Konu: David Argent - Akira Sakai / RK Kural İhlali  (Okunma sayısı 353 defa)

#0 - 19.02.2022 20:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David Argent ( @xFearLess ) - Akira Sakai ( @Wiquend )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nathalie Ferucci @Leoo       Dragon Tokyo @amrepo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde görülmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spoiler: GösterGizle
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif savaş rolünde olduğumuz birlikte (GLM) bulunan karakterleri sistemsel yaralı durumuna düşürerek RK ettik. Ancak vurma saatimizden yaklaşık kırk dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi savaşta oldukları birliğin hood'unun önünde hiç vurulmamış gibi araba sürüyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

İsim gözükmüyor ancak Akira Sakai karakterinin loglarını kontrol ederseniz sistemsel yaralı duruma düştüğünü görebilirsiniz, Nathalie Ferucci karakteri tarafından.
(Sistemsel yaralı konumuna düşmeden önce karakter ismini gördüğümüz için net konuşuyoruz)

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin RK'lı olduklarını bildiğimiz için herhangi bir ateş açmıyoruz ancak kişiler yaralı rolü yapmadan araç sürüyor ek olarak garajın önünden ihlal gerçekleştirip illegal rollere dahil olarak IC bilgi alma peşinde, yani illegal rol yapıyorlar. Kişilerin RK Kural ihlali kapsamında verilebilecek en ağır cezayı almalarını istiyorum.

« Son Düzenleme: 19.02.2022 23:42 marshmallow »

#1 - 19.02.2022 20:43
İyi günler, öncelikle şunu söylemek isterim, RK olduktan sonra, yani vurulduktan yarım saat sonra [30dk] araç kullanabiliyoruz, burada bir kural ihlali yok. Ayrıca kuralları iyi okumayıp forumu meşgul etmezseniz sevinirim, iyi roller. OCC kine kapılmayın.SS paylaşmama gerek yok, kişi zaten bizim suçsuz olduğumuzun sslerini paylaşmış. ;) :vays: :nays:

#2 - 19.02.2022 20:50
İyi günler, öncelikle şunu söylemek isterim, RK olduktan sonra, yani vurulduktan yarım saat sonra [30dk] araç kullanabiliyoruz, burada bir kural ihlali yok. Ayrıca kuralları iyi okumayıp forumu meşgul etmezseniz sevinirim, iyi roller. OCC kine kapılmayın.SS paylaşmama gerek yok, kişi zaten bizim suçsuz olduğumuzun sslerini paylaşmış. ;) :vays: :nays:

Kişiye katılıyorum, aynı zamanda doğruluyorum. Kuralları okuyup şikayet açarsanız sevinirim. OCC kine kapılmayın.😉 :vays: :nays:

#3 - 19.02.2022 20:56
Tedavi rolünü yaptığına dair ekran görüntüsünü kanıt olarak aşağıya bırakabilirsin, buna tamamım. Ancak savaşta olduğun birliğin hood'unun önünden hiçbir şey olmamış gibi geçemezsiniz. Kuralları gayet düzgün okudum OOC kin bulundurmuyorum, kurallara uygun hareket ediyorum. Size de tavsiye ederim.

#4 - 19.02.2022 21:00
Tedavi rolünü yaptığına dair ekran görüntüsünü kanıt olarak aşağıya bırakabilirsin, buna tamamım. Ancak savaşta olduğun birliğin hood'unun önünden hiçbir şey olmamış gibi geçemezsiniz. Kuralları gayet düzgün okudum OOC kin bulundurmuyorum, kurallara uygun hareket ediyorum. Size de tavsiye ederim.

Dostum aktif doktor bulunmadığı için "/tedaviol" komutu ile tedavi oldum, ayrıca böyle bir şikayetin geleceğini bilmediğim için ss almamam gayet normal değil mi? Ayrıca RK'lı olduğum halde sizin hoodun önünde bilerek durmuyorum, yanımdaki kişi ile yoldan geçiyoruz ve karşılaşıyoruz, açtığınız şikayetin aslı zaten bulunmuyor, sence de saçma ve gereksiz bir şikayet değil mi? :vays: :sampanya: :nays:

#5 - 19.02.2022 21:05
https://cdn.discordapp.com/attachments/452532761618546699/944655503861117009/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/452532761618546699/944655866504827000/unknown.png

Ayrıca OCC kine kapılmamış halin bu ise doğru yoldasın, devam et dostum, oyun oynuyoruz. Değil mi?  :garip: Üzdünüz.

#6 - 19.02.2022 21:09
Ayrıyeten tanıtıma SS atmak ne zamandır OOC kin oldu merak ediyorum, keza bu rollerin ss'ini ilk sizin birliğinizin üyeleri paylaşmıştı. :)

#7 - 19.02.2022 21:11

Dostum aktif doktor bulunmadığı için "/tedaviol" komutu ile tedavi oldum, ayrıca böyle bir şikayetin geleceğini bilmediğim için ss almamam gayet normal değil mi? Ayrıca RK'lı olduğum halde sizin hoodun önünde bilerek durmuyorum, yanımdaki kişi ile yoldan geçiyoruz ve karşılaşıyoruz, açtığınız şikayetin aslı zaten bulunmuyor, sence de saçma ve gereksiz bir şikayet değil mi? :vays: :sampanya: :nays:

Hood etrafında devamlı olarak geçmenizde kesinlikle tesadüf o halde. Daha fazla yanıt gelmeyecek tarafımca, sonuçlanabilir.

#8 - 19.02.2022 21:14
Ayrıyeten tanıtıma SS atmak ne zamandır OOC kin oldu merak ediyorum, keza bu rollerin ss'ini ilk sizin birliğinizin üyeleri paylaşmıştı. :)

Haksız olduğun konuda kendini savunamazsın, "maymun" adı altında paylaşım yapmak, paylaşmak yasak, biz paylaşımlarımızda "maymun" gibi kelimeler ve sözcükler kullanmıyoruz, "maymun" kelimesi şahsa ve oyuncular olan bir hakaret, aşağılama. Adaletli bir Vice için.  :vays: :nays: :sampanya: Sonuçlanabilir, her şey ortada.

#9 - 19.02.2022 21:15
Sorun senin yaralı olup tedavi olman falan falan değil. Sekiz saat geçmediği halde, savaşta olduğun bir hood'un bölgesine girecek kadar koca yürekli ve telsizden adamlarına bilgi vermen zaten direk illegal rolün dibine girmene kanıt. Ben bölgemden çıkıp sana direk tekrar sıkmam rolsel olarak yaralı bir kişiye tekrar sıkmama denk ki sen bu kuralı hiçe sayıp yaralı halde tekrar aynı olaya dahil olmana ben karışmam ve sıkarım. SS'ler zaten bölgemizden alınan bölgeler. Yetkili işleme güvenerek bırakıyorum. İyi forumlar.  :garip: :manifdog