halde Brawl'a girmesi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Bu sste 15.31 'de rklandığını görebilirsiniz.

Bu sste ise 16.18'de bizimle girdiği kavgayı görebilirsiniz.
Ek açıklamalar(varsa): Evet ek açıklamalarım tabii ki de olacaktır, Bu zamana kadar yaptığımız rollerde hiç bir zaman agresif sergilemeyip onları düzgün dillerle uyarmaya çalıştık ve bunun karşılığında bizlere karşı alay eder hareketlerle rol sergilediler aynı zamanda bunları yapan kişinin RK ihlali yapan kişinin Illegal FM yetkili olması beni çok üzüyor burada kasabayı canlandırmaya çalışırken agresif sergileyip üstünlük kurma cabaları gerçekten çok saçma ve bu konu hakkında gerekli yaptırımların uygulanmasını bekliyoruz.
Saygılarımızla
- Devil's Law Motorcycle Club