Konu: Rylan_Wallace IC sebepten dolayı OOC küfür  (Okunma sayısı 197 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.02.2022 02:49
Rylan_Wallace ile oyunda tanıştık ooc den de samimi olmasak da birbirimizi tanıyoruz. Kendisi her akşam sıkılınca random bir şekilde kavga çıkarıyor, kavga bitince de geç olduğu için ya afk bırakıyor ya da oyundan çıkıyor. Kendisine ooc sebeplerden dolayı son zamanlarda kıl olduğum için çok fazla ne rol yapıyodum ne de sohbet ediyodum onla. Yine bir akşam bir adam ismimi sorunca ona "Paul'un taşşağı" gibi bir şey dedi. Ben de "Ne zaman bu kadar samimi olduk?" diyince yine kavga başladı aramızda. Bir süre sonra kendisini düşürünce pm den "adamsan kaçma" gibi şeyler spamladı. Ben de ic ye vurmadım mevzuyu yanıma gelince "Ne var zenci?" falan dedim ama kendisi pm den bana sövmeye devam etti. En sonunda da dc den "Bu kadar ağlayacağını bilmiyordum" falan dedi ben de engelledim kendisini her yerden. attığım ss den önce de ettiği ooc küfürler var ama sampdan almadığım için ssi kaybettim.

https://www.hizliresim.com/bc2peru

#1 - 19.02.2022 19:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

buna gore yap

#2 - 22.02.2022 19:42
Alıntı
Şablona göre açılmayan şikayetler değerlendirilmeden reddedilir. Konu başlıkları şikayette bulunduğunuz karakter Ad Soyad şeklinde olmalıdır.